Κοινωνική Ευαισθητοποίηση και Διαμαρτυρία

Συμφωνώ απολύτως με τον seven4seven. Τα γατάκια και τα σκυλάκια που βρίσκουμε λιωμένα στην Εθνική οδό ή και σε δρόμους είναι λιγότερο σημαντικό πρόβλημα από αυτό των γαπωνέζικων δελφινιών ?Οταν δω ότι το πρόβλημα αυτό έχει εξαφανιστεί, τότε ευχαρίστως να βάλω και εγώ την υπογραφή μου για να σωθούν αυτά τα δελφίνια. :(
 
Αυτό είναι το λιγότερο και τελειώνει γρήγορα. Φαντάσου τα ζωάκια που τα παίρνουν δωρο σε παιδάκια για Πάσχα τι τραβάνε. :evil:

seven4seven":2133so0l said:
Οταν σταματησω να μετραω λιωμενα η φολαρισμενα σκυλακια και γατακια στους Ελληνικους δρομους και πεζοδρομια, τοτε προσωπικα ισως ασχοληθω και με τα γιαπωνεζικα δελφινια.
 
seven4seven":1vo65zd2 said:
Οταν σταματησω να μετραω λιωμενα η φολαρισμενα σκυλακια και γατακια στους Ελληνικους δρομους και πεζοδρομια, τοτε προσωπικα ισως ασχοληθω και με τα γιαπωνεζικα δελφινια.

Μπορείς να ψηφίσεις για τα «γιαπωνέζικα δελφίνια» (που δεν παύει να έχει την ίδια αξία η ζωή τους είτε είναι στην Ιαπωνία είτε στο Σουρινάμ είτε στην Ελλάδα) και ταυτόχρονα να ξεκινήσεις και εσύ κάτι αντίστοιχο για τα σκυλάκια και τα γατάκια στην Ελλάδα. Δεν στο απαγορεύει κανείς.
 
645577.Νοήμοντα όντα που σέβονται τον εαυτό τους δεν νοείτε να διαχωρίζουν τα ζώα σε ομάδες ,κράτη και τρόπο θανάτου(ανθρώπινης κτηνωδίας).Ως ωκαενολόγος με ειδικότητα τα θαλλάσια θηλαστικά εκφράζω την οργή μου την απογοήτευση μου και τον αποτροπιασμό μου για όντα που θέλουν να ομομάζονται άνθρωποι και παιρνουν μέρος σε αυτό το βίντεο.Δεν το είδα όλο.Δεν άντεξα.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ υπέγρψα για την οποιαδήποτε παραμικρή ελπίδα καταδίκης τούτων των ανθρωπαρίων.

Skyfox
 
eee ρε κλωτσιές που θέλουν....δυστυχώς δεν έχουμε να κάνουμε με
(ανθρώπους) αλλα με κτήνη!!! :evil: :evil:

651631
 
Απάντησα και εγώ.

Name Coments
652960. Nikos Stop the killings
 
Μπράβο Ξάδερφε που έφερες το θέμα στο φόρουμ.
Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι fake και απλά μαζεύουν τα στοιχεία μας(mail κλπ) για να μας στολίσουν με mails για επιμήκυνση του αντρικού μορίου!κλπ κλπ :evil:
673406
 
Yπέγραψα κι'εγώ.

seven4seven:
Μην μπερδεύεις άσχετα πράγματα μεταξύ τους. Τα λιωμένα σκυλογατάκια στην άκρη του δρόμου έχουν γίνει ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ.
Όσο για τις φόλες, φυσικά και θα έπρεπε να πυροβολούνται επι τόπου αυτοί που τις βάζουν.

Όμως δεν συγκρίνονται με την γεννοκτονία των δελφινιών/φαλαινών που γίνεται σε αυτές τις χώρες. Και μην ξεχνάς, μιλάμε για είδη υπό εξαφάνηση για τα οποία υπάρχουν και ΝΟΜΟΙ τους οποίους αγνοούν άπαντες εκεί. Επίσης, δεν νομίζω να έχεις δει ποτέ στην Ελλάδα, σκύλους και γάτες να σέρνονται πίσω από φορτηγά, ή να διαμελίζονται επίτειδες, ζωντανά.

Για να σε προλάβω, όχι, ούτε οικολόγος είμαι, ούτε σε καμία οργάνωση είμαι. Απλώς έχει έρθει στην προσοχή μου το θέμα και είναι πραγματικά αποκρουστικό ;)
 
Έχω ξεκολλήσει τόσες φορές από το δρόμο σκυλιά και γατιά αλλά και περιστέρια το καλοκαίρι κυρίως που δεν τολμώ να ανακινήσω τη μνήμη μου στην αίσθηση της αναδυόμενης αναγούλας που θα νοιώσω. Μια φορά τόλμησα να μαζέψω έναν δεκαπεντάχρονο, στον περιφερειακό του Καρέα με ακατάσχετη αιμορραγία και με τις μυϊκές του μονάδες να κρέμονται έξω από το σκισμένο του παντελόνι, ατύχημα με μηχανή, την οποία παράνομα οδηγούσε, έζησε, δε θυμάμαι ούτε το όνομα του, είχε σημασία; Ίσως όχι. Ένας αξιωματικός της αστυνομίας μου είπε πως έκανα μεγάλη βλακεία, αντίθετη γνώμη είχε ο χειρούργος μου χειρούργησε το νεαρό. Βλέπετε οι απόψεις διίστανται και οι δύο είχαν δίκιο. Ο αστυνομικός το έβλεπε από τη νομική του σκοπιά, μη παραβλέποντας την περίπτωση που ο νεαρός απεβίωνε. Τότε ήμουν υπόλογος. Ο χειρούργος έλεγε πως η πρώτη ώρα μετά το συμβάν είναι ίσως η πιο σημαντική και αποβαίνει μοιραία αν δεν παρασχεθούν στον δυστυχή τραυματία οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες και η αναγκαία φροντίδα. Η κοινωνική ευαισθητοποίηση ή η διαμαρτυρία δεν έχουν τόπο, χρόνο. Έχουν ουσία όταν θίγονται αξίες και όταν εκτίθενται αυτές με τα αποτελέσματα όποια κι αν είναι αυτά, δηλαδή εν τω γίγνεσθαι και επί τη εμφανίσει.
 
ΔΕΛΦΙΝΙΑ

Αν και νεο μελος το υπεγραψα χωρις καν να το δω.

Εχω δει καποια ντοκυμαντερ για τις φωκιες.Φρικη και παλι φρικη!!!

1080099 Καθε ειδους βιας στην μητερα φυση θα επιστρεψει σε εμας.

Τι να πω ο μεγαλυτερος εχθρος τις φυσης ειναι ο ανθρωπος
 
Top