Etihad (ΕΥ) στην Ελλαδα

Re: ETIHAD (ΕΥ) στην Ελλαδα?

Η ΝΟΑ θα συνεργαζεται με αυτους σε πτησεις κοινου κωδικου για Ν. Αφρικη , Ασια και Αυστραλια.
 
Re: ETIHAD (ΕΥ) στην Ελλαδα?

Καλά για Αυστραλία,Ασία λογικό αλλά δεν είναι λίγο κουλό να πηγαίνεις AUH για να γυρίσεις JNB? Είναι σαν να πηγαίνω ρώμη μέσω λονδίνου...
 
Re: ETIHAD (ΕΥ) στην Ελλαδα?

Στο 70% οι πληρότητες του δρομολογίου της Etihad σύμφωνα με άρθρο της Ελευθεροτυπίας. Το χαρακτηρίζει και ως φλέβα χρυσού!!!

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=172449
 
Re: ETIHAD (ΕΥ) στην Ελλαδα?

βολεύτηκε και η etihad στην ελλαδίτσα ...μήπως είναι καιρός να μας φέρει και τίποτα μεγαλύτερο?από αεροπλάνα εννοώ....όλο a 320....
 
Re: ETIHAD (ΕΥ) στην Ελλαδα?

Αν εκμεταλλευτεί σωστά τη συνεργασία με την ΟΑ νομίζω θα ήταν καλύτερο να βάλει 2η πήση παρά μεγαλύτερο αεροσκάφος
 
Στις 12 Δεκεμβρίου η εταιρεία θα ξεκινήσει καθημερινές πτήσεις για Σεούλ χρησιμοποιώντας Α320-200.
Από Αθήνα για Σεούλ θα είναι βολικές ανταποκρίσεις 2,45 ωρών την Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή. Ενώ στην επιστροφή την ίδια ανταπόκριση θα γίνονται τις ημέρες Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο.
Η εταιρεία φέτος το καλοκαίρι πραγματοποιεί 1032 πτήσεις την εβδομάδα, αύξηση 16% από τις 888 πτήσεις που πραγματοποιούσε πέρσι το καλοκαίρι.
Τέλος έχει 11% περισσότερο επιβατική κίνηση το ήμισυ του 2010 και αύξηση 22,6% των εσόδων ανά μεταφερόμενο επιβάτη.
 
A330-200 ίσως??????
 
Α330-200 θα είναι. Μάλλον τυπογραφικό λάθος θα έκανε ο φίλος παραπάνω.

Απόσπασμα από το δελτίο τύπου για το νέο δρομολόγιο:

Etihad Airways will operate a daily service eastbound to Seoul’s Incheon Airport (ICN) from its home base in Abu Dhabi, operating Airbus A330-200s on the route. Westbound services from Seoul to Abu Dhabi will operate four days a week, with three days seeing twice-a-day service.

The Etihad A330-200s will be configured with three cabins and will provide 10 First-class, 26 Business-class and 164 Economy-class seats. The airline will offer 2,800 seats each week to and from Seoul.
 
Μάλλον ευχάριστα νέα για τους ομογενείς και τους επιβάτες για Αυστραλία. Μετά την εκτεταμένη συνεργασία της Etihad με την Virgin Blue, έρχεται από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η διασύνδεση της Αθήνας με την Αυστραλία. Ευχάριστα νέα, αν και λυπηρό που είμαστε ανίκανοι να έχουμε Ελληνικά φτερά για εκεί. Καλή αρχή στην σύνδεση των δύο χωρών.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1877393

Υ.Γ. Πτωχή ΟΑ έχασες την συνεργασία κοινού κωδικού με την Egyptair για Αλεξάνδρεια, δεν έδειξες ενδιαφέρον για την Aerosvit, χάνεις την Etihad, άντε θα μείνεις μόνο με την άλλη πτωχή Baboo και την μεγάλη αδελφή την Delta. Με τέτοιες συνεργασίες θα προκόψεις…… Βαλκανική εταιρεία θα γίνεις και πολύ σου είναι…..
 
Γνωρίζει κανείς γιατί έχει τεράστια καθυστέρηση η αναχώρηση της Etihad από την Αθήνα σήμερα;
Ηταν να φύγει στις 14:30 το μεσημέρι και θα φύγει στις 06:30 αύριο το πρωι..
Το αεροπλάνο που ήρθε είναι το A6-EIA. Technical?
 
Top