Νεο Website Aegean Airlines

  • Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Γεια σας


Απο την ιστοσελιδα της εταιρειας εχει αφαιρεθει απο περσι το προγραμμα πτησεων που υπηρχε σε μορφη ".pdf", υπαρχει καπου διαθεσιμο σε τετοια μορφη? Ακομη και επι πληρωμη ισως θα με ενδιεφερε.
Προς το παρον ειναι διαθεσιμο στην android εφαρμογη, ειναι το περσινο το οποιο λιγη σε μερικες ημερες. Πιθανολογω οτι θα αφαιρεθει και απο εκει, εαν οχι δεν θα ανανωεθη ισως!


Ευχαριστω
 
Υπάρχει κάπου στη σελίδα χάρτης με τους προορισμούς/διαδρομές που εξυπηρετεί η Aegean και δεν ο βλέπω; (σαν αυτό που έχουν στο περιοδικό τους)

υπάρχει έστω κάπου με κείμενο; σε pdf;
 
αυτό που έχουν στο περιοδικό τους είναι διαθέσιμο online, ξεφυλλίζοντας το περιοδικό blue. Όχι ακριβώς εύχρηστο.
 
εντάξει ευχαριστώ παιδιά!

δυστυχώς σε αυτόν τον τομέα υστερεί η ιστοσελίδα... είναι βασική πληροφορία που έπρεπε να υπάρχει
 
ckabi":1bpe5qtp said:
είναι βασική πληροφορία που έπρεπε να υπάρχει
και γιατί ο χάρτης είναι βασική πληροφορία; Τη στιγμή που υπάρχουν οι προοροσμοί σε συγκεκριμένη υποσελίδα, δεν βρίσκω ποια η χρησιμότητα του χάρτη, πέραν ίσως από το καλαίσθητο για ορισμένους. Στα περιοδικά των εταιριών υπάρχει πάντα γιατί πολύ απλά δεν ειναι καλαίσθητο να βάλουν μια τεράστια στήλη προορισμών που θα χάνεις τη μπάλα.

Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομιζω ότι δεν έχω δει σε sites αεροπορικών εταιριών ανάλογο χάρτη. Ίσως να μην το εχω προσέξει!
 
Η σελίδα με τους προορισμούς πολλές φορές είναι πραγματικά παρωχημένη. Ακόμα και τώρα πολλοί προορισμοί που εκτελούνται από την Aegean αναφέρονται ως προορισμοί με πτήσεις κοινού κώδικα. (πχ EFL,MAN,BEG,SOF,TIA,HAM κοκ)
 
Διαφωνώ με τον GP707. Είναι πολύ πιο εύκολο και πρακτικο να "διαβάσεις" έναν χάρτη από μια λίστα προορισμών. Μπορείς πιο εύκολα να βρείς τις πτήσεις πχ για Γερμανία μέσω χάρτη από το να διαβάσεις μια προς μία όλες τις πόλεις μιας λίστας.
 
Συμφωνώ - αρκεί οι χάρτες να αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Και, σε απόλυτη συμφωνία με τον Α3970, η 'σημερινή' μορφή του χάρτη είναι ήδη παλαιά.
 
Χάρτη προφανώς εννοείτε το route map? Είναι απαράδεκτο να μην έχει η Α3 (αν και υποψιαζομαι τον λόγο), καλτσάτο θα έπρεπε να τον έχει ώστε με ένα κλίκ να βλέπει ο κόσμος τις συνδέσεις απ' όλες τις βάσεις, την εποχικότητα αλλά και τις συνεργασίες με τους Τ.Ο.
 
Top