LGTS/SKG: Έργα στο intersection των διαδρόμων

Στο ίδιο ταμείο θα πάνε τα λεφτά είτε το αεροπλάνο προσγειωθεί Θεσσαλονίκη είτε Καβαλα.
 
Ναι αλλά για σκέψου πόσοι επιβάτες θα ακυρώσουν εντελώς... Άσε που οι αεροπορικές που πάνε Καβάλα θα μπουν μέσα πληρώνοντας και τα λεωφορεία
 
airport123. Εντάξει δεν χρειάζονται και συγγνώμες. Απόψεις ανταλλάζουμε και πληροφορίες.

Δεν το θεωρώ θέμα ασχετοσύνης. Κάποιες λεπτομέρειες για την λειτουργία λογικό να μην είναι γνωστές σε όλους.

Στο δια ταύτα. Δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να κάνουν. Είτε η Fraport είτε κάποιος άλλος. Αλλά δεν έχω αποκομίσει την εντύπωση ότι η διαδικασία για το κλείσιμο του 16/34 και για τις εργασίες ήταν συναινετική. Η Fraport ήθελε να μην γίνουν τα έργα, το δημόσιο επέμενε να γίνουν και οι αεροπορικές δεν ήθελαν μείωση της χωρητικότητας, κυρίως, αλλά και έναν διάδρομο χωρίς ILS.

Όλοι έκαναν και κάνουν τελικά το ελάχιστο που απαιτείται και τίποτα παραπάνω. Και οι επιβάτες μπαλάκι.
 
airport123":onoiebg8 said:
Ναι αλλά για σκέψου πόσοι επιβάτες θα ακυρώσουν εντελώς... Άσε που οι αεροπορικές που πάνε Καβάλα θα μπουν μέσα πληρώνοντας και τα λεωφορεία

οχι για πολύ..μεχρι τα Χριστ/να..Μετά ο καθείς απτην τσεπη του...Στο μεταξυ μου προκαλει εντυπωση το γεγονος οτι η ΕΖΥ δεν ανοιγει τις πτήσεις της..Δεν καταλαβαινω πως περιμενει ο κοσμος να κλεισει εισιτηρια..Ουτε έβαλε Καβαλα στο πρόγραμμα ούτε τις αφήνει ανοιχτες να κλείσεις εισιτηριο και να υπαρχει ειδοποιηση για divert σε Καβαλα όπως ενημέρωσε η W6...No comprendo..help.. :with:
 
Holy Dio δυστυχώς έτσι είναι. Οι επιβάτες την πληρώνουν. Εν τω μεταξύ να δούμε πότε θα σταματήσει η κόντρα φραποτ-υπυργείου...

spotterakis Συμφωνώ απόλυτα. Εκτός κι αν σταματήσει να πετάει και από Καβάλα. Έχει κλείσει (πριν αποφασίσει να κόψει τις πτήσεις της) κάποιος από 'δω ή κάποιος γνωστος σας εισιτηριο με easyjet με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη το διάστημα 22 Δεκέμβρη - 10 Μαρτίου;
 
Αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι η πρόβλεψη για ομίχλες και ειδικά την Παρασκευή θα κρατήσουν λίγο παραπάνω και πέφτει και η Θεσσαλονίκη μέσα.
Δηλαδή αν πέσει μέσα ή πρόβλεψη και ειδικά για την Παρασκευή φαντάζομαι έχει να γίνει χαμός.

ΥΓ. Το είδα εχτές στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 με τον γνωστό μετεωρολόγο.
 
Η Easyjet ανακοίνωσε την συνέχιση των πτήσεων από το αεροδρόμιο της Καβάλας για την περίοδο 22/12/2017 έως 06/03/2018.

Ευελπιστεί ότι θα επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης από 08/03/2018.

Η 8η Μαρτίου είναι ότι πιο άβολο για κάτι συγγενείς οι οποίοι θα πετάξουν από το home airport της Καβάλας τον Φεβρουάριο και θα πετάξουν προς Θεσσαλονίκη στις 8 Μαρτίου και από εκεί με κάποιο τρόπο να μεταβούν στη Καβάλα.
 
ΥΠΑ: Ο εναλλακτικός τροχιόδρομος του «Μακεδονία» ανταποκρίνεται με επιτυχία, 1.866 πτήσεις σε 19 ημέρες

Την ίδια περίοδο από 23-11-2017 έως τις 11-12-2017 (19 ημέρες) στο αεροδρόμιο Μακεδονία στο τροχιόδρομο 10L-28R, πραγματοποιήθηκαν 1.866 αφίξεις και αναχωρήσεις αεροσκαφών, περισσότερες κατά 16 πτήσεις από όσες έγιναν στο προηγούμενο διάστημα από τις 4 έως τις 22 Νοεμβρίου 2017 (19 ημέρες) στον αρχικό κύριο διάδρομο 16/34 (χρονικό διάστημα πριν την εκτέλεση των έργων), όπου έγιναν 1.850 αναχωρήσεις και αφίξεις αεροσκαφών.

https://www.metaforespress.gr/aeroporik ... %BF%CF%85/
 
Site που ασχολείται με τις μεταφορές (και δη τις αεροπορικές) και μας έχει τσακίσει στον "τροχιόδρομο". Αξιοπιστία 100%.
 
Top