Η ορθή χρήση της "Απάντησης"

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GP707

Moderator
Staff member
Εγγραφή
04/05/2004
Μηνύματα
6.228
Likes
1.709
Περιοχή
LGAT, East Terminal
Website
www.flickr.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AOA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Θα ήθελα να επισημάνω μια παρατήρηση που έχει γίνει επανειλημμένα σε διάφορα posts αλλά δεν έχει τύχει της ανάλογης προσοχής.

Όταν γράφουμε ένα post με σκοπό να απαντήσουμε σε κάποιο προηγούμενο μήνυμα μέλους, υπάρχει η δυνατότητα της "Απάντησης" (στο τέλος του εκάστοτε μηνύματος) έτσι ώστε να καταλαβαίνουν τα υπόλοιπα μέλη σε ποιο post απαντάμε. Αυτό γίνεται όταν αναφερόμαστε σε παλαιότερο post και συγκεκριμένα από το προ-προηγούμενο και πριν!

Η χρησιμοποίηση όμως της "Απάντησης" είναι εντελώς περιττή όταν αναφερόμαστε/απαντάμε στο αμέσως προηγούμενο post. Εννοείται ότι η απάντησή μας αναφέρεται στο "από πάνω" ακριβώς μήνυμα. Είναι λοιπόν περιττό χάσιμο χώρου η παράθεση όλου του αμέσως προηγούμενου post. Η μόνη εξαίρεση σε τέτοια περίπτωση είναι όταν αναφερόμαστε σε ένα μέρος ή μια φράση του προηγούμενου post, το οποίο και παραθέτουμε προκειμένου να απαντήσουμε σε αυτό.
Για να γράψουμε νέο post ή για να απαντήσουμε στο αμέσως προηγούμενο χρησιμοποιούμε κατευθείαν τον κενό χώρο στο τέλος κάθε συζήτησης,

Ελπίζουμε να ακολουθήσετε τη σωστή χρήση της "Απάντησης" ώστε να διευκολύνετε και τη διάταξη του φόρουμ αλλά και το δικό μας συντονισμό.
 
Last edited:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top