Λάθος στο όνομα του εισιτηρίου

Επειδή δυστυχώς η Αμερική έχει κολλήματα με αυτά, ενδέχεται να έχεις πρόβλημα.
Θα σου πω χαρακτηριστικό δικό μου πρόβλημα.
Στο εισιτήριο αναγράφεται κανονικά ολόκληρο το όνομα.
Περνώντας από το TSA επειδή, το επίθετό μου είναι διπλό και το όνομα επίσης μεγάλο, στην κάρτα επιβίβασης είχε τυπωθεί το διπλό επίθετο και τα πρώτα τέσσερα γράμματα του ονόματος. Αφού περίμενα περίπου 30 λεπτά στην ουρά φτάνοντας στο TSA (στο αεροδρόμιο του ΣΙκάγο για εκτέλεση διεθνούς πτήσης), με στέλνουν πίσω στον κισέ της εταιρίας να μου τυπώσει έγγραφο με ολόκληρο το όνομα που να συνοδεύει το Borading pass. Και οι ίδιοι έβλεπαν ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, αλλά ο υπάλληλος μου είπε ότι είναι θέμα τυπικό και δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Οπότε θα το θεωρούσε λίγο ριψοκίνδυνο να μην το φτιάξεις.
Θα έχει περαιτέρω πρόβλημα με το ESTA Και με την κατάσταση που συμπληρώνεις κατά το ηλεκτρονικό ckeck in που κάνει verification του ατόμου που ταξιδεύει (κάνει cross check εισιτηρίου, ESTA ή VISA και εντύπου boarding pass)!
 
Re: Λάθος στο όνομα εισιτηρίων

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! λες να μην χρειαστεί να πληρώσω?? θα χρησιμοποιήσω το chat!!!
 
Re: Λάθος στο όνομα εισιτηρίων

Ανάλογα την ώρα μπορεί να περιμένεις από ένα 5λεπτο μέχρι ένα μισάωρο αλλά τουλάχιστον είναι τζάμπα.
 
Re: Λάθος στο όνομα εισιτηρίων

όχι εννοώ να πληρώσω για την αλλαγή του ονόματος...στο κάτω κάτω όμως δεν είναι γραμμένο λάθος... απλά θα μεταφραστεί λάθος....:/
 
Re: Λάθος στο όνομα εισιτηρίων

Απίθανο να χρειαστεί να πληρώσεις γι' αυτή την αλλαγή.
 
Χαίρεται.
Γνωρίζει κανείς από Ρώμη και Alitalia πως αντιμετωπίζουν τις περιπτώσεις λάθος ονόματος; Έκλεισε μία καθηγήτρια εισιτήρια για σχολική εκδρομή στην Ρώμη και σε ένα όνομα έδωσε MONGA αντί του σωστού στο διαβατήριο: MOGKA. Θεωρώ πως στο Βενιζέλο λόγω ελληνικού ταμπεραμέντου δεν θα έχει πρόβλημα - στη Ρώμη όμως;

Φυσικά η airtickets δεν μπορεί να κάνει αλλαγή και με Alitalia η εν λόγω δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα.
 
vassdel":12dm9rev said:
Φυσικά η airtickets δεν μπορεί να κάνει αλλαγή και με Alitalia η εν λόγω δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα.


Επικοινωνήστε με το γραφείο που εξέδωσε το εισιτήριο και μην αποδεχτείτε, ότι το λάθος δε διορθώνεται. Ακόμα και αν δεν μπορέσουν να βγάλουν νέο εισιτήριο με το σωστό όνομα (στους δημοσιευμένους ναύλους της Aegean γίνεται με €20), ενδέχεται να μπορούν να δρομολογήσουν -σε συνεργασία με την ΑΖ- ένα SSR προς το check-in στη Ρώμη, για αποδοχή του επιβάτη ως έχει.
 
Καλησπέρα σας! Αντιμετωπίζω ένα θέμα όπως και οι παραπάνω, ωστόσο, διαβάζοντας τις περιπτώσεις δεν βρήκα κάποια παρόμοια με την δική μου και θέλω να μάθω αν θα έχω πρόβλημα κατά τον έλεγχο των boarding passes.

Εχω κλεισει με εναν φιλο εισιτηρια για Μιλανο με την Ryanair και πετάμε μεθαύριο Τετάρτη.
Τα εισιτηρια τα εκλεισα μεσω της ελληνικης εκδοσης του σαιτ της Ryanair και ως εκ τουτου εβαλα σαν ονοματα επιβατων ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΒΟΥΛΙΑΣ (αντι ΝΙΚΟΛΑΟΣ) & ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΛΑΧΟΣ (αυτο ειναι σωστό ωστόσο στο translate του boarding pass τον αναφέρει ως ANDREAS VLACCOS.

Πιστεύετε θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο γκισέ είτε στο Ελ. Βενιζέλος είτε στο αντίστοιχο της Ιταλίας? Επίσης έχω τον φόβο πως, καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της Ryanair, μήπως σταμπαρουν τον αριθμό κράτησής μας και υποσημειώσουν το πρόβλημα προκειμένου να πληρώσουμε.. Εχω επίσης τυπώσει τα boarding passes με τα παραπάνω ονοματα που γράφω

Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώνετε προκαταβολικά
 
Ευχαριστώ πολύ jimAEL για την ανταπόκριση, ελπίζω να πάνε όλα καλά!!
 
Top