Επιστροφή της πτήσης 660 για Μαλπένσα

  • Thread starter aas59
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Johan V":2un202iu said:
imaginas πιστεύω έχεις δίκιο!
Όταν κάτι τέτοιο θα συνέβαι στην ΟΑ θα είχαν γεμίσει τα κανάλια με σκάνδαλο!
Αλλα γιατί όμως τόσο διαφορα σε ενημέρωση όταν συνέβη κάτι με ΟΑ και όταν συνέβη κάτι με Aegean?, δεν το καταλαβαίνω τόσο καλά αυτό, μπορεί κάποιος να μου το εξήγηση? ... :oops:

Απλώς φίλε μου η Aegean είναι μια εταιρεία που διοίκηση και μεγαλομέτοχοι είναι το ίδιο.Όταν πληρώνουν προσωπικό και αεροσκάφη,τα βγάζουν από την τσέπη τους.Στην περίπτωση που αρχίσουν τα αρνητικά σχόλια και οι φοβίες των πελατών σχετικά με την ασφάλεια της εταιρείας,θα χάσουν έσοδα και κέρδη,και θα αναγκαστούν να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.Οπότε δεν διστάζουν να κάνουν μήνυση και αγωγές σε όσους τους δυσφημούν,είτε ο λόγος υπάρχει είτε όχι.Στην Ο.Α ποιος θα κάνει μήνυση;Ο πρόεδρος είναι διορισμένος από την εκάστοτε κυβέρνηση.Λεφτά δικά του δε βάζει.Αμοίβεται πλουσιοπάροχα,και πληρώνει όσα εγώ κι εσύ μέσω των φόρων (αναλογικά βέβαια).Το ίδιο συμβαίνει και με τα κρατικά νοσοκομεία,τα ΜΜΜ,και άλλα κρατικά.Προσφέρονται για άντληση ειδήσεων.Τόλμησε ποτέ κανείς να μπει με κάμερα σε ιδιωτική εταιρεία;Με τις κλωτσιές θα τον πετάξουν έξω...
 
Κοίτα.
Υπάρχουν δύο διαφορετικά θέματα εδώ.
Άλλο πράγμα να λες ότι αποσιωπήθηκε το συμβάν από τα ΜΜΕ ΣΑΝ ΕΙΔΗΣΗ (όχι όλα προφανώς γιατί εγώ το άκουσα στις ειδήσεις και του ALPHA και της ΝΕΤ) και άλλο πράγμα να λές ότι αποσιωπήθηκε το συμβάν από τα ΜΜΕ επειδή απειλούνται από μηνύσεις για συκοφαντία.

ΔΕΝ υπάρχει δικαστήριο στον κόσμο που θα καταδικάσει κάποιο ΜΜΕ για συκοφαντία επειδή ανέφερε κάποια ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ είδηση (και αυτό το συμβάν είναι από αυτά που επιβεβαιώνεται εύκολα από τις καταγραφές επικοινωνιών μεταξύ αεροσκάφους και ελέγχου κυκλοφορίας καθώς και από την επιστροφή της πτήσης στο αεροδρόμιο) .
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι "φοβούνται" να βγάλουν κάποιο θέμα που αφορά οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρία .
Νομίζω ότι υπερβάλλεις στην δυνατότητα των επιχειρηματιών να "φιμώνουν" τα ΜΜΕ .
Υπάρχει και λογική εξήγηση για τις υπερβολές που γίνονται στα θέματα ΟΑ , αφού ακόμα και σήμερα οι περισσότεροι όταν μιλάνε για αεροπλάνα στην ΟΑ αναφέρονται λόγω πολυετούς μονοπωλίου της.
 
Την αιτιολογία της αποσιώπησης δε θα τη μάθουμε ποτέ.Ίσως να μην το θεωρούσε το κανάλι ως σημαντική είδηση.Το αν θα καταδικάσει ή όχι κάποιο δικαστήριο ένα ΜΜΕ για μια είδηση είναι αδιάφορο.Μπορεί να κατηγορηθεί για την υπερβολή που έδειξε στην Είδηση.Σκέψου να έβγαινε με μεγάλα γράμματα και να έγραφε "ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΝΟΥΣ" και στην πραγματικότητα να επρόκειτο για ένα απλό περιστατικό σαν αυτά που συμβαίνουν ακόμα και κάθε ημέρα.Ο τηλεθεατής θα νόμιζε ότι είχε πάρει φωτιά.Αμέσως θα έλεγε "επικίνδυνη η εταιρεία".Όπως έγινε με τα α/φη της HOLA που είχε νοικιάσει η Ο.Α.Ακόμα κι εγώ είχα "τρομοκρατηθεί" με αυτά που διάβασα και άκουσα.Μια άλλη κοπέλα από εδώ δεν ήθελε να ταξιδέψει με αυτό.Το ΚΗΙ έπαθε κάτι;Έπεσε,δε θυμάμαι καν να να γύρισε για προσγείωση λόγω βλάβης.Η ζημιά λόγω της υπερβολής έγινε.Και μερικά κανάλια όπως π.χ το ΑΛΤΕΡ θα είχαν και ζωντανές συνδέσεις,"ειδικούς" κλπ τζιμάνια να λένε πώς μπορεί να προκληθεί καπνός στο α/φος.Η διατήρηση του γεγονότος στην τηλεόραση,σημαίνει σοβαρότητα,ακόμα και αν δεν είναι καθόλου σοβαρό.Πριν 2-3 χρόνια κάποιο κανάλι είχε ανακαλύψει "τρύπα" στο Νοσοκομείο Αττικό.Την παρουσίαζε με τέτοιο τρόπο που έλεγες πώς δεν έχει πέσει ακόμα.Τελικά η "τρύπα" δεν ήταν μεγαλύτερη από 20 πόντους και σίγουρα δεν κινδύνευε να πέσει.Σε ιδιωτική κλινική άκουσες ποτέ παρόμοιο πρόβλημα;Δεν είναι όλες σαν τα μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία...Πρόσφατο είναι το παράδειγμα επιχειρηματία που έκανε μήνυση σε κανάλι για αναφορές στην εταιρεία του.
Μετά από τόσες διαφημίσεις της Α3 είναι λάθος να λες ότι στον κόσμο έχει μείνει το μονοπώλιο της Ο.Α στην Ελλάδα.Αν ήταν έτσι,θα είχε 100% πληρότητα σε όλες τις πτήσεις!
Έχεις διαβάσει και ακούσει πολλές φορές για κατασκευαστικά λάθη στους δρόμους;Εγώ δε θυμάμαι...Και δεν είναι τυχαίο αφού οι περισσότερες κατασκευαστικές εταιρείες έχουν σχέση με τα κανάλια...
 
Δεν χρειάζεται η Α3 να κάνει αγωγή σε κανένα κανάλι. Τις διαφημίσεις να τους κόψει φτάνει, τις έχουν απόλυτη ανάγκη γιατι απο αυτές ζούν τα κανάλια (και τον τελευταίο καιρό έχουν σφίξει τα πράγματα, υπάρχει κατακόρυφη πτώση στο τζίρο των διαφημίσεων.)
Πόσα χρόνια έχετε να δείτε διαφημιστική καμπάνια της ΟΑ?? :D :D
 
Μπα δεν κόβεις τις διαφημίσεις.Διαφήμιση=πελάτες και κέρδη
Η Ο.Α δε χρειάζεται διαφήμιση.Την αναφέρουν τακτικά μέσω της δυσφήμισης.Μερικές φορές οι μαύρες διαφημίσεις είναι καλύτερες.
 
Nontas":2vuclsq2 said:
Τις διαφημίσεις να τους κόψει φτάνει, τις έχουν απόλυτη ανάγκη γιατι απο αυτές ζούν τα κανάλια (και τον τελευταίο καιρό έχουν σφίξει τα πράγματα, υπάρχει κατακόρυφη πτώση στο τζίρο των διαφημίσεων.)

Δεν ξέρω από που την έχεις αυτή την πληροφορία, αλλά επειδή δουλεύω σε διαφημιστική, η δαπάνη συνεχίζει να αυξάνεται στην τηλεόραση με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς - όπως επίσης και στα υπόλοιπα μέσα.
 
tarig_gr":35normsp said:
Βασικά πληροφορίες θέλουν να υπήρχε και καπνός στην καμπίνα και όχι μόνο μυρωδιά.

VanZanten":35normsp said:
Βασικα, οι πληροφοριες θελουν να υπηρχε μονο μυρωδια στην καμπινα, χωρις καθολου καπνο. Πηγη, ο κυβερνητης της πτησης.

tarig_gr":35normsp said:
Πάντως οι πληροφορίες εκείνης της στιγμής από τις μεταδόσεις στον Πύργο θέλουν να υπήρχε καπνός στην καμπίνα επιβατών. Η μυρωδιά είναι επακόλουθο.

tarig_gr, Ελληνικα διαβαζεις? Αν οχι, τοτε το παραπανω σχολιο σου τι θεση εχει? Εκτος και αν εισαι εκ φυσεως δυσπιστος, οποτε προβλημα σου...
 
aas59":3d18a0ld said:
Νομίζω ότι υπερβάλλεις στην δυνατότητα των επιχειρηματιών να "φιμώνουν" τα ΜΜΕ .

Αυτό τι είναι? παιδική αφέλεια? Όσο υπερβολή είναι να κάνουν παρεούλα διακοπές στην Μύκονο ο Βασιλάκης, ο Λασκαρίδης (και ο κάθε Βασιλάκης και Λασκαρίδης) με τον Κοντομηνά, τον Κυριακού, το Βαρδινογιάννη και τον κάθε ιδιοκτήτη ΜΜΕ στην Ελλάδα. Τόσο υπερβολικό το βρίσκεις αυτό το σκηνικό? Κάποια στιγμή θα το φέρει η κουβεντούλα και για δουλείες....δε θα παίζουν μόνο τάβλι…

Nontas":3d18a0ld said:
Δεν χρειάζεται η Α3 να κάνει αγωγή σε κανένα κανάλι. Τις διαφημίσεις να τους κόψει φτάνει, τις έχουν απόλυτη ανάγκη γιατι απο αυτές ζούν τα κανάλια

Α γεια σου ρε Νόντα!! Αυτό είναι σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα συζήτησης Λασκαρίδη-Κοντομηνά για παράδειγμα………….


tarig_gr":3d18a0ld said:
Όσο για την δημοσίευση; Σιγά μην κάνουν το τρομερό λάθος και το δημοσιεύσουν. Σας θυμίζω αντίστοιχη περίπτωση της ΟΑ με το σπασμένο τζάμι στην Κέρκυρα πριν 5-6 μήνες. Θυμάστε τα πρωτοσέλιδα και τα δελτία; Ε, χτες είδατε τίποτα; Όχι. Και στο φόρουμ βέβαια έγινε μια τυπική παρουσίαση του συμβάντος εκεί όπου σε αντίστοιχες περιπτώσεις άλλης εταιρίας θα κόλλαγε ο server από τα posts.

Ναι,ναι, imaginas, ξερουμε, οι σκοτεινες υπογειες δυναμεις που αποκρυπτουν εντεχνιεντως απο τους δημοσιογραφους τα συμβαντα της Α3, ενω ΑΛΛΗΣ εταιρειας τα εχουν πρωτοσελιδο κλπ κλπ κλπ. :?

Καλά απορώ πόσο εθελοτυφλούν κάποιοι εδω μέσα σε πράγματα ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ. Ποιον κοροιδεύετε;


ΕΥΓΕ tarig gr. Κρατάτε λιγάκι τα προσχήματα ρε παιδιά!! Εκτός εάν είστε τόσο μικροί σε ηλικία και πνεύμα. Είναι τόσες οι φορές που κάνει ΜΠΑΜ από τα γραφόμενα πολλών το γεγονός ότι μάλλον ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ σχέση έχουν με την Α3 και την υπερασπίζονται με τόσο πάθος…Μα με τέτοια συμπεριφορά θα παρακμάσει το φόρουμ…δεν το πιάνετε??

Τελικά μάθαμε κάτι για την ουσία του συμβάντος ? Γιατί ΚΑΠΝΟΣ=ΦΩΤΙΑ δηλαδή ότι πιο επικίνδυνο για την ασφάλεια μιας πτήσης…
 
Έλεγα να μήν σου απαντήσω επί προσωπικού αλλά μετά φαντάστηκα ότι έτσι μάλλον θα ένιωθες δικαιωμένος.......

giopan":1luxn5xc said:
Αυτό τι είναι? παιδική αφέλεια?

Είναι η άποψή μου. Έχω βαρεθεί να διαβάζω και να ακούω για τους "ισχυρούς" που τα κάνουν "πλακάκια" για να μην βγει στην επιφάνεια η "αλήθεια".
Πάντα χωρίς στοιχεία.......

giopan":1luxn5xc said:
Κρατάτε λιγάκι τα προσχήματα ρε παιδιά!! Εκτός εάν είστε τόσο μικροί σε ηλικία και πνεύμα. Είναι τόσες οι φορές που κάνει ΜΠΑΜ από τα γραφόμενα πολλών το γεγονός ότι μάλλον ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ σχέση έχουν με την Α3 και την υπερασπίζονται με τόσο πάθος…Μα με τέτοια συμπεριφορά θα παρακμάσει το φόρουμ…δεν το πιάνετε??

Σε ηλικία σίγουρα μικρός δεν είμαι , όσον δε αφορά το πνεύμα μου......... ....
Γράφω σε δημόσιο forum και φυσικά κρίνομαι .
Όπως πχ με έκρινες εσύ , που προφανώς μπορείς να διακρίνεις τους μικρούς το πνεύματι...............................

Μπορείς επίσης να διακρίνεις και την υπαλληλική σχέση των συνforumιτων σου !!!!
Μόνο που (τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση) κάνεις λάθος αφού καμία επαγγελματική η συγγενική σχέση δεν έχω με την εν λόγω (η με κάποια άλλη αεροπορική) εταιρεία .
Η μόνη σχέση που έχω είναι αυτή του επιβάτη (και μάλιστα όχι ιδιαίτερα πιστού ;) )

Το μήνυμα σου λοιπόν σαν γνήσιου νεοέλληνα ξερόλα , το μόνο που προσέφερε στο topic είναι προσωπικές επιθέσεις .
Άξιος.
 
aas59 ειλικρινώς το "μικροί και φτωχοί τω πνεύματι" δεν πήγαινε σε εσένα. Διαβάζω τα post σου και πιστεύω ότι πραγματικά προσφέρουν πολλά στο forum...Το προηγούμενο σου post και το σχόλιο μου πέρι "παιδικής αφέλειας" λειτούργησαν σαν μια απλή αφορμή για να εκφράσω αυτό που σκέφτομαι περί διαπλεκόμενων συμφερόντων που αλίμονο και αν δεν υπάρχουν. Χαλάρωσε λιγό και μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά....όπως κι εγώ αντιπαρέρχομαι το "ελληνάρας ξερόλας" γιατί απλά ξέρω μέσα μου ότι δεν με αντιπροσωπεύει ο χαρακτηρισμός σου....και πάλι δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου....ούτε νομίζω ότι ανήκεις στους ανόητους "προστάτες" της Α3 που γράφουν εδώ μέσα....
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top