Λάθος στο όνομα του εισιτηρίου

Και εγώ δύο ονόματα έχω στην αστυνομική ταυτότητα, αλλά σχεδόν ποτέ δεν έχω γράψει και τα δύο. Βέβαια ο πιο αρμόδιος να σου απαντήσει στο θέμα είναι η αεροπορική εταιρία... (μαντέυω Turkish ;) )
 
Τελικά δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα κατά το ταξίδι μας.
Ναι με Turkish πήγαμε και ήρθαμε.
Ποιο μεγάλο πρόβλημα συναντήσαμε στην επιστροφή, στο έλεγχο διαβατηρίων (περιμέναμε 1 ώρα και 15 λεπτά!) που ο ελεγκτής δεν ήξερε ότι επιτρέπεται η είσοδος των Ελλήνων με ταυτότητα.
 
Ανοητο λαθος σε κρατηση μεσω internet.

Καλησπερα σε ολους! Προσφατα εκανα κρατηση μιας πτησης για εξωτερικο, Βελγιο συγκεκρικενα. Παρ' ολαυτα απο καθαρη απροσεξια μου εκανα την κρατηση στο ονομα Thodoris ( και επιθετο φυσικα ) και οχι Theodoros οπως γραφει στην ταυτοτητα μου. Γνωριζει κανεις εαν μπορω να κανω διορθωση του ονοματος μου και αν οχι μπορει να αντιμετωπισω καποιο προβλημα στο αεροδρομιο;
Ευχαριστω εκ των προτερων!
 
Αλλαγή γυναικείου επωνύμου

Ταξιδεύουμε όλη η οικογένεια για Κύπρο. Λόγο copy-paste έκλεισα και τα τρεια εισητηρια στο επώνυμο PAPADOPOULOS, οπότε η μάνα βρέθηκε PAPADOPOULOS αντι PAPADOPOULOU.

Πρεπει να κάνω επανέκδοση? Η αγαπημένη Aegean σε μια σελίδα όρων ζητάει 20€ ! (http://el.aegeanair.com/amadeus-footer/ ... farerules/ "Πολιτική για την αλλαγή ονόματος" ).

Στην ταυτότητά της αναφερεται ως PAPADOPOULOU

Τι σας έχει τύχει? (Από το πρωί προσπαθω να μηλήσω με το airtickets....)
 
Re: Αλλαγή γυναικείου επωνύμου

Πάρε στην Aegean να σου το αλλάξουν δωρεάν αυτοί.
 
Μίλησα με AEGEAN που με παρέπεμψαν στο airtickets. Με κάλεσαν πίσω την επόμενη αλλά δεν ήταν σίγουροι για το αν θα έχουμε πρόβλημα και οτι 99% δεν θα έχω γιατί:
Η κα PAPADOPOULOU θα κάνει online check-in και δεν έχει βαλίτσα, άρα θα τυπώσει boarding pass ως PAPADOPOULOU. Με αυτό θα πάει προς το gate. Στον έλεγχο θα δείχνει ταυτότητα... τέλος πριν την επιβίβαση ο υπάλληλος θα καταλάβει το προφανές. Η αλλαγή του ονόματος κοστίζει ~20.

Και το πιο περίεργο: Αφού το λάθος αφορά ενα μόνο χαρακτήρα, απλά θα στείλουν ενα ενημερωτικό σημείωμα στην AEGEAN, το οποίο και ΔΕΝ ΘΑ μου κοινοποιήσουν....

Λέτε τελικά να μείνει αμανάτη η κα στο terminal?? :D
 
Δυο ονοματα σε πτηση ryanair

Καλησπερα
Εχω κλεισει ενα εισιτηριο για Θεσσαλονικη με ryanair και ο ξαδερφος μου εχει δυο ονοματα Γερασιμος-Ευαγγελος.Εχω βαλει μονο το ενα (Γερασιμος).
Λετε να υπαρξει προβλημα?
Ειχε κανεις παρομοια εμπειρια?
Ευχαριστω!
 
Re: Γενικές ερωτήσεις για πτήσεις με ryanair

Ασφαλώς και θα έχεις... ποιος νομίζει ότι είναι ο ξάδερφός και έχει 2 ονόματα? Θα χάσεις τα χρήματά σου και θα πληρώσεις διπλό ΕΝΦΙΑ από πάνω...
Eίχα εγώ και αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα... με μαστιγώσαν και πλήρωσα και πρόστιμο 1.000€... και δεν φτάνει αυτό, μου είπαν ότι αν μπω στο internet και ρωτάω την ίδια παπαριά 100 φορές σε 100 διαφορετικά φόρουμ δεν θα μου επιτραπεί η είσοδος στο αεροπλάνο...
 
Re: Γενικές ερωτήσεις για πτήσεις με ryanair

Να σαι καλα που απαντησες και στα δυο φορουμ!εισαι λιγο αγενης αλλα εγω αυτο που ηθελα το εμαθα και αυτο μετραει στο κατω κατω!!
Αντε καλες πτησεις
 
Αυτό που εννοεί ο συμφορουμίτης είναι ότι δεν κάνει κακό να διαβάσεις ακριβώς στην προηγούμενη σελίδα. 6 σελίδες topic και είναι σχεδόν η μόνη ερώτηση.
 
Top