Νέα πολιτική επιλογής θέσεων

flesland

Concorde-Class-Member
Εγγραφή
14/09/2008
Μηνύματα
2.246
Likes
512
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDK
Μην έχετε αμφιβολία αν τον νοιάζει ή όχι. Κανείς δεν θέλει να αισθάνεται κορόιδο, ειδικά αν χρυσοπληρώνει κάτι από την τσέπη του.

pet":2pwk7xjb said:
Από την άλλη την εταιρεία δεν τη νοιάζει που ένα gold member θα πληρώσει 2 euro για μπροστινή θέση, δε θα τη υπολογίσει τα επιπλέον euro για θέση που θα ήταν ούτως η άλλως άδεια, κερδίζοντας επιπλέον μια άλλη economy?

Αυτό που γράφεις έχει λογική, απλά τα οικονομικά μοντέλα για προϊόντα σαν της Business δεν είναι μια απλή μεγιστοποίση του κέρδους άμεσα. Με την ίδια λογική και το Costa Navarino θα έδινε τις άδειες σουίτες στο κόστος και η Prada δεν θα κατέστρεφε τα απούλητα ρούχα της. Η υπεραξία που πληρώνεις για τέτοια προιόντα έχει πολλές άλλες παραμέτρους που πολλές είναι συμβολικές και ψυχολογικές (αν σε ενδιαφέρει το θέμα, ο Βεμπλεν είχε ασχοληθεί σχετικά ).
 

Angel Aviation

Business-Class-Member
Εγγραφή
30/04/2009
Μηνύματα
417
Likes
108
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
DLH
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGSA
Καλημέρα στο φόρουμ.

Εχω την εξής απορία αν έχει τύχει σε κάποιον. Αν γίνει προσφορά για Upgrade challenge, διαβάζω οτι θα μαθεις αν εγινε, μια μέρα πριν. ΤΟ check in ανογιει 48 ώρες πριν. Αν εχεις κάνει τσεκ ιν στην economy θεση, και δεχτούν το upgrade bid, θα ερθει ακυρωση του check in και αλλαγή θέσης, ή αν κανω check in λιγοστέυουν οι πιθανότητες να γινει το bid accepted?
ΤΟ ρωτάω στην λογική οτι μετά το check in συνήθως για να γινει αλλαγή, ή να προστεθεί βαλίτσα νομιζω πρεπει να ακυρώσεις το check in και να ξανακάνεις.

Ευτχαριστώ
 

sunnysky

Economy-Class-Member
Εγγραφή
05/01/2015
Μηνύματα
164
Likes
65
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AEE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
Μπορείς να αλλάξεις θέση στο αεροσκάφος αφού έχεις κάνει check in, ακόμη και λίγες ώρες πριν την πτήση, οπότε και για το upgrade λογικά ισχύει το ίδιο.
 
Top