Πολιτική της Aegean για υπεράριθμους και εθελοντές

Τελικά αυτό το νήμα δεν βγάζει πουθενά. Έχετε μπλεχτεί σε αντιπαραθέσεις άνευ ουσίας, αλλά θα σας δώσω μια τελευταία ευκαιρία...

1. Καλά έκανες φίλε geoxryso και ανάφερες την εμπειρία σου. Από εκεί και πέραν αρκετά μέλη σου εξήγησαν ότι την συγκεκριμένη πρακτική ακολουθούν πολλές (αν όχι όλες οι) εταιρείες.
2. Αν είναι καλή η συγκεκριμένη πρακτική πρέπει να το κρίνει ο καθένας μόνος. Αν εμένα μου προσέφεραν 250 € + ένα εισιτήριο για να παραχωρήσω την θέση μου και είχα την ευχέρεια να ταξιδέψω αργότερα, τότε αμέσως θα δήλωνα εθελοντής. Στο κάτω-κάτω θα βοηθούσα και κάποιον συνάνθρωπό μου που ίσως θα έπρεπε να βρεθεί πάση θυσίας στην ώρα του στον προορισμό. Αν πάλι ήμουν εγώ ο κακόμοιρος επιβάτης που ήταν overbooked, τότε θα πανηγύριζα αν υπήρχε κάποιος όπως ο geoxryso που θα μου προσέφερε την θέση του. Φυσικά θα νευρίαζα με την εταιρεία, αλλά ποτέ με τους υπαλλήλους στο αεροδρόμιο. Οι άνθρωποι εκεί ακολουθούν και επιβάλουν τους κανόνες που ορίζουν άλλοι. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να είναι ευγενικοί μαζί μου (όσων αφορά τα ευχαριστώ και συγνώμη που ειπώθηκαν).
3. Όσον αφορά τις βαλίτσες, ομολογώ ότι με εκνευρίζουν οι προτάσεις όπως:
geoxryso":18xx6b72 said:
Για τις βαλίτσες συμφωνώ με την τήρηση ασφάλειας των πτήσεων, αλλά δεν φταίει ο επιβάτης που τον αναγκάζει η εταιρεία μέσω οικονομικού εκβιασμού να πάρει μία χειραποσκευή λίγο μεγαλύτερη.
Κανείς δεν σε αναγκάζει. Υπάρχουν όροι που είναι ξεκάθαροι και τους αποδέχεσαι αγοράζοντας ένα εισιτήριο. Αν δεν συμφωνείς, απλά ή δεν κόβεις εισιτήριο ή επιλέγεις άλλη εταιρεία / μέσο. Όταν η εταιρεία έχει θεσπίσει κάποιο όρια πρέπει να τα αποδεχτείς αφού επιλέγεις να αγοράσεις το συγκεκριμένο εισιτήριο. Αν μετά φωνάζεις, επειδή θεωρείς ότι σε αδικούν τότε είσαι άξιος της μοίρας σου (γενικά το γράφω και όχι σε συγκεκριμένο μέλος... προτού μας παρεξηγηθεί κάποιος)
4. Οι ειρωνείες παρακαλώ να σταματήσουν, δεν βοηθούν.
5. Αν δεν σταματήσουν το θέμα θα κλείσει σε χρόνο dt.
 
Συμφωνώ, αν όχι σε όλα όσα αναφέρεις, με την πλειοψηφία.

Όσα ανέφερες είναι αυτά που προσπαθώ να εξηγήσω και πήγαν αλλού το θέμα.

Ακόμη και για την πρόταση που αναφέρεις και εγώ αυτά που άκουσα μετέφερα και που εν μέρη συμφωνώ, στο ότι έχεις μία χειραποσκευή μέχρι 8 κg και σου λένε ή την βάζεις αμπάρι ή την πληρώνεις.

Τέλος αν όντως κλείσεις το θέμα, θα το καταλάβω ,γιατί για άλλου ξεκίνησε και δυστυχώς αλλού κατέληξε, ειδικά όταν μπαίνουν στην μέση ειρωνείες και προσβολές.
 
Αυτα που ήθελα να σου γράψω,τα έγραψε ο Άκης οτι δηλαδή το τερματισατε,μου βγήκαν τα μάτια να τα διαβάσω όλα αυτά.

Δηλαδή ρε συ Geoxryso,τοση παράθεση δεν εχω ξαναδεί ποτέ οσο είμαι σε αυτό το φόρουμ. Έκανες σχεδόν συνεχως παράθεση της αμέσως προηγούμενης δημοσίευσής που ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ αλλά εντάξει. Τώρα φτάσαμε εδώ στην 4η σελίδα όμως δεν έχω ακόμα καταλάβει τι σου συνέβη.
Ας μην δεχοσουν για εθελοντής αλλά οπως λες λυπήθηκες το παιδί καπως το καταλαβαίνω αυτό.
Μετά πήγες στις βαλίτσες,όταν βγάζεις εισιτήριο κατω-κατω σου βγάζει ενα κουτάκι "Συμφωνείς με τους όρους χρησης" αν δεν συμφωνείς τέλος δεν κλείνεις εισιτήριο και πας με Ryanair ή με πλοίο ή με ελικόπτερο.
Στα είπε και ο Άκης αυτά περι εισιτηρίου.

Τέλος μην λες οτι να'ναι όταν είναι 8 κιλά παει απάνω η χειραποσκευη,αν την έχεις 15 κιλά και σε καταλάβουν θα πληρώσεις για να την βάλουν στο αμπάρι,τι νομίζεις "όπου μπεχω τρέχω" ειναι, σκέψου απλή λογική είναι.

Μην πεις ότι σε ειρωνεύομαι διοτι δεν ισχύει αλλά σου εξηγώ για να σε φέρω στην πραγματικότητα.
 
Ρε aris320, είμαι 3 χρόνια στο forum και δεν έκανα κάποια ανάρτηση νέου θέματος.

Πήρα την απόφαση να κάνω εχθές, μόλις επέστρεψα με την πτήση στην οποία αναφέρομαι και για αυτόν τον λόγο δεν διάβασα αναλυτικά τους όρους για τις παραθέσεις. Οι τρείς συνεχόμενες έγινα από λάθος επιλογή ενέργειας.

Τώρα το θέμα που με οδήγησε είναι αυτό που αναφέρεις, σχετικά με την μητέρα και το παιδί και η όλη αντιμετώπιση που μπορεί να δεχθεί κάποιος, χωρίς να το περιμένει.

Για τις βαλίτσες όπως ίσως είδες στην αρχική μου τοποθέτηση, δεν τις αναφέρω, αναφέρθηκα σε κάποιον επιβάτη που φώναζε και επίσης σε αυτό που ισχύει στους όρους του εισιτηρίου, 8 κg χειραποσκευή. Αυτό που αναφέρεις σε εισαγωγικά δεν το έxω ξανακούσει.

Τέλος είμαι στην πραγματικότητα και αυτήν θέλω να μεταφέρω σε όποιον δεν έχει ξαναζήσει αυτές τις καταστάσεις.

Και όπως είπα και στον Άκη, αν αποφασίσει να κλείσει το θέμα, εγώ είμαι σύμφωνος.
 
Α..ρε aris320, εκτός που τον μπέρδεψες τον άνθρωπο/geoxryso με τα Γιαννιώτικα slang, του το έγραψες κιόλας λάθος, παρόλο που είσαι γνήσιος Γιαννιώτης, μετατρέποντας το σωστό «μπέχο/τζάμπα» σε ρήμα και το’κανες «μπέχω»
 
Εντάξει,εμείς εδω τα παραβλέπουμε όλα,τα κάνουμε και ρημα άμα μας την φυσήξει.

Αλλά ναι συγγνώμη Geoxryso ήθελα να πω
οπου μπεχο (τζάμπα) τρεχω στα εισαγωγικά
 
Εντάξει, κανένα πρόβλημα aris320.

Η ντοπιολαλία είναι ο θησαύρος κάθε τόπου.

Και μιλήσαμε και για κάτι καινούργιο.
 
Top