Επιβατική κίνηση -last update: ...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

SkyHawk

First-Class-Member
Περιοχή
HELL
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AOA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAT
Εχω παρατησει οτι το σταματησατε αυτο με την επιβατικη κινηση που για μενα προσωπικα ειναι πολυ ενδιαφερον. Αν θα μπορουσε καποιος αξιολογος (αναφερομαι στο staff του φορουμ κυριως και σε κανα 3-4 ατομα αλλα ξερουν αυτοι) να ασχοληθει θα το εκτιμουσα.. Ευχαριστω

Τα στοιχεία προέρχονται από το site της ΑΕΑ. Εκεί αναφέρεται πως : "Please note that Olympic Airlines ceased to exit from 29 September 2009. New Olympic Air is not participating in this data collection."

Ενδεχομένως να υπάρξουν στοιχεία από το αντίστοιχο site της ERAA (μιας και η Olympic Air είναι και εκεί μέλος), αλλά έχουμε καιρό ακόμα αφού ανανεώνεται πιο αραιά.

Φαίνεται να έχει συμβεί ανατροπή στο εσωτερικό δίκτυο&σε γραμμές των Βαλκανίων.Σύμφωνα με πληροφορίες,έχει αλλάξει η εταιρεία με το μεγαλύτερο αριθμό επιβατών :) σε σχέση με πρίν απο τέσσερεις μήνες.

Δηλαδή πρώτη σε επιβάτες είναι πια η ΟΑ ?????

Σύμφωνα με κάποιες έγκυρες πληροφορίες,ναι,σε οτι αφορά το δίκτυο εσωτερικού τουλάχιστον.Αναμένεται επίσημη επιβεβαίωση.

Έτσι να ανάβουν τα αίματα.

Σύμφωνα με ακόμα πιο πρόσφατες πληροφορίες,η Ολυμπιακή αύξησε ακόμα περισσότερο τους επιβάτες που μετέφερε το μήνα Δεκέμβριο και παρέμεινε πρώτη στο δίκτυο εσωτερικού (τουλάχιστον).Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν τα στοιχεία του Ιανουαρίου απο τα οποία θα προκύψουν πολλαπλά συμπεράσματα!

Αγαπητέ alex96, ίσως θα ήταν καλύτερο να μας παραθέσεις τα στοιχεία (ή στη χειρότερη την πηγή τους), διαφορετικά δεν ξέρω πόση βάση μπορούμε να δώσουμε στις (φαντάζομαι καλοπροαίρετες) πληροφορίες που μας δίνεις έτσι ξερές.

Κατανοώ αυτό που λες.Τα στοιχεία προέρχονται απο επίσημες μετρήσεις σχετικών φορέων οι οποίοι έχουν την ευθύνη και την ευχέρεια της ανακοίνωσής τους.Όταν θα ανακοινωθούν επίσημα (κάτι το οποίο εγώ δε μπορώ να κάνω) λοιπόν θα μπορέσεις να ελέγξεις την ορθότητα της πληροφορίας.Ελπίζω να γίνει κάποια (σύντομα) στιγμή.

Έχουμε κάποια εξέλιξη πάνω σε αυτό? Πάντως η Aegean άρχισε ξανά τους πολύ φθηνούς ναύλους μέχρι τέλος Ιανουαρίου! Λέτε να πέρασε μπροστά η νΟΑ?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.