Προς κλείσιμο η Athens Airways;

Aγαπη τό σοφόπαιδί, όπου εμπλέκεται η πολιτική & επιχειρηματική & αρπαχτή δραστηριότητα, τέτοια παραδείγματα θα ανθούν οσάν τους βασιλικούς (φυτό μυρωδάτο πλην σαπίζων τάχιστα μετά την κοπή αυτού δίχως ύδωρ). Στέλνουμε τη συμπάθειά μας στο σύνολο των εργαζομένων που αποτελούν άλλη μία κατηγορία θυμάτων στην εν λόγω ελληνική βιομηχανία της αεροπορίας.

δικός σου
 
Re: Athens AW fleet

@mxnk, το πρόγραμμα πτήσεων (ο θεός να το κάνει) της εταιρείας είχε πτήσεις έως τις 4-5/9. Από κει και πέρα, το απόλυτο κενό..
 
Re: Athens AW fleet

η airgreece το "εφαρμοζε" παλια αυτο "το συστημα" οπου καθε χρονια περιπου τετοια περιοδο εστελνε τα αεροπλανα για "σερβις" ( :mrgreen: )
 
καταρχας καλημερα..παιδια η εταιρια απο οτι μου ειπαν δεν εχει κλεισει απλα τα 2 embraer εχουν παει για συντηρηση στην γαλλια..θα επιστρεψουν κανονικα μετα το τελος της συντηρησης καθως τοτε θα βγει και το χειμερινο προγραμμα της εταιριας οποτε καλυτερα θα ειναι να μην προτρεχουμε και να βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα!!
 
Προσωπικά δεν πιστεύω( εύχομαι να βγώ λάθος) το θέμα της συντήρησης.Δηλαδή και τα δύο ταυτόχρονα έπρεπε να περάσουν συντήρηση?Και γιατί δεν προνοεί( φυσικά στην Ελλάδα μάλλον δεν ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η λέξη) να νοικιάσει με short term lease κάποια άλλα αεροσκάφη για να πετάει, όσο τα 2 ERJ περνάνε συντήρηση?
 
Φανταστείτε λοιπόν να είχε ακόμα τίς άγονες.......
 
Αν τις ειχε, φανταζομαι οτι ακομα θα τις εκτελουσε κανονικα με τα νοικιαρικα...Αρα δεν θα ειχε προβλημα...!
 
Να υπενθυμίσω ότι πλησιάζουν τα διακαστήρια για τις άγονες όπου ζητάει και αποζημιώσεις απο το δημόσιο για δυσφήμιση κτλ. Το πολύ πολύ να πετάνε μόνο τα ποδοσφαιρικά έως τότε...
 
Re: Athens AW fleet

Άλλη γνώμη έχει όμως το skyliner-aviation.de
Embraer 145 EU SX-CMD Athens Airways ferried 06sep10 SKG-CFE on return to lessor
Embraer 145 EU SX-CMA Athens Airways ferried 06sep10 SKG-CFE on return to lessor
 
Re: Athens AW fleet

Ετσι του είπανε, έτσι έγραψε :p Μικρή διαφορά αν επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη ή αν είναι για επισκεύη. Το θέμα είναι οτι δεν είναι εδώ και δεν πετάνε για την εταιρία.
 
Top