Iδιωτικοποίηση περιφερειακών αεροδρομίων (Fraport Greece)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Georgi_1964":3g0g9qyx said:
Το θεμα ειναι οτι δεν του απαντατε.

Απαντάμε, και η απάντηση είναι απλή. Υπάρχουν business plans τα οποία έχουν εγκριθεί. Δεν ξέρω πώς νομίζετε ότι λειτουργούν αυτά τα πράγματα, αλλά δεν αρχίζεις να σκάβεις και να ρίχνεις τοίχους έτσι στο άσχετο μέσα στο κατακαλόκαιρο σε αεροδρόμια τουριστικών περιοχών, έλεος.

Plus, σιγά μην άλλαξε ολόκληρη η Γερμανία στρατηγική σε σχέση με την Ελλάδα λόγω της Fraport. Νομίζω δεν έχετε αίσθηση των οικονομικών μεγεθών.
 
sujepo":2fu9i37y said:
Μάλλον βλέπω ότι την υπερασπίζεστε πολύ την εταιρία! Τόσα χρόνια που δεν ήταν και στις καλύτερες εποχές τους τα αεροδρόμια, κράζατε την ΥΠΑ. Τι αλλαγή έχετε δει? Πόσο καιρό θέλει να βάλει ένα wi-fi. Μια μέρα στη Θεσσαλονίκη δε λειτουργούσε αυτό που σου τραβάει το νερό από τα χέρια.
Προβλέπει ελάχιστες αλλαγές. πχ στη Θεσσαλονίκη προβλέπει μόνο διπλασιασμό του χώρου (με μόλις 8 πύλες επιπλέον) και ότι θα έχει 10 εκ επιβάτες όταν το σημερινό τέρμιναλ χωράει μόλις 3 εκ. Έπρεπε να κάνει 3 φορές το σημερινό τέρμιναλ. Άσε που θα τους πηγαίνει με λεωφορεία και χωρίς φυσούνες. Αυτά τα είδε και αλλού? Ενώ η ΥΠΑ θα έκανε ένα αεροδρόμιο στολίδι πολύ καλύτερο από αυτό που θα κάνει αυτή
:thx: :thx: :thx:
Μεταξύ μας τώρα, είσαι πάνω απο 16 χρονών?
 
Plus, σιγά μην άλλαξε ολόκληρη η Γερμανία στρατηγική σε σχέση με την Ελλάδα λόγω της Fraport.
σιγά που μας έγινε και ολόκληρη με την τσιγκουνιά της σε όλο της το μεγαλείο. :mrgreen:
 
Μπράβο στις απαράδεκτες εικόνες της Fraport :

Το αεροδρόμιο Χανίων που αν και μετά την αλλαγή της διαχείρισης παρουσιάζει ακόμα δείγματα «κακής γραφής».

Οι συνθήκες που επιβιβάζονται στα αεροσκάφη οι επιβάτες που έχουν καρότσι στην κατοχή τους θυμίζουν τέτοιες τριτοκοσμικής χώρας.

Παρά τους 7 και πλέον μήνες από την ανάληψη καθηκόντων από την Fraport, η ράμπα για ΑμΕΑ δεν έχει τοποθετηθεί, αναγκάζοντας όσους έχουν καρότσι να το κατεβάζουν είτε να το ανεβάζουν με τα χέρια από τα σκαλιά.

Ερώτηση προς την εταιρία: Πότε θα εγκαταστήσει ειδική ράμπα για τα καρότσια στο χώρο επιβίβασης και αποβίβασης από τα αεροσκάφη και γιατί δεν έχει γίνει αυτό μέχρι τώρα;

Απάντηση : ΠΟΤΕ

http://www.zarpanews.gr/ντροπή-δεν-υπάρ ... -καρότσια/
 
Στο πλαίσιο της διαχείρισης, λειτουργίας και ανάπτυξης των 14 αεροδρομίων η Fraport Greece υλοποιεί δράσεις και προγράμματα που ωφελούν τις τοπικές κοινωνίες τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

https://www.viva.gr/tickets/sports/aero ... rport-run/

Ποιο το οικονομικό όφελος? Μήπως ότι θα κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου που τη μισεί και ότι θα τους αναγκάσει να πληρώσουν νερά, καφέδες και τα λοιπά που θα χρειαστούν μετά? Έτσι θα βρουν λεφτά για να καθαρίσουν τα αεροδρόμια? Γιατί για κτήρια μην περιμένετε. Φτάσαμε Οκτώβριο κι ακόμη ξεκινάνε. Λέγανε ότι περίμεναν τα μαστερ πλανς και τώρα που εγκρίθηκαν θα πουν ότι φταίει ο καιρός.

Χτες επισκέφτηκα κάποιο από τα αεροδρόμιά τους και μίλησα με το προσωπικό και μου φάνηκε και μένα φοβισμένο λες και ήρθαν οι γερμανοί κατακτητές να μας έχουν σαν τους σκλάβους και να μας δίνουν λίγα χρήματα στην αρχή και μετά σιγά-σιγά να μας βάλουν να πληρώνουμε τη ζημία τους στην Φρανκφούρτη!
 
Αυτό δεν είναι τίποτα σύντροφε! Εγω επίσης εχθές επισκέφτηκα κάποιο από τα αεροδρόμιά τους και μίλησα με το προσωπικό. Άκουσα και μου σηκώθηκε η τρίχα πως οι Γερμανοί κατακτητές τσατισμένοι λόγω της επετείου της 28ης Οκτωβρίου βάζουν το προσωπικό να τραγουδάει τον ύμνο του 3ου Ράιχ και απαγορεύουν οποιαδήποτε αναφορά στο έπος του 40!!!
Και κανένα κανάλι δεν λέει τίποτα για αυτό το ανθελληνικό αίσχος!
Ας ειδοποιήσει κάποιος τη Ζωή Κωσταντοπούλου! Ή έστω το Κώστα Πρέκα.
 
Καραμήτρος Air οτι και να λεμε η Ζωη Κωνσταντοπουλου ειναι φοβερη.Τωρα για τα αλλα μην νομιζεις οτι δεν ειναι ικανοι να το απαιτησουν.Αφου στην βουλη την λεξη "ΟΧΙ" την εχουν ξεχασει.
Παντου εχουν μαθει μονο το "Ναι". )
Αχ λιγο ξεφεγουμε και ολο μπαινουμε στα πολιτικα θεματα.
 
Δεν μπορω τους γερμανους κατακτητες στα αεροδρομια μας. Μας ρουφανε το αιμα με μισθους, ασφαλιση, master plans, επεκτασεις κλπ. Καλυτερα να τα ειχαμε δωσει σε Ρωσους, με μισθους Ρωσιας και να καναμε και μια υποκλιση καθε φορα που ερχεται ενα ρωσικο αεροπλανο. Να, σα το emoji. :thx:

Με περισσεια αξιοπρεπειας πανω απ'ολα...
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top