Νεο Website Aegean Airlines

  • Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημερα..........εγω δεν ειδα καποια αλλαγη στον τροπο επιλογης εισιτηριου............ :(
 
Συγκριτικά με το παλιότερο site σίγουρα το καινούριο είναι καλύτερο (αν και με αρκετή καθυστέρηση) αλλά όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι θα περίμενα κάτι πολύ πιο μοντέρνο... :cry:
Επειδή τυγχάνει να ανήκω στο χώρο της διαφήμισης και ίσως έχω πιο υψηλά στάνταρ, η προσωπική μου άποψη είναι ότι συγκριτικά με τα πολύ έξυπνα τηλεοπτικά σποτ θα περίμενα κι ένα site πολύ super! Μήπως την έπιασαν οι τσιγκουνιές?
Για να της κάνει η διαφημιστική εταιρία που συνεργάζεται τέτοια σποτ,
δεν υπάρχει περίπτωση να μην ειχε και κάποιον σούπερ Web designer? ... :?:
 
Πολύ καλή η νέα ιστοσελίδα. Αισθητικά πολύ καλύτερη και πιο μοντέρνα από την προηγούμεμη, με νέες υπηρεσίες, όπως αναζήτηση αποσκευών (δεν θυμάμαι να υπήρχε επιλογή στο προηγούμενο), καιρός σε πόλεις που πετάει, interactive map κτλ.

Παρ' όλα αυτά, όπως και πολλές άλλες ελληνικές σελίδες, είναι λιγάκι "μη φιλική" με mac και safari. Η επιλογή αναζήτηση, αριστερά απο το χάρτη, δεν είναι εμφανής στο safari, οπότε ο χρήστης θα πρέπει πρώτα να κλικ-άρει eticket, αριστερά στο μενού, για αναζήτηση εισιτηρίου (τουλάχιστον υπάρχει εναλλακτική λύση σε αντιθεση με το booking system της Ολυμπιακής, που πριν από λίγο καιρό - δεν ξέρω τώρα - δεν λειτουργούσε με safari).

Ελπίζω με την αλλαγή του site να προστεθούν και νέες υπηρεσίες για τους επιβάτες, που δεν υπήρχαν στο προηγούμενο, αντίστοιχες με αυτές άλλων ευρωπαΐκών εταιριών, όπως ακύρωση και αλλαγή εισιτηρίων, flight status κτλ.
 
υπάρχει και το πρόγραμμα δρομολογίων σε pdf/zip. Αναλυτικό μεν, αλλά χωρίς αναφορά στο ΑΦ...
 
Το πρόγραμμα δρομολογίων υπήρχε και στο παλιό site (σε pdf). Ίσως όχι τόσο εμφανές αλλά υπήρχε.

Όσον αφορά στις σελίδες αυτές-καθεαυτές, υπήρχε ένα site παλιά με συγκεκριμένο περιεχόμενο, τώρα έχουμε ένα νέο site (σχεδιαστικά-και μόνο- καλύτερο ) με επίσης συγκεκριμένο περιεχόμενο. Θα προτιμούσα να δω και άλλα παραπάνω features (όπως ανέφερε κάποιος να μπορείς να δεις την κράτησή σου online ή όπως δουλεύει ο χάρτης).

Καλά τα εφέ και η ανάλαφρη σχεδίαση αλλά αυτά είναι κάτι σαν τις διαφημίσεις της εταιρείας.. Απευθύνονται στη μάζα :)
 
Το περιεχόμενο στο νέο site δεν άλλαξε και πολύ απ' όσο είδα. Και η αναζήτηση αποσκευών υπήρχε στο παλιό και η δυνατότητα προβολής τιμών σε προβολή εβδομάδας. Νομίζω ότι μόνο οι ταξιδιωτικοί οδηγοί και η πρόγνωση καιρού προστέθηκαν.

Γενικώς, μια χαρά είναι πάντως. Εύχρηστο και λειτουργικό, αλλά χωρίς να είναι και κάτι το ιδιαίτερο βέβαια. Αν είχε και real time πληροφορίες πτήσεων, θα με ικανοποιούσε περισσότερο.
 
George":3oxf4m1a said:
Γενικώς, μια χαρά είναι πάντως. Εύχρηστο και λειτουργικό, αλλά χωρίς να είναι και κάτι το ιδιαίτερο βέβαια. Αν είχε και real time πληροφορίες πτήσεων, θα με ικανοποιούσε περισσότερο.

Αυτό πράγματι είναι μια καλή προσθήκη για το νέο site, κάτι άλλωστε που προσφέρουν αρκετές εταιρίες ήδη.

ΕΠίσης καλό θα ήταν η αισθητική ανανέωση του site να εφαρμοστεί και στα etickets kai e-check in

Η ανανέωση όμως, μάλλον ελέω Λονδίνου, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη
 
Πιστεύω πως το νέο site είναι πολύ πιο όμορφα και εργονομικά σχεδιασμένο από το παλιό!
Κάνει πολύ καλή εντύπωση με την πρώτη επίσκεψη!
Τώρα όσον αφορά τη λειτουργικότητά του, το αφήνω στους ειδικούς διότι εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει για κρατήσεις!
 
μιας και είμαι εγώ αυτός που παραπονέθηκε για το ότι δεν εμφανίζει τύπο ΑΦ στα δρομολόγια, ιδού τι βρήκα:


http://www.aegeanair.com/FlightSearch.aspx (e-services, αναζήτηση δρομολογίων), σου βγάζει ακριβώς αυτές τις λεπτομέρειες.

Με ένα glitch: Aπό Αθήνα δεν σου δίνει Ντύσελλτορφ, αν και δίνει άλλα 1-stop δρομολόγια. Το κακομοίρικο το Ντύσελλτορφ το δίνει μόνο από Θεσσαλονίκη...
 
Μα αυτή ακριβώς η μορφή για αναζήτηση δρομολογίων υπήρχε και στο παλιό site...

Αλλά και στο eticket.aegeanair.com/itd/itd μπορείς να δεις τον τύπο πατώντας τον αριθμό της πτήσης..!
 
Top