Γενικές ερωτήσεις για πτήσεις με ryanair

Θα βρεις άδεις θέσεις εύκολα.
Τώρα αυτός που σου είπε πως φτάνουν στο ξύλο για να προλάβουν θέσεις θα είναι άσχετος.
4 φορές έχω ταξιδέψει με ryanair και δεν υπήρχε κανένα θέμα.
 
Από τον Φλεβάρη 2014 η εταιρεία δίνει συγκεκριμένες θέσεις κατά την διάρκεια του checkin. Το free seating που υπήρχε πριν, δεν ισχύει άλλο.
 
Ταξίδεψε κανείς με mobile boarding pass? Ισχύει τελικά απο 1/6(1/7?) που είχαν ανακοινώσει? Στο πρόσφατο ταξίδι που έκανα απο Θεσσαλονική προς Ρώμη όλοι είχαν κλασικά το εκτυπωμένο boarding pass και ξέχασα τελείως να ρωτήσω ή να δοκιμάσω ο ίδιος αν το κινητό μας κάνει πιό απλή την διαδικασία και στην Ryan-a :mrgreen:
 
Τελικά κατα 99% το mobile boarding pass δέν ισχύει ακόμα.Ρώτησα υπάλληλο της Ryanair στο Ciampino και μου είπε πως άν έχεις το pdf(του boarding pass)στο κινητό σου τότε απλά στο εκτυπώνουν δωρεάν επιτόπου στο αεροδρόμιο.Μετά κλασικά με το 'χαρτί' στην πύλη και 'σκίσιμο' απο τους υπάλληλους στο desk :?
 
Το CIA είναι ένα από τα λίγα αεροδρόμια που δεν υποστηρίζει το mobile boarding pass. Όπως και του Βόλου και της Κεφαλλονιάς. Η λίστα υπάρχει στο site της Ryanair. http://www.ryanair.com/en/questions/doe ... s-service/

Ίσως γι αυτό σου είπαν ότι δεν ισχύει ακόμα
 
Nα ρωτήσω κάτι... Με 229.50 o/w ΑΤΗ-RHO, σπάω κανένα ρεκόρ; Κερδίζω κανένα δώρο; Τα φώτα σας!!!
 
Έχω δει 267 Ευρώ για ATH-SKG o/w – 1-2 μέρες πριν από την ημερομηνία πτήσης, και στην Α3 στα περισσότερα δρομολόγια δεν είχε πια καθόλου θέσεις…

Στην Α3, το πιο ακριβό εισιτήριο που είδα στο ATH-SKG ήτανε στα 200 Ευρώ, και αυτό για Business Class (τώρα εάν το χρειάζεσαι σε πτήση των 40 λεπτών άλλο θέμα, αλλά τουλάχιστον σου προσφέρουν κάποιες έξτρα υπηρεσίες για τέτοια τιμή…)
 
παιδια ,θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εκανα check in απο αθηνα για θεσσαλονικη αλλα δεν μου ζητησε ποτε ταυτοτητα ή διαβατηριο παρα πονο εθνικοτητα και ημερομηνια γεννησης.
παιζει να εκανα κατι λαθος?
εχω αγχωθει απειρα,οποιος ξερει κατι ας βοηθησει!!!!
 
Re: Ryanair

Πάρε μαζί την ταυτότητά σου και όλα καλά.
 
δε νομίζω ότι στο online check in ζητάνε ταυτότητα
 
Top