Μπόρα στο facebook!

Kiwi Jumbo

First-Class-Member
Εγγραφή
03/10/2009
Μηνύματα
505
Likes
0
Περιοχή
London
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
VIR
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EGLL
Από το πρωί έχει ξεσπάσει κράξιμο στην Αιγαίου γιατί το Booking.com διαφημίζει ξενοδοχεία στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου. Έχουν δημιουργήσει και σελίδα για μποϊκοτάρισμα με κοντά τα 2.500 άτομα! Αυτός/αυτή που γράφει στο FB δεν ξέρω πως θα καταφέρει να κατευνάσει τα πνεύματα….
 
Αναρωτιεμαι


εαν σου ξεφυγε ή εσκεμμενα δεν αναφερεις οτι ακριβως το ιδιο συμβαινει και με την Olympic Air! Ανθρακας ο "θησαυρος"!!!
 
Τι να αναφέρω με δουλεύεις δεν το έγραψα για κακό αυτό! Στην Αιγαίου την έχουν πέσει όλοι στην ΟΑ ένα σχόλιο υπάρχει είναι μέχρι να πάνε και εκεί! Άνθρακάς είναι αυτοί που βλέπουν αυτό που θέλουν και όχι αυτό που πρέπει! Και μέσα στην Αιγαίου λένε και για την Ολυμπιακή μην σκάς θα τις κράξουν και τις 2!
 
Τι μποϊκοτάρουν και από πότε απαγορεύεται να διαφημίζονται τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στα κατεχόμενα;
 
Τι να σου πω fotis και εγώ σήμερα το πρωί το είδα και δεν καταλαβαίνω πως έχουνε κάνει τέτοιο συσχετισμό της Αιγαίου με το Booking.com! Έχουν κάνει σελίδα να μην πετάνε με την Αιγαίου και κάτι ανάλογο θα κάνουν και για την ΟΑ όπου να ναι!
 
Το τραγικό είναι οτι πιστεύω οτι όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες ψήφισαν και στις εκλογές... Και το πιθανότερο είναι οτι οι πιο πολλοί από αυτούς δεν έχουν πετάξει έτσι και αλλιώς ποτέ τους και απορώ αν έχουν σηκωθεί και ποτέ από τον υπολογιστή τους ή αν έχουν κάποια μόρφωση ή εκπαίδευση... Ελλάς το μεγαλείο σου!
 
δεν στελνετε και το λινκ να καταλαβουμε???
κραζουν την aegean επειδη το booking εκανε πατατα?
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο???
Παμε καλα?????
 
Δεν χρειάζεσαι σύνδεσμο πήγαινε μια βόλτα στη σελίδα της Αιγαίου στο FB και θα καταλάβεις τι λέω δες τα σχόλια σε φώτο και σε δημοσιεύσεις! Α να δεις την ομάδα που ανοίξανε για να μποϋκοτάρουν την Αιγαίου η οποία κατάφερε να έχει κοντά στα 3.500 μέλη πια, σε 24 ώρες και κάτι, βρίζουν την Αιγαίου γιατί πιστεύουν ότι αυτή φταίει για το τι κάνει το Booking.com ''I am boycotting Aegeanair for suggesting hotels in occupied Cyprus''!!
 
Eντάξει...Την κατέστρεψαν την Α3 με αυτή τη σελίδα στο facebook... :rolleyes:

Πάλι καλά που δεν έχω επαφή με το συγκεκριμένο site...Αρκετή γελιότητα αντιμετωπίζουμε στην πραγματική ζωή...
 
Χαχαχαχαχαχα :D :D :D Πολύς κόσμος δεν την παλεύει μία... :with:

Μου θυμίζει χθεσινοβραδινό ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ για την πορνογραφία όπου ο αγγλάρας δημοσιογράφος πήγε κ την έπεσε σε ένα επενδυτικό γκρούπ της εκκλησίας επειδή είχε μετοχές στη google, την yahoo, κάτι ξενοδοχειακούς όμιλους κτλ που προωθούν την πορνογραφία έστω και έμμεσα. :rolleyes:

Καλό θα ήταν η A3 (κ η ΟΑ αν έχει ίδιο πρόβλημα) απο αύριο πρωί να απαντήσει με μπαράζ αγωγών ώστε να τους κόψει τον βήχα τώρα που είναι νωρίς. Σε μερικά πράγματα δεν χρειάζεται διπλωματία...
 
Top