LCLK/LCA Larnaca

Ενδιαφέρον θέμα αν ισχύει: η πρώτη πτήση μεταξύ Τουρκίας και ελεύθερης Κύπρου έλαβε χώρα μεταξύ Τραπεζούντας και Λάρνακας :cool:

http://www.sport24.gr/football/EuropaLe ... 19061.html

όποιος γνωρίζει παραπάνω, ας μας διαφωτίσει για το τι έγινε.
 
Λόγω ομίχλης έκλεισε το αεροδρόμιο απο τις 1.30 απόψε, ήθελα να ξερα δεν έχει το σύστημα ενόργανης προσγείωσης, κάθε καλοκαίρι το ίδιο σκηνικό.
 
Συνολικά έξι πτήσεις επηρεάστηκαν από την χθεσινή ομίχλη, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Hermes δεν θεωρεί και πολύ σημαντικό το ILS για ένα φαινόμενο που συμβαίνει δέκα φορές τον χρόνο. :with: (ιδιωτικοποίηση είναι καλύτερη σου λέει ο άλλος :wall: )

http://www.sigmalive.com/news/local/141001
http://www.politis-news.com/cgibin/hweb ... V=articles
 
Eγώ πάλι είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο ιδιώτης έχει κάνει το homework του κι ότι αν συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι θα το είχε εγκαταστήσει. Μη ξεχνάμε πάντως ότι ακόμη και να υπήρχε το σύστημα, θα έπρεπε και οι αεροπορικές να το υποστηρίζουν με κατάλληλα εξοπλισμένα α/φη κ εκπαιδευμένο προσωπικό αν δεν κάνω λάθος...
 
Πρωτο Α380 στην Λαρνακα, προσγειωση πριν λιγο. Emirates 19 DXB-MAN, A6-EOP, medical diversion. :cool: Καλο κυνηγι αδερφια!
 
Μόλις προσγειώθηκε και άλλο Α380 της emirates στη λαρνακα προερχόμενο από Dubai με προορισμό το Dusseldorf!!!!!!!! :banana:
 
Εφύγε σήμερα πτήση από Λαρνακα για Λανζαρότε με την TUIfly Nordic

https://www.flightradar24.com/BLX634F/d2321d5

Flight # 6B374

Ξέρει κανείς αν είναι κανονική πτήση ή απλά repositioning?
 
Μαλλον πρόκειται για Tour Operator που κάνει τσάρτερ από Λάρνακα για Lanzarote.
Το ίδιο έγινε και χθες με τρία αεροπλάνα της Thomas Cook Scandinavia πήγαν στο Ηράκλειο και απο εκεί άλλο πήγε προς Las Palmas κλπ.
 
Top