Προς τους Admin...

Σχετικά με το θέμα τις αποβολής του συγκεκριμένου μέλους δεν θα ήθελα να γράψω κάτι περισσότερο δημοσίως. Να γνωρίζεις ότι δεν διώχνουμε μέλη μόνο και μόνο επειδή έχουν διαφορετικές απόψεις. Πάντα διάβαζα με χαρά π.χ τα trip reports του γιατρού και περίμενα την συνέχεια. Δυστυχώς, αυτές οι μέρες πέρασαν.

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να τους ακολουθήσουν όλοι. Αν κρίνουμε ότι κάποια μέλη δεν τους ακολουθούν και προκαλούν προβλήματα, τότε πρέπει να κινηθούμε.

Η πόρτα του φόρουμ παραμένει πάντα και για όλους ανοιχτή. Αρκεί να είναι πρόθυμοι να προσφέρουν με τα μηνύματά τους. Το φόρουμ το εμπλουτίζουν τα μέλη. Οι συντονιστές και εγώ προσπαθούμε στο να υπάρχει μια σωστή και καλή ροή. Σίγουρα δεν αρέσουμε σε όλους, όμως δεν μπορούμε να αρέσουμε και σε όλους.

Αυτά, και τελικά έγραψα περισσότερα από ότι ήθελα...
 
Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να τους ακολουθήσουν όλοι. Αν κρίνουμε ότι κάποια μέλη δεν τους ακολουθούν και προκαλούν προβλήματα, τότε πρέπει να κινηθούμε.
Ενταξη Ακη καταλαβα οτι πολυ σοβαρο θα εγγραψε ο γιατρος μας.Εγω τωρα τελευταια δεν εμπαινα στο φορουμ και τωρα που αρχισα να μπαινω προβληματιστηκα και ελεγα γιατι εξαφανιστηκε ο γιατρος , δεν ειναι στο χαρακτηρα του.Μια η δυο φορες νομιζω κατι εγραξε και τελος.
Για να μην γραφει παει να πει κατι εγινε.Ομως το αερα σιγουρα του τον κοψατε.
Εγω αντι να τον τιμωρησω ετσι θα εβρισκα αλλο τροπο.Εαν θα εισουν σε αλλο φορουμ οπως ειμαι σε ενα αλλο τουριστικο θα σε πιεζα διαφορετικα γιατι εγω εκει δεν κοιταω αν ειναι συντονιστης η αυτος που εχει το φορουμ. :)
Ομως αλλο εκει και αλλο εδω ,εκει τους εχω βοηθησει τοσο πολυ που με εχουν παρα πολυ αναγκη.
Εδω και να μην υπαρχω δεν χανει τιποτα το φορουμ , για αυτο και η γνωμη μου δεν εχει και πολυ αξια.
Ευχομαι απλα να περασει καποιος χρονος και να βαλετε οπως λενε λιγο νερο στο κρασι σας.Να περιορισετε σε καποια πραγματα τον γιατρο .Αυτο για σας δεν ειναι δυσκολο.
Αυτα, αλλο δεν σας ξαναγραφω κατι γιατι δεν ειναι σοστο.Την γνωμη μου σας την ειπα ομως της αποφαση την παιρνεις εσυ ,για αυτο ποτε δεν θα ηθελα να βρισκομαι στην θεση την δικη σου η των συντονιστων.
Ειναι καπως οπως τα λεφτα.Οταν εχουμε λιγα ειμαστε ολοι καλοι οταν ομως τα αποκτησουμε τοτε καπως μας χαλανε.(αυτο το παθαινουν πιο πολλοι οι συντονιστες για αυτο πολλες φορες εχω κοντραριστει μαζι τους σε αλλα φορουμ).
Ετσι για να ξερετε οτι υπαρχουν και χειροτεροι απο τον γιατρο , ενας απο αυτους ειμαι και εγω.
 
Σε διευκρινιστική απάντηση στο
satcorfu":tew1mzkj said:
.
Υ.Γ. Ο λόγος της απουσίας μου είναι η 15ημερη αποβολή μου από το forum, με τη δικαιολογία επί λέξει : «αγνόηση 3 προειδοποιήσεων σχετικά με όρο του φόρουμ (παράθεση του αμέσως προηγούμενου post). Μια από τις 11/2/2017, μια από 28/1 και μια παλαιότερη από 29/11/2014». Τις επίμαχες αναρτήσεις ψάχνω αλλά δεν τις βρίσκω. Δεν πειράζει, θα κρατάω screenshots από εδώ και πέρα !!
...κι άλλη μία τη μέρα της αποβολής!

Επειδή φαίνεται να μην γνωρίζουν κάποια μέλη μετά από τόσα χρόνια συμμετοχής το πως λειτουργεί το φόρουμ, διευκρινίζουμε ότι τα posts που παραβαίνουν κάποιους κανόνες, τις περισσότερες φορές διορθώνονται από τους Συντονιστές γι αυτό και δεν τα βλέπετε εκ των υστέρων. Πχ όταν κάποιος κάνει παράθεση του αμέσως προηγούμενου post (όπως ο satcorfu εν προκειμένω) η παράθεση σβήνεται και στέλνεται προειδοποίηση στο μέλος. Έτσι το μήνυμα φαίνεται πλέον σωστό.

Μπορεί για κάποιους από εσάς να φαίνονται μερικές προειδοποιήσεις ασήμαντες όμως δεν είναι δυνατόν οι Συντονιστές, που ήδη ξοδεύουν αρκετό προσωπικό χρόνο για να ελέγχουν το φόρουμ, να ασχολούνται με τα ίδια και τα ίδια σφάλματα μελών που δεν δίνουν σημασία στις προειδοποιήσεις.
 
Με συγχωρειτε Ακη που γραφω εδω ομως ηθελα να σας ρωτησω για τον OA701.
Αφου γνωριζετε οτι λιγα ατομα γνωριζω απο το φορουμ και ενας απο αυτους ειναι ο OA701.
Για μενα ειναι απο τα καλυτερα παιδια.Φοβερος και απο οτι εβλεπα εχει προσφερει παρα πολλα στο φορουμ.
Φαινεται οταν καποιος αγαπαει το φορουμ.Μηπως κατι εχει γινει γιατι ετσι που το εψαξα δεν βρηκα ακρη.
Και παλι συγνωμη που κανω την ερωτηση εδω.
 
Έκανε renumbering και πλέον είναι ο OA701+1 ...
 
Ενταξη σε καταλαβα.Σε ευχαριστω να σαι καλα!
 
Μηπως γινεται να σας ζητησουμε κατι τωρα που ειναι γιορτινες μερες και σε λιγες μερες θα εχουμε το νεο ετος ;
Κοιταξε εγω ξερεται οτι με την αεροπορια δεν εχω καμια σχεση ομως προσπαθω να κανω κατι ωφελιμο για το φορουμ .Πολλες φορες γραφω και κουταμαρες ομως αυτο ειναι απο αγνοια η μπορει σε καποια θεματα να εχω διαφορετικη γνωμη.Ομως ολα αυτα ειναι λογικα γιατι σαν ανθροποι που ειμαστε ο καθενας σκεφτεται διαφορετικα.Οταν κατι γραφουμε και δεν ειναι σωστο ο αλλος το διορθωνει.
Τωρα αν πολλες φορες ξεφευγουμε και αυτο ειναι λογικο απλως κανουμε λιγο δυσκολη την ζωη στους συντονιστες και στον Ακη.
Το θεμα ειναι να μας αντεχετε με ολα μας τα ελαττωματα αφου την πιο βαρια δουλεια στο φορουμ την κανετε εσεις. Και εκει θελει να εχετε πολυ υπομονη.
Ομως χωρις τα αλλα μελη πληροφοριες πολλες δεν θα εχουμε αν καποια στιγμη θα ειμαστε λιγοι.
Μην νομιζετε οτι για εμας ειναι ευχαριστο οταν καποιος φευγει παρολο που μπορει να εχουμε μεταξυ μας αντιθετες αποψεις η και αν εχουμε τσακωθει.
Μπορειτε για αυτους τους "δυσκολους" (που και εγω ειμαι ενας απο αυτους) να του τιμωρησετε διαφορετικα.Ενα μετρο που μπορει να μπει να μην μπορουν να στελνουν μηνηματα σε αλλα μελη εκτος απο εσας.Αν σε 1 χρονο δεν θα δημιουργουν προβλημα στο φορουμ το καταργειται.
Αν καποια στιγμη αποφασισετε να τους συγχωρησετε καντε το καπως αεροπορικως. :)
Οπως βγαινουν αποφασεις για τα καινουργια δρομολογια απο τις αεροπορικες εταιρειες.
Απλως ανακοινωνεται οτι ο ταδε μελος του φορουμ ξαναμπαινει στην παρεα μας απο τις 23 φεβρουαριου του 2018 , το αλλο μελος απο το μαρτιο και στο μελλον να ειναι πολυ προσεκτικοι γιατι εδω εχουμε αυστηρη διοικηση ομως και δικαια.


Αυτα απο μενα τον Γιωρικα και ευχομαι καποια καλη λυση να βρειτε σε καποια απο τα μελη που αποβληθηκαν οριστικα απο το φορουμ .
Νομιζω μονο καλο θα ειναι για ολους μας και για το φορουμ . :great:
 
Τελικα παιδια νομιζω πρεπει να σας αφηνω.Οσους αθελα μου πληγωσα να με συγχωρεσετε .Στα φορουμ δεν μπορει να εισαι για ολους καλος , καποιον καποια στιγμη θα πληγωσεις.
Μεχρι τωρα πραγματικα δεν εχω καταλαβει καποια πραγματα πως λειτουργει το φορουμ.Νομιζω πρωτον και βασικοτερο οτι δεν ειναι ελληνικο .Τωρα μπορει και να κανω λαθος ομως νομιζω καπου πρεπει να εχω δικαιο.
Οτι κατι εμαθα απο εσας αυτο ειναι καλο και σας ευχαριστω ολους για αυτο.
Να ευχαριστησω προπαντος τους διαχειριστες και συντονιστες του φορουμ για την μεγαλη τους την υπομονη .
Αυτα, καλη συνεχεια στο φορουμ και αν μπορειτε μην διωχνετε καποιον που εχει αντιθετη γνωμη !
(το γραφω γιατι πολλοι για καποιο λογο εξαφανιστηκαν απο το φορουμ)
Με εκτιμηση Γιωργος.
 
Georgi_1964":2l8720gp said:
Νομιζω πρωτον και βασικοτερο οτι δεν ειναι ελληνικο
Τι έγινε λέει; Τι είναι δηλαδή τουρκικό και παρόλα αυτά όλοι γράφουν στα ελληνικά; :rolleyes:
 
Γερμανικο ειναι, με ριζες απο τον Qo’noS ενω ο μυθος θελει τον Kahless να ηταν ο πρωτος σπονσορας πισω στο 2001.. :wall:
 
Top