Παρελάσεις

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αν και δεν γνωριζω πολλα επι του θεματος, τα αεροπλανα ξερω πως περνουν πανω απ΄τον Αγ. Δημητριο (την περιοχη) πριν φτασουν στο Συνταγμα. Οποτε μπορεις να τραβηξεις μια νοητη γραμμη αναμεσα στις δυο περιοχες και να δεις σε ποιο σημειο πρεπει περιπου να πας. Απο υψος δεν ειναι ψηλα αλλα λογικα πιο ψηλα απο τον Λυκαβυττο. Οσο για την ομαδα Ζευς δεν νομιζω να επιτρεπεται να πεταξει πανω απ' την Αθηνα. Τωρα να πεταξει στο Φαληρο, δεν ξερω.
 
Tsepeto, Λυκαβηττο αβλεπεί. Δες εδω παραπάνω, εχω ποσταρει φωτό απο πέρυσι.
 
..'Ενα πολύ όμορφο και ''σπάνιο'' στιγμιότυπο από τη φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα..
(Αν βοηθούσε και ο καιρός..)

.. :arrow: http://www.jetphotos.net/photo/8231918.. :!: :!:

..Και του χρόνου
 
Εντυπωσιακή και η φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου με τα Mirage της Πολεμικής Αεροπορίας σε σχηματισμό σε "ιδιαίτερα" χαμηλό ύψος..!!!!

:arrow: https://www.jetphotos.com/photo/8548233.. :thx:
 
Εντυπωσιακότατη η φωτογραφία με ελικόπτερα διαφίρων τύπων να έρχονται κατ.' ευθείαν προς τα επάνω σου ! Έβγαλα παρόμοια στην παρέλαση της 28ης πέρυσι στην Θεσσαλονίκη. Φαντάζομαι πως θα ένιωθαν οι Βιετκόνγκ όταν ορμούσαν σε αυτούς τα ελικόπτερα των αμερικανών !
 
Το F16 της ομάδας "ΖΕΥΣ" θα συμμετάσχει με επίδειξη μετά τη παρέλαση της 21ης Μαΐου- ημέρα Εορτής της Ενωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα- που θα παρευρεθεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η επίδειξη θα γίνει πάνω απο τον κόλπο της Γαρίτσας, δίπλα στο Παλαιό Φρούριο της Πόλης.
 
πρόβα μαχητικών αεροσκαφών

Θα κάνουν πρόβα μαχητικά αεροπλάνα στη Θεσσαλονίκη για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2017 και αν ναι πότε;
 
20230325_Apollo-E (DSC_0056)_s.jpg

Ένα από τα ενδιαφέροντα σημεία της σημερινής παρέλασης ήταν η επανεμφάνιση των T-6A Texan II. Φαίνεται ότι η διαθεσιμότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα, μετά την ανάληψη της προμήθειας ανταλλακτικών από την Elbit. Στην φωτογραφία η τετράδα Apollo-E.
 
Top