Ερωτήσεις για αποσκευές και διαχείριση αποσκευών

Μεταφορα τηλεορασης 23' Αγγλια

Γεια σας.Μετακομιζω Αγγλια και θελω να μεταφερω μια τηλεοραση 23 ιντσων LCD απο Αθηνα για Αγγλια.Ζυγιζει 6 κιλα.Ρωτησα για υπηρεσια cargo αλλα μου φανηκε ακριβη,γιατι πληρωνεις την aegean και μετα στην Αγγλια ξαναληρωνεις 40 λιρες για παραλαβη.
Μπορει κανεις να προτεινει ποιος ειναι ο καλυτερος και οικονομικοτερος τροπος μεταφορας?Επισης το εισιτηριο μου ειναι οικονομικη θεση,αρα μεγιστο οριο 20 κιλα,και καθε επιπλεον κιλο ειναι 15 ευρω!
Ευχαριστω.
 
Re: Μεταφορα τηλεορασης 23' Αγγλια

Μεταφορική από τα Μέγαρα ή καινούργια TV από την Αγγλία.

Και ίντσα όχι ίντζα.
 
Καλησπερα σε ολους .Προκειται να ταξιδεψω σε λιγες εβδομαδες απο Μπολωνια για Κω μεσω Αθηνας ...με την Αιγαιου απο Ιταλια, και μετα με ολυμπιακη για Κω .. Θελω να παρω μαζι μου ενα ψαροτουφεκο..Μπορειτε να μου πειτε σας παρακαλω εαν γινεται ..και τι πρεπει να κανω ..? Ευχαριστω .
 
Μα γιατί δεν ρωτάτε την ίδια την αεροπορική εταιρία και απευθύνεστε στο φόρουμ που, στο κάτω-κάτω, μπορεί και να σας πληροφορήσει λάθος και να αφήσετε το ψαροντουφεκο αμανάτι στο αεροδρόμιο;
Είπαμε, να ρωτάμε διάφορα στο φόρουμ, αλλά μην το παρακάνουμε για θέματα που με ένα απλό τηλεφώνημα στην εταιρία παίρνεις απάντηση... :rolleyes:
 
Ερώτηση σχετικά με μετεπιβίβαση και αποσκευές

Γεια σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με την πτήση μου. Έχω κλεισει 2 εισητηρια απο Θεσσαλονικη για Μαδριτη από το pamediakopes.gr, συγκεκριμένα είναι Θεσσαλονίκη- Αθήνα με Ολυμπιακή, και μετα Αθήνα- Μαδρίτη με Aegean. Αυτό που Θέλω να ρωτήσω είναι αν οι αποσκευές στην Αθήνα θα μεταφερθούν αυτόματα στην πτήση για μαδρίτη ή θα πρεπει να τις παραλάβω στην Αθήνα και να τις μεταφέρω εγώ.
 
Re: Ερώτηση σχετικά με μετεπιβίβαση και αποσκευές

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο ίδιο site είδα ότι οι πτήσεις είναι κοινού κωδικού. Άρα θα μπορέσεις να παραδώσεις τις βαλίτσες σου στη Θεσσαλονίκη και να τις παραλάβεις στη Μαδρίτη. Καλό ταξίδι.
 
Re: Ερώτηση σχετικά με μετεπιβίβαση και αποσκευές

Σε ευχαριστω παρα πολύ!!!! :D :D
 
Re: Ερώτηση σχετικά με μετεπιβίβαση και αποσκευές

Το οτι οι πτησεις ειναι κοινου κωδικου και αρα οι βαλιτσες θα πανε αυτοματα ειναι λαθος. Οι βαλιτσες θα μεταφερθουν αυτοματα ΑΝ ο επιβατης εχει εκδωσει 1 εισιτηριο για ολο το ταξιδι! Αν ναι, τοτε ακομα και αν δεν ειναι "κοινου κωδικου" οι πτησεις, οι βαλιτσες μεταφερονται αυτοματα. Επισης, για να βγει ως κοινου κωδικου το ταξιδι, θα πρεπει να κλειστει σε ενα εισιτηριο SKG-MAD (δηλαδη να ζητηθει απο την αρχη SKG-MAD).

Για να μη σε κουραζω με πολλα, αν ζητησες στο pamediakopes.gr να κλεισεις ενα ταξιδι SKG-MAD και σου εβγαλε την επιλογη ΟΑ-Α3, τοτε εισαι μια χαρα, αν ομως εκλεισες ενα ξεχωριστο SKG-ATH και ενα ATH-MAD, τοτε κανονικα πρεπει να κανεις 2 ξεχωριστες φορες Check-in.
 
Re: Ερώτηση σχετικά με μετεπιβίβαση και αποσκευές

Θεώρησα το αυτονόητο, ότι "ζήτησε" το SKG-MAD στο pamediakopes.gr και όχι δύο ξεχωριστά σκέλη γι'αυτό και η απαντησή μου ήταν για πτήση κοινού κωδικού.
Η απαντησή σου είναι πιο ολοκληρωμένη. :great: :great:
 
Re: Ερώτηση σχετικά με μετεπιβίβαση και αποσκευές

Στην Αναζητηση ειχα πατησει Θεσσαλονικη- Μαδριτη, και μετα πατησα την επιλογη που ηταν με ολυμπιακη ως Αθηνα και απο εκει με aegean, αλλα το εισητηριο γραφει Θεσσαλονικη - Αθηνα, και απο κατω Αθηνα-Θεσσαλονικη. Επισης ξερετε τι γίνετε με τις καθυστερυσεις πτησεων λογω τον απεργιων? Η πτηση απο Θεσσαλονικη ειναι στις 7 και μετα η πτηση απο Αθηνα ειναι στις 9:10. Υπαρχει περιπτωση να χασω το αεροπλανο από Αθηνα?
 
Top