Βάσεις της Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
To ATH-STN ηταν και πέρσι 11w το καλοκαίρι ή δυο καθημερινά; Γιατι βλεπω οτι έχει κρατησει το χειμερινό και Τριτη, Τετ και Σαβ εχει μία πτηση τη μερα..
 
ale3":3s6hldb8 said:
Μάλλον τελειώνει και την μια καθημερινή πτήση για Ρώμη. Από τέλος Μαρτίου κόβεται η μεσημεριανή πτήση που είχε αρχίσει το Νοέμβριο
grX":3s6hldb8 said:
Επίσης δεν εμφανίζεται και η πτήση Αθήνα - Παφος

Από Αθήνα φαίνεται όντως να υπάρχει ένα γενικότερο θέμα,
- Σταματάει το Αθήνα-Πάφος
- Μειώνει το Αθήνα-Ρώμη από 3 σε 2 καθημερινά
- Μειώνει το Αθήνα-Ρόδος από 3 σε 2 καθημερινά
- Το Αθήνα-Κέρκυρα δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να επανέρχεται για το καλοκαίρι

Επίσης για να καταλάβετε πόσο αναξιόπιστη και διπρόσωπη εταιρία είναι, αφού ήταν η ΠΡΩΤΗ που ξεσηκώθηκε για τα έργα στο "Μακεδονία" και γκρινιάζοντας ΕΣΠΕΥΣΕ να μείωσει το Αθήνα-Θεσσαλονίκη από 8 σε 3 καθημερινά δρομολόγια με την έναρξη του εαρινού προγράμματος (υποθετικά λόγω της καθυστέρησης στα έργα στους διαδρόμους) , ΤΩΡΑ παρά την εξαγγελία μετάθεσης των έργων από Οκτώβριο , πάλι ΔΕΝ επανέρχεται στο πρότερο πρόγραμμα με τις 8 ημερήσιες πτήσεις :rolleyes:
 
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά βλέπω δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη προς Κοπεγχάγη (CPH) και Göteborg (GOT), από τα τέλη Μαρτίου 2017 :great:
 
Εχει αναφερθεί εδώ και καιρό μαζι με DTM,HAM
 
Δανειζόμενος κάποια στοιχεία από το blog του Omorfa Taxidia και
με αφορμή του ότι η Ryanair κόβει το Αθήνα-Πάφος, να πούμε ότι κυπριακά δημοσιεύματα ρώτησαν τους αρμόδιους της εταιρίας και η απάντηση που πήραν ήταν ότι "Δε φταίτε εσείς, φταίνει οι ....Ελλαδίτες!" Δε διευκρίνησαν για ποιό λόγο φταίνει οι Ελλαδίτες, αλλά απλά φταίνε...

Αυτό είναι μια προσφιλής τακτική των ανθρώπων της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας που την είδαμε και άλλες φορές. Σχεδόν πάντα, χρεώνουν στους άλλους τις δικές τους αποφάσεις, όταν αυτές αθετούν υποσχέσεις και ενίοτε συμφωνίες που έχουν κάνει. Οι Ιρλανδοί, είναι μάστορες στο να κάνουν ντόρο, να αποπροσανατολίζουν, να διχάζουν, να εκμαιεύουν επιχορηγήσεις, να εκβιάζουν αποφάσεις.

Είναι προφανές πως ο λόγος που σταματά το Πάφος – Αθήνα, είναι γιατί η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει το μοναδικό αεροπλάνο που εδρεύει στη βάση της στην Πάφο, στο δρομολόγιο Πάφος – Τελ Αβίβ. Αυτό άλλωστε ...συμπτωματικά ξεκινά την ίδια μέρα που σταματά το Πάφος – Αθήνα! Είναι η πρώτη φορά που η Ryanair θα πετάξει στο Τελ Αβιβ, μια αγορά για την οποία η εταιρεία δεν κρύβει το ενδιαφέρον της.
Ωστόσο βρήκε την ευκαιρία κατά την προσφιλή της τακτική, να κάνει το σχετικό ντόρο, ρίχνοντας αλλού τις ευθύνες της δικής της απόφασης.
 
Με αφορμή το παραπάνω μπήκα πριν λίγο στην σελοδα της Ryanair και ναι μεν τα σταματάει τα δρομολόγια της αλλα φαίνεται από το επομενο χειμερινό πρόγραμμα να ξανα ξεκινάει τα δρομολόγια οπως είναι και τωρα.
Ετσι φαίνεται αν τώρα δεν ειναι αλήθεια ειλικρινά δεν ξερω.
 
teris3":140e2r3q said:
Δε διευκρίνησαν για ποιό λόγο φταίνει οι Ελλαδίτες, αλλά απλά φταίνε...
Φταίμε, επειδή για Λευκωσία πηγαίνουμε από Λάρνακα και όχι από Πάφο.
 
Η ryanair ανακοίνωσε τα δρομολόγια της για τον χειμώνα του 2017 από Αθήνα με την προσθήκη 2 νέων προορισμών ( Katowice & Krakow). Με ξαφνίαζει αυτή η εμμονή με τη Πολωνία. Παράλληλα, υπάρχουν άλλοι 2 νέοι προορισμοί οι οποίοι είναι προς επιβεβαίωση και θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Κάποια ιδέα-προτίμηση :p ??? :idea: :idea:

Δείτε και το αντίστιχο άρθρο με δηλώσεις:

http://www.airnews.gr/2017/01/31/%CE%B7 ... %81%CE%B1/
 
Δυστυχώς, η Ryanair θα προβεί σε μείωση της κίνησης της στην Αθήνα κατά 22% για τον χειμώνα του 2017, λόγω καθυστερήσεων των έργων ολοκλήρωσης του αεροδιαδρόμου Θεσσαλονίκης καθώς και λόγω των αναπάντητων αναπτυξιακών της προτάσεων εκ μέρους της κυβέρνησης.
https://tinyurl.com/jezjgej/

Μετάφραση απο τα Ραιανερίστικα στα Ελληνικά:
Οι 8 πτήσεις τη μέρα από την Αθήνα στην Θεσ/κη και τούμπαλιν μας έβαλαν μέσα με τα μπούνια και τις πετσοκόβουμε μην περιμένοντας καν τη θερινή περίοδο.
Στη Κύπρο όπου μετά τη Blue Air και την Cobalt μπαίνουν στο πανηγύρι οι νέες Κυπριακές και η Orion θα γίνει της τρελής, βάλε οτι εμείς πετάμε απο Πάφο oπου μόνο Παφίτες και Άγγλους συνταξιούχους βολεύει και το φάγαμε το σουτζούκο στη μάπα!
Μειώνουμε τις πτήσεις μας προς Ρώμη σε δυο απο τρεις και απλά συνεχίζουμε να τρωγόμαστε με την Wizz Air στα κάστρα της της Ανατολικής Ευρώπης.
 
Top