Νέα Δρομολόγια Cyprus Airways

Πολυ απλα δεν θα τα βρουν η εταιρια θα κλεισει και η Aegean αναλαμβανει πολλους προορισμους.Σιγουρα θα εχουμε και αφιξη ειτε της Wizz ειτε της Easyjet με βαση την Λαρνακα.
Το ειδαμε με την Malev θα γινει και εδω :with:
 
εταιριάρα η cyprusair.. μόνο 4,5 ώρες καθυστέρηση σήμερα αντί για 6.35 στο RHO -> ATH έφυγε 11:00 αφού περίμεναν να έρθει από Αθήνα το α/ς (αυτοί οι "τυχεροί" μόνο 1,5 ώρα καθυστέρηση). Τι γίνεται με 2 α/σ πετάει σε όλη την Ελλάδα; Αντί να υπάρχει α/σ το πρωί στο RHO περίμεναν να έρθει γεμάτο από ATH(!!) στις 10:40. Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι και λυπάμαι αυτούς που πέταγαν για Κύπρο από Ρόδο υποχρεωτικά μέσω Αθήνας αλλά κι όσουν πίστευαν ότι 8.30-9 το πρωί θα είναι στο κέντρο της Αθήνας για τις δουλειές τους και φτάσαν 2 το μεσημέρι!
 
Για να φύγει 06.35 το πρωί σημαίνει ότι θα ερχόταν χθές βράδυ για διανυκτέρευση, με τον καιρό που είχε όμως αμφιβάλλω αν κατέβηκε τίποτα χθές. Και επειδή νομίζω είχε πρόβλημα και το HER λόγω καιρού πρέπει όλο το πρόγραμμα τους να έγινε μαντάρα οπότε μάλλον δεν θα είχαν και διαθέσιμο α/φος να στείλουν πολύ πρωί. Απ' όσο γνωρίζω (κάποιοι?) επιβάτες που ήταν να πετάξουν χθές είχαν ειδοποιηθεί να προσέλθουν σήμερα έως τις 08.30 για πτήση στις 09.30.
 
Όντως έτσι εχει γίνει. Η χθεσινή πτήση SKG-RHO έκανε divert στην Αθήνα.

http://www.sigmalive.com/news/local/35188

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
Ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Το θέμα χθες στη Ρόδο ήταν ο καιρός και όχι η Cyprus. Όταν ο ΝΑ έφτανε τους 40kt (9Bf) και με βάση τα όσα είναι ευρέως γνωστά για το συγκεκριμένο αεροδρόμιο με τέτοιας διεύθυνσης και έντασης ανέμων είναι λογικό να μην μπορεί και τελικά να μην προσγειωθεί καμία εταιρία και όχι μόνο οι Κυπριακές. Σήμερα που έπεσαν οι εντάσεις έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
 
ο εκάστοτε επιβάτης γνωρίζει τα εξής:
ΔΕΝ τον πήραν τηλ ενώ το ήξεραν από το βράδυ να του πουν θα φύγει 9.30

πήγε από τις 5πμ, του είπαν εν γνώσει τους ψέματα για 9.30 κ έφυγαν 11

την ίδια ώρα a3 κανονικά φαίνεται ο "καιρός" είναι επιλεκτικός.

ο εκάστοτε επιβάτης τα βλέπει και δεν τα ξανασκάσει στις κα
 
zeppelin":ovkl68yc said:
την ίδια ώρα a3 κανονικά φαίνεται ο "καιρός" είναι επιλεκτικός.
Θυμάσαι όταν υπήρχε η πΟΑ και γινόντουσαν πάλι τα ίδια, ότι κατηγορούσαν την Α3 επειδή πετούσε ενώ τώρα την επιβραβεύουν;
Που πήγαν αυτά τα περι ασφάλειας που λέγανε όλοι τότε για την Α3;
Να σου θυμίσω ότι μια μέρα με "επιλεκτικό" καιρό ένα 737 της Α3 έξυσε λίγο το φτερό στη Ρόδο και τότε λέγανε όλοι για την καλή ΟΑ που σκέφτεται τον επιβάτη και δεν πετούσε.
 
Γνωρίζουμε αν η Α3 ήρθε χθές βράδυ μέσα στον κακό χαμό ή μήπως ήρθε σήμερα το πρωί πιά?
 
Top