Πόσα κοστίζει ενα αεροσκάφος?

Φίλε Killing Wing ναι τα ξέρω αυτά….! :( Όχι από πρώτο χέρι, όπως μπορεί να τα ξέρεις εσύ, αλλά κατά κάποιο τρόπο τα ξέρω! ;) Ξέρεις πολλά από τα παραπάνω που αναφέρεις, μπορεί να τα ξεπεράσει η δύναμη της αγάπης μου και η τρέλα μου για αυτό το μοντέλο! :D Αλλά ναι σίγουρα αν είναι να βάλω σε υποθήκη όλη μου τη ζωή για μια αγάπη τότε Χ$#*Ο!!! :? Σίγουρα όταν μεγαλώσω και ωριμάσω ακόμα λίγο θα τα λάβω σοβαρά υπόψη μου όλα αυτά! ;)
Ρε παίδες τι λέτε εδώ, στην Αλεξανδρούπολη, τι λέτε….. είναι καλές οι προοπτική για μια τέτοια αγορά????? :) :cool:
Τέλος Φίλε Killing Wing να σε ευχαριστήσω θερμά για το site που πρότεινες! :!:
 
Απ ότι ξέρω υπάρχει στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, αερολέσχη που μάλιστα πετάει και 172!! Γιατι δεν πας να ρωτήσεις; να γραφτείς; θα πετάς και το αεροπλανάκι που σου αρέσει....και θα πληρώνεις και λίγα σχετικά με το αν κάποτε θα ήθελες να το αγοράσεις!!
 
Ρε φίλε κάνε ένα κλικ στο Profile μου και θα καταλάβεις γιατί δεν τα έχω κάνει αυτά που μου λες! :D Α και από όσο ξέρω το Cessna της Α. Αλεξ/πολης έχει πρόβλημα! :evil: :evil: :evil: Αλλιώς θα είχα κανονήσει ήδη μια πτήση εθισμού! ;)
 
Οταν ειναι παλιο το αεροπλανο,παρουσιαζονται πολλα προβληματα τα οποια κοστιζουν πολλα λεφτα, μια ανακατασκευη κοστιζει 40000ευρω,δεν ειναι λιγα τα λεφτα.
 
Στην ελλαδα δεν ειναι και η καλη προοπτικη για την ελλαδα.Που θα πηγαινεις βρε με ενα ιπταμενο αντικειμενο,οτι πετα ειναι πολυτελεια (η mercedes S320 ειναι αφορολογητη) τον αλογοσκουφη τον ξερεις?σαν αλογο τρεχει για να μαζεψει τα λεφτα :) :) :).Το πιστευεις οτι Avgas κοστιζει 2.5 μεχρι 2.8 ευρω το λιτρο αναλογα το αεροδρομιο?

αν ησουν στα εμιρατα δεν χρειαζεται να πληρωνεις τιποτε μονο καυσιμο και βενζινη, υπαρχουν μεσα στην ερημο πεδια προσγειωσης και απλετοι χωροι parking και κανεις οτι θελεις και χωρις να σε κοιτα κανενας.
 
Αναστασηηηηηηηηηη, ενα καινουργιο αεροπλανο θα ερθει στην ελλαδα, εβαλες υποθηκη την ψυχη σου. :D :D :D :D :D :) :) :) :) :twisted: :twisted: :twisted: :cool:
 
air_boy":21q63obx said:
Ρε φίλε κάνε ένα κλικ στο Profile μου και θα καταλάβεις γιατί δεν τα έχω κάνει αυτά που μου λες!...

Καταρχήν δεν μου αρέσει να με αποκαλούν Ρε φίλε...ειδικά άτομα που δεν γνωρίζω...αλλά το αγνοώ λόγω νεαρού ηλικίας. Επίσης φαντάζεσαι τι θα γινότανε αν έπρεπε για κάθε άνθρωπο που ρωτάει κάτι ή συμμετέχει σ'αυτό το forum να πρέπει να κοιτάμε το προφίλ του;

Το ότι είσαι 14 χρονών δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ασχοληθείς απο τώρα με την αεροπορία....θα μπορούσες να είχες γραφτεί σε μια αερολέσχη σαν μέλος! Απλό μέλος! και θα μπρούσες για παράδειγμα να πετούσες με άλλα μέλη σαν επιβάτης....και να σου δίνανε το α/φ για λιγάκι...μέχρι τα 17 όπου θα μπορούσες να ξεκινήσεις εκπαίδευση.

Βέβαια το γεγονός όμως ότι είσαι Αλεξανδρούπολη και είναι περιορισμένες οι επιλογές σου και η τοπική αερολέσχη δεν είναι ενεργή....είναι δυστυχώς ατυχία. Υπομονή...

Υπάρχει παντα και ο αερομοντελισμός και το simulator σαν μέσο καταβολής της μανίας για πτήση!!
 
Φιλε air boy οταν μιλας με μεγαλυτερους σε ηλικια ποτε δεν προσταζουμε,και ουτε ειναι υποχρεωμενος να κοιτα το profile σου.[/img]
 
Killing Wing! Ναι αυτά που μου λες τα γνωρίζω! :( Ή μαλλόν έχω μια ειδέα που την έχω πάρει από το RBF! :cool: Αυτό για τα U.A.E. με θλίβει ιδιαίτερα! :( Αλλά αν τα παιδιά σαν εμένα αργότερα μεγαλώσουν... με την αεροπορική ιδέα βαθιά μέσα στο μυαλό τους....! Τότε πιστεύω οτι το μέλλον αυτής της Χώρας, που λέγετε Ελλάδα, όσον αφορά τον αεροπορικό τομέα θα είναι πολύ καλήτερο από οτι είναι σήμερα! ;) Πιστεύω να συμφωνείς! ;) :cool: :D
Ευελπιστώ λιπόν σε μια καλήτερη Ελλάδα όσον αφορά τον αεροπορικό χώρο! :D :D :D Γιατί Οχι και η Ελλάδα??? Αυτό το ερώτημα είναι που με βασανίζει, από τότε που αγάπησα τους αιθέρες και την Αεροπορία! ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ.........? :( :cry: Και όσον αφορά τον Κύριο(αν του αξίζει αυτός ο χαρακτιρισμός) Αλογοσκούφη....! Εχο να του πω αυτά> :rant: :rant: :rant: :wall: :cool: Πιστεύω να συμφωνείτε όλοι σας με τα λεγόμενά μου!!!! ;)
 
Top