Μέλη που αποβάλονται από τις συζητήσεις!

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Το μέλος greekatina αποβάλεται για 2 εβδομάδες από τις συζητήσεις του φόρουμ. Οι λόγοι:
Προσέχετε την ορθογραφία των κειμένων που δημοσιεύετε στο φόρουμ
Μην κάνετε συμπληρωματικό μήνυμα για να αλλάξετε κάποια λεπτομέρεια αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Επεξεργασία για να διορθώσετε τα μήνυμά σας.
Φροντίστε να μην δυσφημίζετε οποιοδήποτε, αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους.
Απαγορεύεται η υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (trolling).
 
Το μέλος traveler1 αποβάλεται εκ νέου για 1 μήνα από τις συζητήσεις του φόρουμ διότι αγνόησε προηγούμενη παρατήρηση των Συντονιστών για την ορθογραφία και συνέχισε κατά τον ίδιο τρόπο εις γνώσιν του. Επίσης για μη τήρηση κανόνα του φορουμ για συνεχόμενα posts.
 
το μέλος ntalikerisa αποβάλλεται για 2 εβδομάδες από τις συζητήσεις του φόρουμ για μη τήρηση των κανόνων του φόρουμ κατόπιν επανειλλημένων προειδοποιήσεων από τους Συντονιστές
 
Το μέλος traveler1 αποβάλεται για 2 εβδομάδες από τις συζητήσεις του φόρουμ. Ο λόγος:
H υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (trolling).
 
το μέλος ntalikerisa αποβάλλεται εκ νέου για 1 μήνα από τις συζητήσεις του φόρουμ για συνεχόμενη μη τήρηση των κανόνων του φόρουμ κατόπιν επανειλλημένων προειδοποιήσεων από τους Συντονιστές και ειδικά στον όρο:
H υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (trolling).
 
το μέλος jimA380 αποβάλλεται για 1 μήνα από τις συζητήσεις του φόρουμ λόγω πλήρους άγνοιας των κανόνων και μη αξιολόγησης των posts που δημοσιεύει.
 
Το μέλος traveler1 αποβάλλεται οριστικά από τις συζητήσεις του φόρουμ αφού δε συμμορφώθηκε με τις συνεχείς παρατηρήσεις των Συντονιστών ακόμα και μετά από 3 προσωρινές αποβολές.
 
Το μέλος ntalikerisa αποβάλλεται οριστικά από τις συζητήσεις του φόρουμ αφού δε συμμορφώθηκε με τις συνεχείς παρατηρήσεις των Συντονιστών ακόμα και μετά από 2 προσωρινές αποβολές.
 
το μέλος jimA380 αποβάλλεται ξανά για 1 μήνα από τις συζητήσεις του φόρουμ λόγω πλήρους άγνοιας των κανόνων και μη αξιολόγησης των posts που δημοσιεύει.
 
Το μελος VOG αποβαλλεται απο το forum για μια εβδομαδα λογω μη συμμορφωσης στις υποδειξεις των συντονιστων.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top