Ολυμπιακή και MIG

  • Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Σύμφωνα με τον airlineroute στο twitter.com/airlineroute η παλαιά Ολυμπιακή εκτελεί πτήσεις ως τις 28 Σεπτεμβρίου καί η καινούρια ξεκινάει στις 29 του ιδίου μήνα.
Θα ξεκινήσει code-share συμφωνία με την Delta, περιμένουν τις αρμόδιες αρχές να δώσουν άδεια.
Η καινούρια Olympic Air θα έχει στον στόλο της σύμφωνα με τον airlineroute Α319/ΑTR42/ATR72/D8-100 καί D8-400.
Τί έγινε ρε παιδιά?! Γνωρίζουν οι έξω περισσότερα απ'ότι εμείς για τα του οίκου μας?!?!?!
Τα υπόλοιπα που αναφέρει ήταν ήδη γνωστά.... το μόνο που δεν γνώριζα ήταν οι ακριβής ημερομηνίες έναρξης (αν καί ακούγεται λογικό με την έναρξη του winter timetable 2009/2010) καί ότι τελικά τα ATR42 καί 72 θα παραμείνουν στο στόλο της Οlympic Air.
Περιμένουμε την επίσημη press conference την Πέμπτη για περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες... :banana:

http://twitter.com/airlineroute
 
Ποιος είπε οτι ξέρουν οι ξένοι περισσότερα απο εμάς; :p :p Τις περισσότερες φορές πίσω από αυτά που γράφουν οι ξένοι έχει πέσει "σύρμα" από κάποιον άλλον.. :)
 
Σύμφωνα λοιπόν με αξιόπιστες πληροφορίες,η τελευταία πτήση που θα κλείσει την αυλαία των Ολυμπιακών αερογραμμών θα είναι η 265 που αναχωρεί 19:15 στις 28 και θα επιστρέψει στο Ελ.Βενιζέλος 03:50 τοπική τα ξημερώματα της 29ης Σεπτεμβρίου. :|
Προγραμματισμένη με 734 μέχρι τώρα... :great:
 
Έχουμε καμία ενημέρωση για την στελέχωση των γραφείων της εταιρίας? Μέσα Αυγούστου είχα ανέβει αθήνα για interview για το τμήμα του Revenue Management, και θα μας ειδοποιούσαν μέχρι τέλος Αυγούστου. Αφού δεν πήραν τηλέφωνο θεώρησα οτι δυστυχώς δεν τα κατάφερα/δεν τους άρεσα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, για να ρωτήσω πληροφορίες και feedback με ενημέρωσαν οτι δεν έχουν γίνει ακόμα προσλήψεις, σε αρκετά τμήματα, αποφεύγοντας να με συνδέσει με το τμήμα προσωπικού ή το τμήμα του Revenue Management! Ξέρει κανείς τι έχει γίνει? Να ξέρω να ελπίζω ακόμα, γιατί όσο περνάει ο καιρός τόσο σιγουρεύομαι οτι δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθεί το ονειράκι!
Έχει κανείς εμπειρία από απαντήσεις? Ειδοποιούν/δεν ειδοποιούν, email, γράμμα τηλέφωνο?
Ευχαριστώ
 
eagle1":16oo0l98 said:
Σύμφωνα λοιπόν με αξιόπιστες πληροφορίες,η τελευταία πτήση που θα κλείσει την αυλαία των Ολυμπιακών αερογραμμών θα είναι η 265 που αναχωρεί 19:15 στις 28 και θα επιστρέψει στο Ελ.Βενιζέλος 03:50 τοπική τα ξημερώματα της 29ης Σεπτεμβρίου. :|
Προγραμματισμένη με 734 μέχρι τώρα... :great:

Αυτό χωρις να λαμβάνει κανείς υπ' όψιν τις καθυστερήσεις.. Γιατί μπορεί ας πούμε η τελευταία Θεσσαλονίκη να πάει τόσο πίσω που να φτάσει αυτή τελευταία..
 
Έλα τώρα κακίες ... :p
Θεσ/νίκη πολύ δύσκολα,άλλα εσωτερικά όμως μπορεί,αφού δεν έχει μείνει κ2 για κ2 στα 737...
 
Angel Aviation":2lkg93an said:
Έχει κανείς εμπειρία από απαντήσεις? Ειδοποιούν/δεν ειδοποιούν, email, γράμμα τηλέφωνο?
Ευχαριστώ

Εξαρτάται την περίπτωση, αν δεν έχει επιβεβαιωθεί ένας υποψήφιος δεν μπορείς να δώσεις αρνητική ή θετική απάντηση. Συνήθως υπάρχει τελικό feedback αλλά κ πάλι όχι πάντα σίγουρα, μιας κ όταν τρέχουν οι προσλήψεις αυτό δεν είναι προτεραιότητα. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι η διατύπωση πρέπει να είναι πολύ προσεκτική , είτε εγγράφως είτε προφορικώς καθώς οι εταιρείες μπλέκονται συχνά νομικά με υποψηφίους.

Κάνε λίγη υπομονή κ καλή τύχη.. :!:
 
συνέντευξη olympic air

Μιλάει ο Βγενόπουλος αυτή τη στιγμή..
Μέχρι 1/10 θα έχουν έρθει 21 αεροπλάνα.. Μέχρι 1/11 τα υπόλοιπα..
Σύντομα θα συνάψουν συμφωνία για νέα αεροπλάνα τα οποία θα αρχίσουν να έρχονται οταν λήγουν τα lease αυτών που θα πάρουν τώρα.
Μέχρι στιγμής έχουν 5000 εργαζόμενους και στις 3 εταιρίες.

Για την Skyteam: "Ειναι σκέψη που εχει καποια λογικη.. Ειναι σε πολυ πρωιμο σταδιο να πουμε κατι τετοιο. Εχουμε ομως στον προσανατολισμο μας την ενταξη σε μια συμμαχια."
Για τις αγονες γραμμές: "Σωστη η απόφαση της κυβερνησης να ακυρωσει τον διαγωνισμο χτες. Αντθετη η Olympic Air με τις προυποθεσεις των διαγωνισμων. Δεν υπηρχε ορος να πεταξουν μονο νεα αεροπλανα." (εδωσε παραδειγμα οτι το fokker που έφερε κάποια εταιρια -ονοματα δεν λεμε- οτι ειναι 28 ετων και εχει σταματησει η παραγωγη του και δεν πριμοδοτηθηκαν αυτοι που θα εχουν ολοκαινουρια αεροπλανα). Σχετικα με την δηλωση της Aegean για τις αγονες: "Τώρα σας επιασε ο πόνος να κάνετε προσφορα -50%-;" :D
Για το Αθηνα-Κωνσταντινούπολη της Aegean: Δεν του κάθεται καλά το δρομολόγιο καθώς λέει οτι ειναι παράτυπη η συμφωνία.. Μετά από αυτό απομακρύνθηκε ο διευθυντής της ΥΠΑ και κάποιοι άλλοι στην ΥΠΑ (σαν συνέπεια αυτού;;;)
Για τους εκλογικα charter: "Δεν μας έχουν κάνει αιτηση για καμια πτηση". "Δεν θα εξυπηρετησουμε κανενα κομμα, υπαρχουν πράκτορες να κλεισουν οτι εισητηρια θελουν. Μονο η διακομματικη επιτροπη αν μας ζητησει κατι, θα το εξυπηρετησουμε με κανονες ισονομιας για ολα τα κομματα".
Σχόλιο προς την Aegean: "Το πάρτυ τελείωσε!" :D :D :D

Etihad για Johannesburg και αυστραλία..

(Τωρα είδα οτι ειμαι σε λάθος τοπικ :p Παρακαλώ μεταφέρτε με στο κατάλληλο)
 
Ακόμα ανακοινώνεται ότι η νέα εταιρεία αποφάσισε να επιβραβεύσει με μίλια τους επιβάτες της παλαιάς Ολυμπιακής που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Icarus. Το πρόγραμμα επιβράβευσης τακτικών επιβατών της Olympic Air, το Travelair Club θα προσφέρει μίλια και στους τακτικούς επιβάτες της παλαιάς Ολυμπιακής.

Τι σημαινει αυτο αραγε?
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top