Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μάλλον έχω πρόβλημα, διότι κοίταξα τη φωτό και είδα μόνο το αεροπλάνο. Έψαχνα να βρω το follow me και δεν το βρήκα. Μετά είδα το σχόλιο για τον πωπό και την ξανακοίταξα για να παρατηρήσω τελικά την μελαχροινή κυρία....
Αααααα ρε γεροντάματα.....

ΥΓ και οφτόπικ: Παρόλα τα γεράματα, δεν μπόρεσα να μην παρατηρήσω σήμερα τις κυρίες του check-in της Α3 στη Χίο κατά την απογευματινή άφιξή τους στο αεροδρόμιο (η μία με τη μοτοσυκλέτα της I might add....). Απ' ότι φαίνεται, τα standards της εταιρίας σε όλους τους τομείς, παραμένουν υψηλά :shock:
 
Κανένας Χιώτης spotter? Πριν 4 λεπτά έπιασαν στην Χίο 2 KAMOV, τα RA-31592 & RA-31571. Είναι παρκαρισμένα δίπλα δίπλα στην πίστα. Θα ανεβάσω φωτό από κινητό σύντομα, αλλά μια proper photo by a proper camera δεν θα έβλαπτε.
edit: μαζί στην πίστα και 2 apachee. Μαζί με το puma έχουμε 5 ελικόπτερα σε μιά τόση δα πιστούλα σαν της Χίου.
Την ψυχή μου για μια φωτό από πάνωωωωωωωωωωωω
 
Ο πιό σύντομος τρόπος να φτάσης στην πισίνα:

http://www.airliners.net/photo/South African Airways Cargo/Boeing 737-244/Adv(F)/0910841/L

Μάθημα πρώτον διά ναυτικούς καί αεροπόρους:δέν περνάμε ποτέ μπροστά από πλώρη καραβιού και ουρά αεροπλάνου (καί πισινό γαϊδάρου επίσης,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα:

http://www.airliners.net/photo/Untitled/Comco Ikarus C42/0972435/L
 
Την σωστή στιγμή πάτησε το κουμπάκι ο παρακάτω φωτογράφος, αποθανατίζοντας έτσι ένα bird strike σε ένα 330 της Delta

http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=6601499
 
Καλη η προσπαθεια του, αλλα η φωτο ειναι μουφα. Οπως αναφερει και ο πρωτος σχολιαστης, στο σημειο που "γινεται" το birdstrike η ατρακτος ειναι θολη. Κοιταξτε το "συνορο" μεταξυ ατρακτου και φοντου/ουρανου και θα καταλαβετε. Εχει πεσει cloning stamp με το κιλο... ;)
 
Top