Νέες στολές για τα πληρώματα της Aegean

Πώς καταντήσαμε να μιλάμε ένα σωρό άνδρες για περιόδους γυναικών;
 
Άρα σύμφωνα με προηγούμενα post, οι έχοντες αλογοουρά, τατουάζ και σκουλαρίκι αν κάνουν μια RNP Z στον 34 στο LGTS θα είναι unstable γιατί δεν θυσίασαν τα προσωπικά τους θέλω για να εργαστούν και κατά συνέπεια δεν ακολουθούν κανόνες και διαδικασίες ως μη επαγγελματίες του χώρου;
 
Μα τι κοτσάνες γράφουνε?

Όπως όμως ακούγεται στην πιάτσα (και ας μου επιτραπεί αυτή η λαϊκή έκφραση) η τυχερή εταιρεία αυτής της εταιρείας έχει «κληρωθεί», αν το γεγονός αυτό θα ανοίξει νέο γύρο συζητήσεων αυτό είναι κάτι που θα το δούμε το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα επηρεάσει τις εκλογές γιατί οι όποιες αλλαγές θα γίνουν μετά από αυτές. Άντε και καλοφόρετες θα πούμε εμείς με τη σειρά μας.
 
Για μούφα μου κάνει. Το website είναι της πλάκας και είναι το μοναδικό. Δεν είναι τόσο παλιές για να τις αλλάξουν.
 
Το άρθρο είναι όντως ότι να ναι τώρα βέβαια δεν το αποκλείω και τελείως να αλλάξουν.
 
ναι και θα ανοίξουν hooters στο ελ. Βενιζέλος :laola:
 
Συγνώμη αλλά δεν υπήρχε η συζήτηση ότι θα άλλαζαν οι στολές μαζι με το καινούργιο λογότυπο και τον ερχομό των neo ;
 
Οι στολές -κατά τη γνώμη μου- είναι πάρα πολύ «συντηρητικές» για την υποτιθέμενη εξωστρέφεια που θέλει να επιδείξει η Αιγαίου, με αποκορύφωμα το καπέλο. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κόκκινο στη νέα εταιρική ταυτότητα, είναι καιρός να φύγει και από τις στολές των πληρωμάτων. Νομίζω πως χρειαζόμαστε περισσότερη πρωτοτυπία και τόλμη (όχι με την έννοια του σέξυ), ειδικά στις γυναικείες στολές (οι ανδρικές έχουν λιγότερα περιθώρια upgrading ή revamping). Η Κοκοσαλάκη άφησε μία παρακαταθήκη, οι εποχές όμως αλλάζουν.
 
Top