Καπνισμα κ οδήγηση

Σε πόσα χρόνια θα απαγορευτεί το κάπνισμα κατά την οδήγηση..??

  • Σε 10 χρόνια

    Votes: 4 44,4%
  • Σε 20 χρόνια

    Votes: 1 11,1%
  • Ποτέ...!!

    Votes: 4 44,4%

  • Total voters
    9
fotis":2buosgif said:
Hunting a Shadow":2buosgif said:
Πραγματικά καταστροφικό μέτρο για τους Έλληνες καπνιστές, οι οποίοι πάντα πετάνε τη στάχτη και τη γόπα στο τασάκι του αυτοκινήτου τους. Τώρα θα αναγκαστούν να πάνε κόντρα στη συνείδησή τους και να τα πετάνε από το μισάνοιχτο παράθυρο. Κρίμα.


Ενώ μέχρι τώρα νομίζεις ότι δεν το πετούσαν έξω από το μισάνοιχτο παράθυρο?
Μάλλον δεν οδηγείς μηχανή έτσι ώστε να σου έχει έρθει στο κράνος (ευτυχώς είχα κλειστή τη ζελατίνα) η γόπα από κάποιο μα#@%$#κα οδηγό στην Αττική Οδό με 140χλμ

Φώτη προφανώς δεν πήρες πρέφα το 100% σαρκαστικό σχόλιό μου. Δεν έχω μπει ούτε σε ένα αμάξι καπνιστή φίλου που να μην πετά στάχτες και γόπες έξω. Το τασάκι είναι ολοκαίνουργιο και χρησιμεύει για κέρματα.
 
seven4seven":3uxrcr53 said:
απο που εχετε ολοι παρει ατυπα προτεραιοτητα στα διοδια και "δικαιουστε" να χωνεστε και να περνατε πρωτοι? (Καμια διαθεση για αντιδικια, ειλικρινα ρωταω, γιατι μου τυχαινει συχνα, και οποτε κανω την κλασσικη ερωτηση "εισαι πολυ εξυπνος τωρα?" ακουω "εχεις οδηγησει ποτε μηχανη?" και στο "οχι κ ουτε προκειται" που ανταπαντω, δεν παιρνω ποτε απαντηση)
Προφανώς και για να μην πάθει υπερθέρμανση η μηχανή! Ούτε κι εγώ (σαν οδηγός αυτοκινήτου μόνο το ήξερα), αλλά τα μηχανάκια δεν έχουν αντλία νερού όπως τα αυτοκίνητα, με την οποία να μπορεί να επιτευχθεί η ψύξει της μηχανής. Η ψύξη επιτυγχάνετε από τον αέρα εν ώρα οδήγησης.

Οπότε για να μην πάθει υπερθέρμανση η μοτοσικλέτα οι οδηγοί είναι αναγκασμένοι να οδηγούν, διότι αντιθέτως μπορεί να πάθει υπερθέρμανση η μηχανή! ;)
 
Άκη (αν και δε με συμφέρει αυτό που θα πω) μάλλον αυτός που σου το είπε αυτό, έψαχνε για (φτηνή) δικαιολογία.
Υπάρχουν μοτοσυκλέτες με ψυγείο (οι λεγόμενες υδρόψυκτες) και υπάρχουν (πολλές είναι η αλήθεια) μοτοσυκλέτες και μηχανάκια χωρίς ψυγείο (οι λεγόμενες αερόψυκτες).
Δεν είναι και τόσο φοβερός ο χρόνος αναμονής στα διόδια έτσι ώστε να "φουντώσει" η μηχανή.
Απλά, όπως είπα και σε προηγούμενο post μου, εκμεταλευόμαστε (χωρίς να βγάζω απέξω τον εαυτό μου) το μικρότερο όγκο του οχήματός μας.
Η δική μου δικαιολογία (και πιστεύω ότι είναι σοβαρή δικαιολογία), είναι ότι δεν γουστάρω να περιμένω στην ουρά ΑΝΑΠΝΕΟΝΤΑΣ το καυσαέριο που βγάζουν οι εξατμίσεις των ΙΧ.
 
fotis":1yaqac73 said:
Η δική μου δικαιολογία (και πιστεύω ότι είναι σοβαρή δικαιολογία), είναι ότι δεν γουστάρω να περιμένω στην ουρά ΑΝΑΠΝΕΟΝΤΑΣ το καυσαέριο που βγάζουν οι εξατμίσεις των ΙΧ.

Και παλι καμια διαθεση για αντιδικια, αλλα δεν σε υποχρεωσε κανενας να εχεις 2κυκλο και να εισαι πιο εκτεθειμενος στα παντα (οπως το καυσαεριο) ;) Οποτε, δεν το δεχομαι αυτο.
 
Φαντάσου όμως όσοι μετακινούνται με δίκυκλα να αρχίσουν να μετακινούνται με ΙΧ. :D
Πότε θα φτάσουμε?
ΠΟΤΕ!!! :D


(Και από μένα χωρίς διάθεση αντιδικίας. Φόρουμ είναι άλλωστε και ανταλλάσουμε απόψεις)
 
ôï ôé Ý÷ù öÜåé ôüóï êáéñü ðÜíù óôï ìç÷áíÜêé äåí ëÝãåôáé, áðü êïõíïýðéá, ãüðåò, óôá÷ôç, ÷áñôÜêéá, ôóß÷ëåò êôë, ìÝ÷ñé êïììÜôé áðü pizza (åõôõ÷þò ìå âñÞêå óôï ÷Ýñé)êáé íáé ôï âñáâåßï ðÜåé óôï... ðñïöõëáêôéêü (á÷ñçóéìïðïßçôï). Üìá åß÷á âÜëåé Ýíá äß÷ôõ èá åß÷á êÜíåé øéëéêáôæßäéêï!!!

äåí åßðå êáíÝíáò íá ìç êáðíßæåôå ìÝóá óôï áõôïêßíçôï, ðÜñôå k áñãßëå Üìá èÝëåôå, üìùò âÜëôå k Ýíá óêïõðéäïôåíåêÝ óôï ðßóù êÜèéóìá!!
 
cavo_paradiso":1suudr6l said:
το τι έχω φάει τόσο καιρό...

ούτε εμένα μ'αρέσει αυτό γιατί σαν πεζή έχω φάει κι εγώ πολλά στη μάπα, κυρίως γόπες, μη σας πω για την εμπειρία μου πάνω σε μηχανή φίλου, να μας πετύχει παρα λίγο μπεμπιλίνο από ευσυνείδητη μάνα προφανώς που άλλαξε το μωρό της..

προσωπικά ούτε νομίζω ότι θα απαγορευτεί ποτέ το κάπνισμα κατά την οδήγηση στην Ελλάδα, ούτε και.... θέλω! αλλά αυτό με τα τασάκια πρέπει να επιβληθεί!!!
 
Μήπως να απαγορευτεί η οδήγηση στην Ελλάδα?
:D :D :D
 
Ενώ όλοι περίμεναν να γίνει η απαγόρευση σε βάθος χρόνου, μόλις ανακοινώθηκε στην Αγγλία ότι η επιβολή είναι άμεση.

Απαγορεύεται το κάπνισμα κατά την διάρκεια της οδήγησης σε όλη την Βρετανική επικράτεια. Οι ποινές : 1) £2.500 (E3.500) :shock: 2) Εννέα πόντοι στο point system (το δίπλωμα αφαιρέιται στους 12). :shock:

Απαράδεκτες ποινές, πολύ πιό αυστηρές από το να περάσεις με κόκκινο και πολλαπλώς πιό αυστηρές από το να σε πιάσουν να οδηγάς με κινητό (το οποίο στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα.)

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ
 
gonso, ειναι ακριβως αυτο που ειπα πιο πανω, κ συμφωνουμε. Αν απαγορευθει το καπνισμα και η οδηγηση οπως εχει απαγορευθει το κινητο και η οδηγηση (και καλως κατα τη γνωμη μου), θα πρεπει να απαγορευθει το φαι κ η οδηγηση, το ποτο και η οδηγηση (εννοω ακομα και γκαζοζα, αν πινεις την ωρα που οδηγεις), το φικι-φικι και η οδηγηση (για την περιπτωση που οι λεβιεδες στο αμαξι γινονται 2), τα παιχνιδακια στο GPS και η οδηγηση, η τερμα μουσικη και η οδηγηση, και πολλα πολλα αλλα. Εισαι πιο επικινδυνος οδηγωντας κ καπνιζοντας παρα τρωγοντας σουβλακι και οδηγωντας? Fair is fair.

ΥΓ: Σωστη εποχη διαλεξα να κοψω το καπνισμα. :D
 
Top