Νέα πολιτική επιλογής θέσεων

somit":2bejcukq said:
Πετούσα από/ προς Εξωτερικό και στη δική μου κράτηση ήταν και άλλοι 3 φίλοι μου. Εγώ silver μέλος οι υπόλοιποι τίποτα!

'Όταν άνοιξε το OLCI, μου έδινε για όλους μας, pre-assigned σειρές 3 και 4 (σε Α320) και στα δύο σκέλη!!!.

Ερώτηση: η κράτηση ήταν ενιαία ή 4 ξεχωριστές; Με το προϋπάρχον σύστημα αν υπήρχε ενιαία κράτηση μελών silver με μη μέλη επωφελούνταν όλα τα άτομα της κράτησης από τις θέσεις που εμφανίζονται διαθέσιμες. Και πριν είχες καλύτερη διαθεσιμότητα ανάλογα με το status.
 
Ενιαία ήταν αλλά και στην προηγούμενη πτήση που αναφέρω, είχα πάλι ένα άτομο επιπλέον στην κράτηση μου και μας έδινε σε pre-assigned ή για αλλαγή μόνο τις standard!
 
thanosp":1lcq4jb1 said:
Συνήθης πρακτική της SAS, δυστυχώς ποτέ δεν το δοκίμασα. Θα έχει ενδιαφέρον να μοιραστούν την εμπειρία τους αυτοί που το δοκιμάσουν.

Δυστυχως στην πτηση μου για TXL δεν ειναι διαθεσιμο :|
 
Για πτήση μου HAM-ATH το ερχόμενο Σάββατο έλαβα email για να κάνω προσφορά για Business-class.
Στο site ανοίγει η κράτηση μου με ένα slider προσφοράς από 75€-300€ (ανά άτομο). Έβαλα ένα 75€ και... περιμένω.

Αναρωτίεμαι (αν γίνει η αναβάθμιση) αν δίνει πρόσβαση στο Lounge της LH εδώ Αμβόυργο.
 
Λογικα θα πρεπει να παρεις ολο το business class experience πακετο. Μεσα σ' αυτο θα ειναι και η προσβαση στο lounge στο HAM.
 
Λογικά ναι αν και αναφέρει μόνο τα Aegean lounges.
Το μόνο που δεν δίνει σίγουρα είναι τα μίλια της business.
 
Τον περασμένο Νοέμβριο είχα χρησιμοποιήσει την αντίστοιχη υπηρεσία της SAS σε πτήση Αθήνα-Στοκχόλμη και στο Miles+Bonus πήρα κανονικά τα μίλια της SAS Plus. Το σωστό θα ήταν να κάνει κι η Aegean το ίδιο.
 
Και να μην κερδίσεις την προσφορά για αναβάθμιση, μην στενοχωριέσαι. Μπορείς να έχεις πρόσβαση στο Hamburg lounge με 39 ευρώ.

https://www.loungebuddy.com/HAM/lufthan ... 2aPbBjYtTJ

τώρα αν αξίζουν τα 36 επιπλέον ευρώ το φαγητό της Α3 και η 2η αποσκευή είναι δικό σου θέμα.

Σε δική μου πτήση προς Βαρσοβία η προσφορά άρχιζε από 50 ευρώ, άρα έχουν διαφορετική πολιτική ανά πτήση.
Μεγάλη προσοχή όμως με τα αεροδρόμια γιατί σε μερικά δεν έχουν χρήση lounge, οπότε πληρώνεις μόνο για την θέση / φαγητό / αποσκευή. Μου έτυχε στην Λυών να έχω πληρώσει business και να περιμένω στον διάδρομο του αεροδρομίου.

Για τα μίλια,,,,,
15. Η συλλογή μιλίων είναι εφικτή σύμφωνα με το αρχικά αγορασμένο εισιτήριο. Τα μίλια δεν αλλάζουν λόγω αναβάθμισης θέσης.
,,,,ΔΕΝ μπορείς να πληρώσεις με Amex. :cry: (Ευτυχώς στην AC μπορείς.)

https://el.aegeanair.com/taksidepste/up ... challenge/
 
Αντιστοίχως πάντως, με 39ΕΥΡΩ τρως σε ένα καλό εστιατόριο. Δεν έχω πάει στο lounge του ΗΑΜ αλλά πέρα από μπρέτσελ και καμιά τοματόσουπα δεν νομίζω να έχει κάτι που να τα αξίζει :evil:
 
Re: E-Check από Aegean

spameras":t9f9m0gg said:
Έχουμε ξεφύγει τελείως...Μετατρέπονται σε LCC και το "πουλάνε" για φοβερή καινοτομία... :evil: Ο σανός κατεβαίνει αμάσητος...

Φοβερό και το "προνόμιο" των gold: "δώστε δίευρα για να σας αφήσουμε να κάτσετε στο ...μισό αεροπλάνο" :rant: (σειρά 14 και εμπρός - ρε μάγκες, άντε 3 και 4 να το καταλάβω και να το καταπιώ - που de facto είναι και άλλο το seat pitch - αλλά 14? 14 ??? :wall: WTF? )

Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν: αν είχαμε καταναλωτική συνείδηση και ήταν άδειες οι επί πληρωμή θέσεις, σε 1 μήνα θα το έπαιρναν πίσω!

Ακόμα και να μην την αγόραζε κάποιος θα την έδινε το σύστημα δωρεάν, οπότε το "εμπάργκο" δε θα είχε αποτέλεσμα...
 
Top