Μη δυνατοτητα προσθηκης αποσκευσης μεσω website - Aegean/Lufthansa

alipkok

Low-Cost-Class-Member
Εγγραφή
16/08/2016
Μηνύματα
16
Likes
3
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AEE
Γεια χαρα,
Πτηση για Φρανκφουρτη που η αγορα εισιτηριου εγινε απο το site της Aegean( αλλα η πτηση εκτελείται απο Lufthansa) δεν μου δινει την δυνατοτητα ειτε απο το site της Αegean ειτε της Lufthansa να κανω προσθηκη αποσκευης.
Επικοινωνησα με Αegean και μου ειπαν οτι μονο απο το αεροδρομιο μπορω να κανω προσθηκη αποσκευης κα ομολογω εμεινα εκπληκτος ... :shock:
Ασφαλως μενει να μιλησω και με lufthansa αλλα εχει καποιος παρομοια εμπειρια ή εξήγηση;
 
Ναι, δε είναι δυνατόν, προς το παρόν, επειδή δεν υπάρχει EMD interlining μεταξύ Α3 και LH. Δηλαδή, δε μπορεί η LH να εκδώσει αυτοματοποιημένο παραστατικό για αποσκευή, όταν το εισιτήριο ανήκει στην Aegean. Επίσης, η Aegean δε μπορεί να εκδώσει EMD και να το «κολλήσει» επάνω σε πτήσεις, που εκτελούνται από άλλο αερομεταφορέα εκτός ΟΑ (στην περίπτωσή σου, Lufthansa).

Ακόμα και εντός του ίδιου του LH group, δεν υπάρχει πλήρες EMD interlining. Μόνο η LH και OS έχουν EMD interlining.
 
εάν το εισιτήριο εκδοθεί ως LH operated by A3 νομίζω εχεις τη δυνατότητα..ή κανω λαθος; Ισχυει παντως αυτό με το interlining γιατι τοχα αντιμετωπίσει με LH-LX παλαιοτερα,δεν ξερω αν αλλαξε κατι
 
Ευχαριστω για την ενημερωση.
Σαν πελάτης θεωρω οτι ο/η επιβάτης σε αυτες τις περιπτωσεις θα έπρεπε να ενημερωνεται κατα την κράτηση οτι σε περιπτωση που θελησει να προσθεσει αποσκευη αυτο δεν ειναι δυνατον ηλεκτρονικα παρα μονο την ημερα της πτησης απο τα counter του αεροδρομιου... που παρεπιπτοντως ειναι και πιο ακριβα...
 
Έχω την εντύπωση, ότι οι ναύλοι Lufthansa, που πωλούνται μέσω του site της Aegean, είναι Classic και περιλαμβάνουν ήδη μια βαλίτσα. Για ξαναδές το, μήπως και δε χρειάζεται να προσθέσεις βαλίτσα.
 
aakunz έχεις δίκαιο γιατί μόνο εισιτήρια ναύλου Flex βλέπω στις πτήσεις της LH.
Από ότι κατάλαβα ο κύριος θέλεις να πάρει δεύτερη βαλίτσα .
 
Εχετε δίκιο και ευχαριστώ .
Έπειτα απο 2η επικοινωνια με το τμημα κρατησεων της Α3 η υπαλληλος μου διαβεβαιωσε οτι η 1ή βαλίτσα συμπεριλαμβανεται στην τιμη του εισιτηριου .

Οπως προαενεφερα κατα την 1η επικοινωνια με το τμημα κρατησεων μου ειπαν οτι μονο απο το γκισε της LH αυτο ειναι εφικτο(προσθηκη 1ης βαλιτσας μεχρι 23 kg). Πιθανον η υπαλληλος να ηταν νεα και να μην γνωριζε το ζητημα .

Αυτο που με μπερδεψε ειναι οτι η κρατηση στο site της LH (προσβαση απο κινητο) εχει το μηνυμα που σας επισυναπτω
 

Attachments

  • Screenshot_2017-04-11.png
    Screenshot_2017-04-11.png
    113,1 KB · Προβολές: 2.157
Top