Ο.Α. Αθήνα - Λονδίνο (27-3-2011): Τέλος εποχής

Πολύ ωραία τα ιστορικά στοιχεία και οι εικόνες που μας παρέθεσες!! :great: Μας ταξίδεψες κάποιες δεκαετίες πίσω ώστε να θυμηθούμαι αξιομνημόνευτα γεγονότα από το ημερολόγιο της παλιάς Ολυμπιακής! Και πάλι μπράβο! :great:
 
Πολύ ωραίο το αφιέρωμα, μπράβο σου...
Μόνο που η 2η φωτογραφία είναι από το αεροδρόμιο της Ζυρίχης ολοφάνερα...
 
Πολύ νοσταλγικό το αφιέρωμα.

Κι εμένα οι καλύτερες προς Λονδίνο (και γενικά προς ευρωπαϊκούς προορισμούς) ήταν με τα Α340 της πΟΑ.
ΑΠό που να ξεκινήσω: in flight entairtainment με ατομικές οθόνες, κάτεριγκ, άνεση και αποστάσεις καθισμάτων...

Δυστυχώς η κρατική ΟΑ ήταν στο δρομολόγιο αυτό καλύτερη και από την νΟΑ και από ο,τιδήποτε αλλο.
Κάτι ξέρανε οι συνδικαλιστές της ΟΑ πριν την ιδιωτικοποίηση που λέγανε ότι όλα γίνονται για χάρην της ΑΙΓΑΙΟΥ. Αλλά ποιος να τους πιστέψει τότε με τόσα που έκαναν τόσα χρόνια ....
 
Σε συγχαίρω για το αφιέρωμα ξύπνησες και σε μένα μνήμες....Α300....
 
Το γραφείο της φωτογραφίας παραπάνω είναι του ΕΟΤ. Της Ολυμπιακής βρίσκεται σε διπλανό κτήριο. Πριν από δύο εβδομάδες ήταν ακόμα εκεί χωρίς το Δημόσιο να το έχει εκμεταλευτεί με κάποιο τρόπο.
 
Πολυ ωραιο αφιερωμα! Καταπληκτικος! Μου εφτιαξες το πρωινο μου...!
Αν ειναι να γραφεις τοσο καλα, να το κανεις και για αλλα γεγονοτα. :great:
 
Είχα γράψει πρώτος για την αιγαίου –νέα μετά έγραψα για την εταιρία που θα πετούν όλοι οι έλληνες (από Ελλάδα και οι εκ Κύπρου ) ----όλα έρχονται σιγά -–και ξαναλέω μια εταιρία θα υπάρχει σε Ελλάδα και Κύπρο μια μεγάλη και δυνατή.
Μόνο οι των κυπριακών να μην κάνουν τα λάθη των Ολυμπιακαριων και να βγει σε καλό όλων .
 
Ωραίο το αφιέρωμα αλλά κατ' εμένα έπρεπε να είχε γίνει το Σεπτέμβριο του 2009. Η Ολυμπιακή ουσιαστικά έπαψε να πετάει στο Λονδίνο από τότε. Η Olympic Air είναι μια τελείως διαφορετική εταιρεία που πέρα από το σήμα και τον τίτλο, έχει λίγη εώς ελάχιστη σχέση με την παλιότερη εταιρεία.
 
scb":1nfmganp said:
Το γραφείο της φωτογραφίας παραπάνω είναι του ΕΟΤ. Της Ολυμπιακής βρίσκεται σε διπλανό κτήριο. Πριν από δύο εβδομάδες ήταν ακόμα εκεί χωρίς το Δημόσιο να το έχει εκμεταλευτεί με κάποιο τρόπο.

Πράγματι, 11 Conduit είναι (πιο αριστερά από του ΕΟΤ).
http://www.whoseview.co.uk/business/Oly ... 17412.html
 
Δηλαδή δεν υπάρχω τώρα πλέον ? Ξαναβαφτίστηκα ή μάλλον με ξαναβαφτίσανε μαζί και οι δυό τους (το'πιασες το μύνημα για την άτυπη συγχώνευση) θέλω δε θέλω τώρα θα κυκλοφορώ σαν νώθο Α3602 :( Θα ζητήσω υοθεσία να γίνω ΒΑ0639 ίσως :rolleyes:
 
Top