Κλείσιμο εταιριών

aakunz":2vuwojdl said:
Προς φούντο και η Air Namibia. H IATA ανέστειλε τη συμμετοχή της πρώτης σε όλα τα BSP παγκοσμίως.

Που είναι ο Air Namibia ;;;
 
Άλλο ένα χτύπημα στην τουριστική - αεροπορική βιομηχανία (σε λίγο μάλλον θα μιλάμε για βιοτεχνία !!!) η Ιρλανδέζικη Stobart air (αρχικά σαν Aer Arann ) που εκτελούσε πτήσεις για την Aer Lingus και όχι μόνο , ΤΕΛΟΣ ! Aer Lingus Regional flights cancelled as franchisee goes bust , Aer Lingus to fly certain services disrupted due to Stobart Air closure , Stobart Air - Wikipedia
 
Πάει και αυτή...Ανακοινώθηκε σήμερα η πτώχευση της Great Dane:(
 
Πάει και η Blue Panorama με τις ιπτάμενες αντίκες της, παίρνει μαζί της τα brands Blue Express & Like Air. Το μεγαλύτερο μέρος του στόλου της είναι παρκαρισμένο στην Νάπολη.
 
Πάπαλα και η Blue Air,
Αναστέλλει τη λειτουργία της η Ρουμανική Blue Air – Δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί | TornosNews.gr
Ο ρουμανικός αερομεταφορέας Blue Air ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τη λειτουργία του μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου του 2022, έπειτα από απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος της χώρας να δεσμεύσει όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς, εμποδίζοντας την εταιρία να καλύψει τα έξοδά της.

Η εταιρία προέβη στην εξής ανακοίνωση: «Λόγω απρόβλεπτης κατάστασης που συνίσταται στον αποκλεισμό όλων των λογαριασμών της εταιρίας Blue Air Aviation SA από τον υπουργό Περιβάλλοντος, η Blue Air δεν είναι σε θέση να καλύψει τα τρέχοντα έξοδά της που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία καθημερινών πτήσεων, αναγκάζοντάς τη να σταματήσει όλες τις πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες να αναχωρήσουν από αεροδρόμια της Ρουμανίας έως τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου».

Όλες οι προγραμματισμένες εισερχόμενες πτήσεις της 6ης Σεπτεμβρίου προς τα Ρουμανικά αεροδρόμια, θα πραγματοποιηθούν κανονικά, επισημαίνει η εταιρία.
 
Ας ελπίσουμε να είναι προσωρινό... Και μη θρηνήσουμε άλλα θύματα.
 
Δέσμευση λογαριασμών από το υπουργείο περιβάλλοντος aka απλήρωτα δικαιώματα εκπομπής ρύπων και λοιπές ατασθαλίες.
Δεν είναι λόγο των προστασίας καταναλωτή ANPC. Αν έχει δοθεί το σήμα από αυτούς να αποφεύγουν πτήσεις με blue air είναι μάλλον ανεπανόρθωτη ζημιά. Προς το παρόν είναι λίγο θολά τα νερά.
Γενικά είναι θολά τα νερά με την προέλευση και επάρκειά των χρημάτων της blue αλλά άλλο καπέλο αυτό. Θα φανεί τις επόμενες μέρες. Στην TAROM πάλι ζητούν αυξήσεις λογο πληθωρισμού με ντουντούκες και περιφορά στα κανάλια. :stupid:
Καλή τύχη και στους δύο.
 
:(Νερό στον μύλο της RyanAir...
 
Top