Νεο Website Aegean Airlines

  • Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Εμένα μου το ανοίγει κανονικά. Δεν διαπίστωσα να αργεί υπερβολικά. Πιθανό να οφείλεται στη δική σου σύνδεση. Μήπως χρειάζεται αναβάθμιση;
 
Η σύνδεση μου δεν έχει θέμα (το έχω δοκιμάσει από 3 διαφορετικές). Το error το βγάζει αν δεν αποδεχτείς τα cookies (δεν ξέρω καν αν είναι νόμιμο αυτό) αλλά γενικά ολες οι σελίδες στο προφιλ μου Μ&Β αργούν (εκνευριστικά) πολύ.
 
γενικά ολες οι σελίδες στο προφιλ μου Μ&Β αργούν (εκνευριστικά) πολύ.

Πράγματι. Και είναι ιδιαίτερα προβληματικό πχ οταν θες να κλείσεις award εισιτήριο και σέρνεται το σύμπαν.
 
Αυτό τους το έχω επισημάνει εδώ και πολύ καιρό. Στη διαδικασία εύρεσης award εισιτηρίου, όταν βάζεις τοποθεσίες και ημερομηνίες και δεν βγάζει αποτέλεσμα (error) γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις (κυρίως στο δίκτυο star alliance), η επιστροφή στην αρχική σελίδα και η διαδικασία από την αρχή είναι τρομερά χρονοβόρα.
 
η επιστροφή στην αρχική σελίδα και η διαδικασία από την αρχή είναι τρομερά χρονοβόρα.
...και μέχρι να το φτιάξουν πρέπει να έχεις το αρχικό link σε άλλο tab για να μπορείς να το ανοίγεις ευκολότερα.
Δεν είναι καθόλου user friendly!
 
Σας δουλεύει εσάς η ενσωμάτωση της ψηφιακής ταυτότητας στην κάρτα επιβίβασης; Γιατί εμένα δε μου δούλεψε ποτέ. Κάνω τη διαδικασία πατάω για ενσωμάτωση στην εφαρμογή με βγάζει στην εφαρμογή της ταυτότητας και στην επιβεβαίωση ταυτοπροσωπίας μου βγάζει μήνυμα λάθους invalid token. Ξέρει κανείς τίποτα γι’ αυτό;
 
Θυμάμαι μου έκανε κάποια κόλπα, λειτούργησε όταν άνοιξα πρώτα το wallet και έκανα ταυτοποίηση, μπαινω στης Aegean να τα κάνει λινκ και τότε μου έστειλε για επιβεβαίωση...αλλιώς πέρα βρέχει
 
Last edited by a moderator:
Χρησιμοποίησα για πρώτη φορά την υπηρεσία Flight & Hotel package. Κατ' αρχήν εφόσον θέλεις να κλείσεις εισιτήρια με βαλίτσα κάτω συμφέρει αφού σου δίνει καλύτερη τιμή από ότι να έκλεινες ξεχωριστά comfort flex ναύλο και ξενοδοχείο. Επίσης το σημαντικό είναι ότι με μια προκαταβολή 50€ ανά άτομο εξασφαλίζεις όλο το πακέτο, με δυνατότητα αλλαγών με χρέωση ή ακύρωση (χάνοντας μόνο την προκαταβολή):
Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσατε την επιλογή της προκαταβολής για τις διακοπές σας, η κράτησή σας είναι επιβεβαιωμένη. Μετά την επιτυχή πληρωμή της προκαταβολής, θα λάβετε επιβεβαίωση της κράτησης σχετικά με την πληρωμή του οφειλόμενου υπολοίπου. Σας συνιστούμε να σημειώσετε τον αριθμό κράτησης σας, για μελλοντική αναφορά.
Το υπολειπόμενο ποσό θα χρεωθεί στην πιστωτική σας κάρτα, 30 ημέρες πριν την αναχώρηση και θα λάβετε τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα, χωρίς να χρειάζεται να προβείτε σε κάποια επιπλέον ενέργεια.
Απεριόριστες αλλαγές με χρέωση €50 ανά άτομο, για αλλαγές έως και 8 ημέρες πριν την αναχώρηση,
υπάρχει χρέωση €50 ανά άτομο.
Για αλλαγές από 7 ή λιγότερες ημέρες πριν την αναχώρηση, δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.
Πιθανή χρέωση λόγω διαφοράς ναύλων.
ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ
Πλήρης επιστροφή χρημάτων εάν ακυρώσετε το πακέτο σας έως και 15 ημέρες πριν την αναχώρηση.
Ισχύει χρέωση ακύρωσης €50 ανά άτομο.
Χρέωση 50% του πακέτου για ακυρώσεις μεταξύ 14 και 8 ημέρες πριν την αναχώρηση.
100% χρέωση του συνολικού πακέτου για ακυρώσεις λιγότερο από 7 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Μια παρατήρηση ανορθογραφίας μόνο που μου έβγαλε το μάτι: Στις λεπτομέρειες του εισιτηρίου γράφει σαν επικεφαλίδα:
"Το εισητίριο σας" :rolleyes:
 
Καλημέρα σας, στο ΑΡΡ της Α3, με έκανε log out και τώρα ενώ παω να συνδεθώ ενώ βάζω το κωδικό από το sms ενώ φαινεται ότι κάνει log in δεν κάνει τίποτα εν τελει. Η εφαρμογή σε iOS, ξέρετε τι συμβαίνει ?
 
Top