Ολυμπιακή Αεροπορία το τελος!

  • Thread starter EGPWS
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημερες στα μελη του φορουμ...
με επιασαν τα συναισθηματικα μου σημερα και ξοδεψα αρκετη ωρα βλεποντας βιντεο και διαβαζοντας τα γεγονοτα των τελευταιων ημερων της αειμνηστης.
Σε καποιο φορουμ ειχα διαβασει το 2009 τον αποχαιρετηστηριο διαλογο ενος καπετανιου του 340 με τον τοπικο πυργο πριν την τελευταια αναχωρηση, αλλα δεν μπορω να τον ξαναβρω. (JFK πρεπει να ηταν).
Υπαρχει κανεις που να μπορει να βηθησει? :hello?:
 
Πρέπει να ήταν η τελευταία πτήση από Νέα Υόρκη για Αθήνα..Όπου οι ομογενείς έκλαιγαν και αγκάλιαζαν τα πληρώματα κ που ο κυβερνήτης κλαίγοντας έκανε ένα μονόλογο μέσω pa..Ήταν όντως πολύ συγκινητικές αυτες οι στιγμές γι αυτούς τους ανθρώπους που πέρασαν σχεδόν μια ολόκληρη ζωή στην ολυμπιακή.Το θυμάμαι το βιντεάκι αυτό,απλά δε ξέρω που μπορώ να το βρώ.
 
Και γω θα έκλαιγα αν ήμουν στη θέση του κυβερνήτη, για το πάρτυ δεκαετιών που τελείωσε.
 
Ovelix, στο όνομα της πολιτικής ορθότητας σε παρακαλώ να πάρεις πίσω το πικρόχολο σχόλιο. Σε μερικά θέματα η αλήθεια δεν βοηθάει. :mrgreen:
 
Οπως σας ειπα, ψαχνω τον διαλογο του κυβερνητη με τον πυργο....
 
Μπορεί η Ολυμπιακή Αεροπορία να μας τελείωσε, αλλά οι διεκδικήσεις των πρώην υπαλλήλων της ΚΑΛΑ κρατεί.
Τι περισσότερο έχουν αυτοί οι πρώην εργαζόμενοι από τους υπόλοιπους μικρό επενδυτές που έχασαν τα λεφτά τους;
Γιατί δεν ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους μικροεπενδυτές;
Φαίνεται ότι οι πρώην εργαζόμενοι έχουν ακόμη πολλές διασυνδέσεις με την κομματική – βουλευτική διακυβέρνηση της χώρας.

http://newpost.gr/post/172336/kleisti-i ... lympiakis/


Το ΙΚΑ ζητά πίσω τις συντάξεις για υπεράριθμα πλασματικά χρόνια
....Η νέα εγκύκλιος αφορά ασφαλισμένους που είχαν αναγνωρίσει πλασματικούς χρόνους ασφάλισης πριν από το 2010, με βάση ειδικές νομικές ρυθμίσεις και αναγνώρισαν επιπλέον χρόνια με τις διατάξεις του νόμου Λοβέρδου-Κουτρουμάνη (3996/2011, «αναμόρφωση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, ρυθμίσεις θεμάτων Κοινωνικής Ασφάλισης και άλλες διατάξεις»), με αποτέλεσμα να υπερβούν το ανώτατο επιτρεπτό όριο..........απολυμένοι της Πειραϊκής Πατραϊκής (ν. 2458/1997), εργαζόμενοι της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας (ν. 3717/200:cool: και απολυμένοι από τα Μεταλλεία Κασσάνδρας (ν. 2335/1995).


http://newpost.gr/post/172277/to-ika-zi ... ka-xronia/
 
Γιατι πολυ απλα έκαναν μια εξυπηρέτηση στο κράτος. πήραν την αποζημίωση τους σε ομόλογα και δεν επένδυσαν τα χρηματα αυτά εκ των υστέρων για κερδοσκοπικούσ λόγους.
 
pan90 για ποιους λες φίλε μου ότι έκαναν "μια εξυπηρέτηση στο κράτος"?
 
Εννοω τους υπαλληλους , αντι να παρουν την αποζημίωση σε μετρητα δεχτηκαν να παρουν ομολογο με ληξη το 2011. Μεταφεροντας το κοστος για το κρατος απο το 2009 πιο μετα.
 
Top