Μέλη που αποβάλονται από τις συζητήσεις!

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Το μέλος alex96 αποβάλλεται οριστικά από τις συζητήσεις του φόρουμ μας.
 
Το μέλος astronautofemotion αποβάλλεται για 1 μήνα από τις συζητήσεις του φόρουμ μας, λόγω μη συμμόρφωσής του με τους κανόνες του φόρουμ και τις συνεχόμενες όμοιες υποδείξεις των Συντονιστών. Συγκεκριμένα "Παρακαλούμε να βάζετε πάντα μία σύντομη περιγραφή του άρθρου/ βίντεο που παραθέτετε".
 
Το μέλος teris3 αποβάλλεται για 1 μήνα από τις συζητήσεις του φόρουμ μας, λόγω μη συμμόρφωσής του με τους κανόνες του φόρουμ και τις 5 συνεχόμενες υποδείξεις των Συντονιστών.
 
Το μέλος CaptainChris αποβάλλεται εκ νέου- και για τον ίδιο λόγο- για 1 μήνα από τις συζητήσεις του φόρουμ μας, λόγω μη συμμόρφωσής του με τους κανόνες του φόρουμ και τις υποδείξεις των συντονιστών σχετικά με την ορθογραφία των μηνυμάτων του.
 
Το μέλος joker2013 αποβάλλεται για 2 εβδομάδες από τις συζητήσεις του φόρουμ μας, λόγω μη συμμόρφωσής του με τους κανόνες του φόρουμ μετά από τις 2 υποδείξεις των Συντονιστών για τον ίδιο λόγο.
 
To μέλος flying Doc αποβάλλεται οριστικά από τις συζητήσεις του φόρουμ. Ο λόγος:
Απαγορεύεται η υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (trolling).
 
To μέλος Satcorfu αποβάλλεται από τις συζητήσεις του φόρουμ για 2 εβδομάδες λόγω αγνόησης επαναλαμβανόμενων όμοιων προειδοποιήσεων σχετικά με όρο του φόρουμ (παράθεση του αμέσως προηγούμενου post).

To μέλος Gladiator αποβάλλεται από τις συζητήσεις του φόρουμ για 2 εβδομάδες. Ο λόγος "Απαγορεύεται η υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (trolling)."

Το μέλος airport123 αποβάλλεται για 1 μήνα από τις συζητήσεις του φόρουμ λόγω πλήρους άγνοιας των όρων του φόρουμ μετά από 4 προειδοποιήσεις
 
To μέλος Gladiator αποβάλλεται οριστικά από τις συζητήσεις του φόρουμ. Ο λόγος "Απαγορεύεται η υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (trolling)."
 
Το μέλος teris3 αποβάλλεται για 1 μήνα από τις συζητήσεις του φόρουμ λόγω αγνόησης των παρατηρήσεων των Συντονιστών μετά από τρεις προειδοποιήσεις για τον ίδιο λόγο.
 
To μέλος Satcorfu αποβάλλεται από τις συζητήσεις του φόρουμ για 4 εβδομάδες. Ο λόγος "Απαγορεύεται η υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (trolling)." και μη συμμόρφωσή του με τις υποδείξεις των συντονιστών

To μέλος Καραμήτρος Air αποβάλλεται από τις συζητήσεις του φόρουμ για 2 εβδομάδες. Ο λόγος "Απαγορεύεται η υποβολή μηνυμάτων ή θεμάτων που σαν στόχο έχουν να δημιουργήσουν έριδες, αντιδικίες, καυγάδες ή άσχημο κλίμα στην ζωή του forum (trolling)." και μη συμμόρφωσή του με τις υποδείξεις των συντονιστών
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top