Λάθος στο όνομα του εισιτηρίου

Re: check in

thanasis001":ylhxgd71 said:
Γεια σας. Εχω κανει κρατηση μεσω ιντερνετ. Στη κρατηση το ονομα μου το εχω γραψει THANASIS ενώ στη ταυτοτητα μου ειναι ATHANASIOS...εχω καποιο πρόβλημα??? Η πτηση είναι με τη Ryanair από Θεσσαλονικη για Αθηνα, αν παιζει ρολο!

Μίλα στο chat της εταιρείας και θα σου το αλλάξουν δωρεάν.
 
Re: check in

thanasis001":3jwkc7jr said:
Στη κρατηση το ονομα μου το εχω γραψει THANASIS ενώ στη ταυτοτητα μου ειναι ATHANASIOS...
Η απορία μου είναι, γιατί το έκανες αυτό? Άλλο πράγμα να κάνεις ένα ορθογραφικό λάθος και άλλο να δώσεις διαφορετικό όνομα.
 
Γεια σας, εχω κανει δυο κρατησεις με delta για Αμερικη και ενω εγραψα σωστα τα στοιχεια του συζυγου μου (εχεισ 2 επιθετα και 2 ονοματα), στο booking receipt που μου εστειλαν στο εμαιλ, λειπει το τελευταιο γραμμα απο το δευτερο ονομα. πηρα τηλ τον εκπροσωπο της εταιρειας στην ελλαδα και στη μια απο τις δυο κρατησεις μου εκαναν τη διορθωση (δλδ προσθεσαν το γραμμα), αλλα ενωσαν τα 2 επιθετα, στην αλλη κρατηση περιμενω ακομα. Μου ειπαν οταν θα κανω checkin, να βαλω τα στοιχεια του οπως αναγραφονται στο διαβατηριο. θα εχω προβλημα, η επειδη θα υπαρχει ασυμφωνια στοιχειων δε θα μου κανει το checkin? ευχαριστω
 
Λαθος μικρο ονομα σε δυο απο τα τρια εισητηρια

Εκανα ενα φανταστικο λαθος ...

Οταν εκανα το booking τα μικρα ονοματα τα εγραψα john αντι ioannis και alekos αντι aleksandros , οπως αναγράφονται στις ταυτοτητες ...

Το μεγαλύτερο προβλημα ειναι οτι ηδη πεταξα με αυτά τα λαθη απο αθηνα στο αμστερνταμ και το ανακαλυψα εδω στην ολλανδια ...

Επικοινωνησα με την transavia και μου ειπαν αλλαγες δεν γινονται γιατι εχει γινει ηδη το μισο της πτησης ....
Και να ευχομαι να μην εχω προβλημα στον γκισε του αμστερνταμ προς αθηνα ...

Ποσες πιθανοτητες πιστευετε εχω να προσπεραστει αυτο το λαθος ;

Σας ευχαριστω και καλες γιορτές να εχουμε
 
Re: Λαθος μικρο ονομα σε δυο απο τα τρια εισητηρια

Αυτό που δεν έχετε μάθει ακόμα να γράφετε το σωστό όνομα στην αγορά των εισιτηρίων με ξεπερνά. Παρόλα αυτά φίλε John tsoumbos δεν θα έχεις κανένα θέμα από την στιγμή που το πρώτο σκέλος έχει πραγματοποιηθεί.

Καλή επιστροφή και καλές γιορτές
 
Re: Λαθος μικρο ονομα σε δυο απο τα τρια εισητηρια

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως το Αλέξανδρος γίνεται Aleksandros και όχι Alexandros...
 
Καλησπερα.Εκλεισα εισιτηρια για Αννοβερο μεσω Κωνσταντινουπολης με Turkish.Η μια κρατηση αντι για Στυλιανος εγινε στο ονομα Στελιος.Επικοινωνησα με την εταιρια κι απαντησαν οτι δεν γινεται αλλαγη και δεν εγγυονται οτι δεν θα υπαρξει προβλημα σε καποιο αεροδρομιο.Εχει κανει καποιος παρομοια πατατα?Ανησυχω για το γερμανικο αεροδρομιο
 
Εγώ δεν θα ανησυχούσα για το γερμανικό, αλλά για το τούρκικο. Σε κάθε περίπτωση θα έκανα mobile check in.
 
Καλό Πάσχα σε όλους! Να ενημερώσω σε σχέση με πρόσφατο ταξίδι μου με Middle East Airlines από Αθήνα για Βηρυτό με επιστροφή, ένα από τα μέλη της παρέας είχε το εξής λάθος στην κράτηση του εισιτηρίου: EKATERINI αντί για AIKATERINI στο μικρό όνομα.
Όταν έγινε το λάθος και εντός 24 ωρών ειδοποιήσαμε την εταιρεία και το γραφείο (tripsta.de, αλλιώς λέγε με και airtickets) και μας ζητούσαν πάνω από 100€ για την διόρθωση, για ένα εισιτήριο των 156€. Από τα κεντρικά στην Βηρυτό δε, μας είπαν ότι αν δεν διορθωθεί θα αρνηθούν την επιβίβαση. Τελικά αποφασίσαμε να το ρισκάρουμε και ταξιδέψαμε κανονικά. Δεν είπε ποτέ κανείς τιποτε.

Πάντως η εταιρεία είναι απόλαυση για να πετάς - κανονική business, φαγητό με μεταλλικά μαχαιροπήρουνα, βαλίτσα μέσα στην τιμή, ατομικές οθόνες κλπ.
 
Top