Κλειδωματα με "δημοκρατικες" διαδικασιες.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

docORL

Business-Class-Member
Εγγραφή
19/12/2007
Μηνύματα
363
Likes
2
Περιοχή
in the cockpit...
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTT
Εχουμε γινει μαρτυρες πολλων "κλειδωματων" απο τους moderators, θεματων, ειδικα αυτων που σχολιαζουν τις εξεληξεις στην ΟΑ.
Οσο και τετριμμενο και αν ειναι το θεμα για καποιους, οσο και αν ενοχλει καποιους αλλους, δεν παυει να ενδιαφερει τους περισσοτερους απο εμας.
Πιστευω οτι η ενημερωση μας, οι διαφορες "παρεξηγησεις" και "αντιδικειες", χρωματιζουν το παρον φορουμ, και αυξανουν την χρηση του απο ολους μας.
Παρακαλω να ληφθει αυτο υπ'οψιν των moderators, αναλογιζομενοι, οτι μπορει να διαφωνουμε μεταξυ μας, αλλα δεν εχουμε προς Θεου τιποτα να χωρισουμε μεταξυ μας.
Οποιος δεν ενδιαφερεται για καποιο θεμα, εχει ο ιδιος την επιλογη να μην το "ανοιξει"!
 
Συμφωνώ με τα σχεδόν όλα όσα γράφεις. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ αυτά που γράφονται κάθε δύο και τρεις μέρες σε θέματα που αφορούν την πορεία ιδιωτικοποίησης της ΟΑ. Όλοι θέλουμε να συζητήσουμε αυτό το καυτό θέμα της ελληνικής αεροπορίας. Δυστυχώς όμως υπάρχουν πάντα κάποια άτομα που γράφουν τις δικές τους "ανοησίες" και πυρπολούν έναν υγιή διάλογο. Αυτό το δράμα το ζούμε χρόνια πλέον και δεν είναι κάτι καινούργιο. Όμως και εμείς έχουμε κουραστεί, διότι δυστυχώς οι παρατηρήσεις μας δεν πιάνουν πλέον τόπο.

Απλά δες το τελευταίο θέμα που κλείδωσα: viewtopic.php?f=33&t=6010. Ήδη το δεύτερο ποστ είναι off topic πέρα για πέρα. Το 3,4 και 5 ποστ παραθέτουν λινκς σε άλλες σελίδες που όλες σε γενικές γραμμές γράφουν τα ίδια. Μόνο το 6 ποστ του idle descent είναι οκ. Δεν βλέπω κάποιο νόημα να υπάρχει ένα τέτοιο θέμα. Πιστέυω ότι συμφωνείς!

docORL":wkc7hvp1 said:
Οποιος δεν ενδιαφερεται για καποιο θεμα, εχει ο ιδιος την επιλογη να μην το "ανοιξει"!
Με την διαφορά ότι οι συντονιστές διαβάζουν σχεδόν όλα τα θέματα και δεν έχουν την παραπάνω επιλογή. Και όχι μόνο διαβάζουν, αλλά διορθώνουν πάρα πολλά, που τα περισσότερα μέλη δεν τα βλέπουν. Ίσως να αρχίσουμε κάποιο πρόγραμμα "συντονιστής για μια βδομάδα" ώστε να δούνε και τα μέλη τι δουλειά υπάρχει πίσω από τις οθόνες ;)
 
Και εξακολουθω να ερωτω, και να προβληματιζομαι....
Ποιος ειναι ο λογος που ΠΑΝΤΑ κλειδωνονται ολα τα θεματα που αφορουν την ΟΑ.
Δεν ειναι αρεστα σε καποιους?
Μα ο καιρος αλλαξε.....φυσαει αερας "μικγιακος" και θα "κρυωσουν" καποιοι....
Αλλα σοβαρα τωρα.
Ειναι ποτε δυνατον να συμπεριφερεται ετσι "δημοκρατικα" ο moderator, και να κλειδωνει αμεσα τα θεματα που δεν του αρεσουν?
Αυτες οι "δημοκρατικες" εποχες, εχουν προ ετων καταδικαστει απο την συνειδηση του Ελληνα.
Υπαρχουν πολλα νεα με την διαδικασια, οπως και με το προγραμμα που ετοιμαζεται (πτητικο κλπ), για την νεα εταιρια.
Δεν σας ενδιαφερουν αυτα?
Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι αλλοι ενδιαφερονται.
 
Σας ενδιαφερει η οχι να ενημερωνεστε ?

Σας ενδιαφερει η οχι να ενημερωνεστε για τις εξεληξεις στην ΟΑ?
 
Re: Σας ενδιαφερει η οχι να ενημερωνεστε ?

Προσωπικά με ενδιαφέρουν οι εξελίξεις στην ΟΑ αλλά τις ψάχνω απο αλλού..πάντως όχι απο δω μέσα..εγω μια φορά πήγα να ανοίξω θέμα για την ΟΑ και κράτησε μόνο 5 λεπτά.είχε πάει ήδη στα off..δν θεωρώ σωστό αυτό που γίνεται αλλα οφείλω να συμβιβαστώ..για να μην σε κάνουν ban χωρις λόγο,καλύτερα αστο για το οταν βρεθεί λύση τελικά στην ΟΑ και όχι πασαλείμματα..ειδαλλως υπάρχει και το annual leave..λογοκρισία και φασισμός ftw κύριοι moderators
 
Re: Σας ενδιαφερει η οχι να ενημερωνεστε ?

Η ενημερωση ειναι κοινα αποδεκτη νομιζω και ιδιως σε οτι αφορα θεματα του εθνικου μας αερομεταφορεα ακομη και οταν αυτα φανταζουν σε ορισμενους ανουσια και πεζα.Η ενημερωση για θεματα τις Ο.Α ειναι αυτη τη χρονικη στιγμη σημαντικη απο καθε οπτικη γωνια και αν προερχεται και το ζητουμενο ειναι μεσα απο αυτη την ενημερωση να πηγαζουν αποψεις-θεσεις που ισως σε καποιους πολυ ειδικοτερους απο εμενα να φανουν χρησιμες ωστε να δουμε καποια μερα μια λυση γιαυτο που λεγεται Ο.Α και κυριως για αυτους τους ανθρωπους που εργαζονται με επαγγελματισμο και υπευθηνοτητα στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ μας γιατι υπαρχουν και αυτοι.Καλη σωστη αντοικιμενικη ενημερωση για την Ο.Α γιατι το εχουν αναγκη ολοι οι ελληνες .
 
Re: Σας ενδιαφερει η οχι να ενημερωνεστε ?

Μα αυτος δεν ειναι ο σκοπος του φορουμ, να ενημερωνομαστε; Υπαρχει ηδη μια ξεχωριστη ενοτητα για ολα τα θεματα της ΟΑ...
Δεν καταλαβαινω το νοημα της ερωτησης φιλε docORL. :?: :)
 
Re: Σας ενδιαφερει η οχι να ενημερωνεστε ?

docORL":3fozdoc9 said:
Σας ενδιαφερει η οχι να ενημερωνεστε για τις εξεληξεις στην ΟΑ?
Κατ' αρχήν με το να ανοίγεις 2 διαφορετικά posts σε 2 διαφορετικές ενότητες με το ίδιο θέμα, δεν πετυχαίνεις τίποτα παραπάνω.

Το forum του airliners.gr δεν είναι το μοναδικό ελληνικό site για να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στις ΟΑ. Το ελληνικό και όχι μόνο internet είναι γεμάτο με εκατοντάδες σελίδες με ότι τελευταίο νέο υπάρχει για τις ΟΑ. Αν λοιπόν θέλετε πραγματικά να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις των ΟΑ μέσα από το airliners.gr και όχι να γράφετε έχοντας το ακαταλόγιστο, μπορείτε να διαβάσετε τα news στην κεντρική σελίδα https://www.airliners.gr/el/index.php όπως αυτό: https://www.airliners.gr/el/news/news.ph ... 0711202080 ή αυτό https://www.airliners.gr/el/news/news.ph ... 0711202079 ή αυτό https://www.airliners.gr/el/news/news.ph ... 0711202078 κλπ κλπ. Νομίζω ότι η ενημέρωση για τις εξελίξεις είναι πλήρης αφού αυτό ήταν εξ' αρχής και το παράπονο του docORL. Άν όμως δεν εννοεί αυτό τότε η ερώτηση του docORL δεν είναι σωστά διατυπωμένη και θα έπρεπε να ήταν: "σας ενδιαφέρει να τσακώνεστε και να γράφετε σε ένα topic τα ίδια και τα ίδια και ότι σας έρθει στο κεφάλι για τις εξελίξεις στις ΟΑ, χωρίς να σας λέει κανείς τίποτα?"

Όπως είδατε επανειλημμένα τα topics που αφορούν τα τεκτενόμενα στην OA δεν έχουν καμμία σχέση με ενημέρωση για τις εξελίξεις για την εταιρία, αλλά είναι topics που ανακυκλώνονται συνεχώς οι ίδιες προσωπικές σκέψεις τους καθενός και που το off topic πέφτει σύννεφο από τα πρώτα κιόλας posts. Όσοι είδαν κάτι άλλο εκτός από αυτό είναι και αυτοί που δημιουργούν αυτές τις off topic καταστάσεις. Όταν θα μάθετε να επικεντρώνεστε στο θέμα που είναι η πώληση των ΟΑ και όχι στα εκατοντάδες άλλα που έχουμε διαβάσει όλο αυτό τον καιρό στα εν λόγω topics, τότε θα υπάρξει σχετικό topic. Ακόμα όμως κι αν ανοίξουμε ένα topic και αρχίσουμε και διαγράφουμε όλα τα off topic posts, μετά θα λέτε ότι δεν σας αφήνουμε να εκφραστείτε. Οπότε, δώρον άδωρον...

Καλη σωστη αντοικιμενικη ενημερωση για την Ο.Α
... που έγραψε και ο Lakisflight. Αυτή που την είδατε στα μέχρι τώρα topics για τις ΟΑ?
Ας αφήσουμε λοιπόν τις δικαιολογίες ότι δεν ενημερωνόμαστε για τις ΟΑ. Μια χαρά ενημερώνεστε όλοι. Απλά θέλετε ένα άναρχο φόρουμ χωρίς κανόνες, που να μπορείτε να γράφετε ότι θέλετε. Λυπάμαι αλλά το συγκεκριμένο φόρουμ όμως δεν είναι κάτι τέτοιο και -πιστέψτε με- οι συντονιστές αφιερώνουμε πάρα πολύ προσωπικό χρόνο και μεράκι για να το βρίσκετε εσείς έτοιμο. Όποιος θεωρεί το φόρουμ φασιστικό (όπως ο Tolisshow) μπορεί ελεύθερα να αποχωρήσει όποτε θέλει.
 
Συμεριζομαι τις αποψεις των moderators, μεχρι ενα σημειο....ομως.
Απο εκει και περα, εμενα προωπικα μου θυμιζει αλλες αληστου μνημης τακτικες....."οτι δεν μας ειναι αρεστο, κοβεται".
Προτεινω λοιπον, να απαληφθει το ονομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ απο το φορουμ, ουτως ωστε να μην γραφουμε απολυτως τιποτα για την εταιρια.
Ισως να ειναι καλυτερα για τους περισσοτερους, να γραφουμε (νε) "ανουσια" θεματα, που δεν "ενοχλουν" καποιους.....
Τελος, αυτη η τακτικη, σε κανενα αλλο αεροπορικο φορουμ δεν εχει γινει, οπως στο http://www.pprune.org που θεωρειται ως ο πρωτοπορος και πιο πληρης ολων των αεροπορικων φορουμ, χωρος.
Πραγματικα λυπαμαι. :4:
 
Για μισό λεπτό. Από πότε η άποψη του καθενός ονομάζεται "ενημέρωση"? Ενημέρωση είναι οι ειδήσεις που βγαίνουν από ένα θέμα, δηλαδή το ξερό και αντικειμενικό γεγονός,πχ "κατατέθηκε η πρόταση της MIG". Αυτό είναι ενημέρωση. Τα "εγω πιστευω ότι την ξεπουλάνε και στο μεταξύ πρέπει να πάρει και 787 για τις υπερίτζιοναλ αγορές" δεν ειναι ενημέρωση αλλά ότι του φανεί του Λωλωστεφανή.

Πάμε παρακάτω.
Για όποιον θέλει ελεύθερο βήμα να λέει ότι ανοησία του κατεβαίνει στο κεφάλι υπάρχει και η Ομόνοια.
Αν θέλει οπωσδήποτε να εκφράζεται μέσα από το airliners.gr καλά θα κάνει να τηρεί τους όρους χρήσης και να ακολουθεί τις υποδείξεις των moderators. Το ότι ένα φόρουμ είναι χώρος ελεύθερης έκφρασης δεν σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να γράφει οτι θέλει κάτω από όποιον τίτλο θέλει και να βαφτίζει την άποψή του "ενημέρωση".

Το ότι σχεδόν όλα τα τόπικ για την/τις ΟΑ καταλήγουν σε ένα κουλουβάχατο ανακατεμένων απόψεων χωρίς γνώση του αντικειμένου είναι αναμενόμενο. Οπως αναμενόμενο είναι να διαμαρτύρονται οι κάθε λογής 'μπαχαλάκηδες" επειδή κλειδώνονται τα νήματα και χάνουν το χώρο που έβγαζαν τα απωθημένα τους. Με το συμπάθειο, αλλά για αυτούς χε@στηκαμε.

Είμαι κάμποσα χρόνια σε φόρουμ και πριν σε BBS, ήδη από το 1994. Προσπαθώ ο,τι γράφω να έχει μια χρησιμότητα και όχι να είναι απλώς κάτι που μου φάνηκε. Στην τελική, ποιος δίνει δεκάρα τι πιστευω εγω? Προτιμώ να δώσω μια πληροφορία, μια είδηση, ένα κείμενο ή να φωτίσω μια πτυχή σε ένα θέμα που πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Δεν λέω ότι δεν έχω γράψει και εγώ που και που τις ανοησίες μου. Απλώς δεν τις θεώρησα ποτέ αρκετά σημαντικές ώστε να ανοίγω θρεντ το ένα μετά το άλλο για να φωνάζω "ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΑΑΑΑ!! ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!".

Για αυτό ντοκόρλ (πώς σε λένε) κράτα μικρό καλάθι στις διαμαρτυρίες σου. Οι περισσότεροι εδώ είναι αρκετά ευφυείς για να καταλαβαίνουν τι ακριβώς κάνουμε εδώ και ποια είναι η διαφορά της άποψης από τη γνώση. Το τι ακριβώς συμβαίνει στην ΟΑ το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες των Μεσογείων. Καιρός είναι να το αντιληφθούν και τα τούβλα.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top