Προς τους Admin...

Κύριοι Admins, ξαναχτυπήσατε.

Σε απάντηση μέλους για το πως καταδέχτηκε η Α3 να πάρει ελικοφόρα, απάντησα: "Πολλά τα λεφτά... Άρη", εννοώντας φυσικά τις επιδοτήσεις για τις άγονες, οι οποίες, πάλι προφανώς, είναι αρκετά δελεαστικές για να προχωρήσει η Α3 σε ελικοφόρα και να παρακάμψει τις όποιες αναστολές της.
Τώρα γιατί βρέθηκε η απάντηση στον κουβά θα ήθελα μία εξήγηση: off topic? troll? κάτι άλλο το οποίο δεν αντιλαμβάνομαι? Μήπως εσείς δεν αντιλαμβάνεστε?

Παρεπιπτόντως το τι σαβούρα, προφητείες, αστειότητες, εντελώς υποκειμενικές γνώμες που αναγράφονται ώς αξιώματα (ουτε καν "κατά τη γνωμη μου" δεν γράφουν), φαντασίες του κάθε πικραμένου και άλλα γράφονται σ΄αυτό το forum τα βλέπετε?

Τελικά μήπως κακώς ασχολούμαι? :evil:
 
sagittarius":1cfxlju6 said:
Σε απάντηση μέλους για το πως καταδέχτηκε η Α3 να πάρει ελικοφόρα, απάντησα: "Πολλά τα λεφτά... Άρη", εννοώντας φυσικά τις επιδοτήσεις για τις άγονες, οι οποίες, πάλι προφανώς, είναι αρκετά δελεαστικές για να προχωρήσει η Α3 σε ελικοφόρα και να παρακάμψει τις όποιες αναστολές της.
Τώρα γιατί βρέθηκε η απάντηση στον κουβά θα ήθελα μία εξήγηση: off topic? troll? κάτι άλλο το οποίο δεν αντιλαμβάνομαι? Μήπως εσείς δεν αντιλαμβάνεστε?
Θα προσπαθήσω να απαντήσω, μιας και εγώ δεν μετέφερα το ποστ σου αλλά κι εγώ θα το έκανα γιατί απαντάς στο προηγούμενο ποστ το οποίο σκοπό έχει να ανάψει τα αίματα. Οπότε από την στιγμή που σβήνουμε το "προβληματικό" ποστ δεν μπορεί να μείνει το επόμενο μιας και δεν έχει νόημα.

sagittarius":1cfxlju6 said:
Παρεπιπτόντως το τι σαβούρα, προφητείες, αστειότητες, εντελώς υποκειμενικές γνώμες που αναγράφονται ώς αξιώματα (ουτε καν "κατά τη γνωμη μου" δεν γράφουν), φαντασίες του κάθε πικραμένου και άλλα γράφονται σ΄αυτό το forum τα βλέπετε??
Μπα, εσύ; Αλλά αν δεις κάτι μπορείς απλά να μας στείλεις μια αναφορά μέσω της σχετικής λειτουργίας.

sagittarius":1cfxlju6 said:
Τελικά μήπως κακώς ασχολούμαι? :evil:
Μήπως;
 
Δηλαδή ό,τι μπορεί να ανάψει τα αίματα είναι στον κουβά? Πλάκα μόυ κάνετε?
Για την πλάκα βρίσκεις πολύ πιο προκλητικές δημοσιεύσεις από αυτή στην οποία απάντησα. Και αν πάλι ήταν τοσο προκλητική γιατί δεν πήγε στον κουβά παρά μόνο μόλις απάντησα?

Παρακαλώ διαγράψτε το λογαριασμό μου. Χαίρετε.
 
sagittarius":5p0j64zi said:
Για την πλάκα βρίσκεις πολύ πιο προκλητικές δημοσιεύσεις από αυτή στην οποία απάντησα. Και αν πάλι ήταν τοσο προκλητική γιατί δεν πήγε στον κουβά παρά μόνο μόλις απάντησα?
Στο α) Όπως έγραψα και πριν: αναφορά.
Στο β) Γιατί και εμείς δεν ήμαστε 24 ώρες συνδεδεμένοι με το φόρουμ. Συγγνώμη που έχουμε και μια ζωή εκτός αυτού εδώ του χώρου. :wall:

Δεν γνωρίζεις πολλά από το φόρουμ αυτό εδώ και δεν ξέρεις τι καβγάδες έχουμε δει όσον αφορά τις εταιρίες Α3 και ΟΑ. Από την στιγμή που πιστεύεις ότι εσύ είσαι σωστός και εμείς λάθος τότε η λύση είναι να χωρίσουμε. Και μιας και εμείς δεν έχουμε σκοπό να φύγουμε από εδώ ... η λύση σου είναι μάλλον η σωστή.

Τον λογαριασμό σου δεν θα τον σβήσω, απλά από την στιγμή που δεν θέλεις να συμμετέχεις άλλο δεν χρειάζεται να κάνεις πλέον login.
 
Μιας και εγώ έσβησα το post στο topic ΑΤR72 της A3, ας δούμε και τι έλεγε
Ο "Πολιτισμός" με ελικοφόρα? καταδέχτηκαν να βάλουν προπέλα? αυτο ειναι οντως ειδηση.
Άλλα 'ντ' άλλων. Κατ' αρχήν το σλόγκαν "Πολιτισμός" έχει σταματήσει εδώ και κάτι χρόνια. Είναι σαν να λέμε για την ΟΑ "η εταιρία των 5 ηπείρων" που είχε κάποτε. Όποιος το βρίσκει αυτό το pοst σοβαρό για να μείνει στη συζήτηση περί των νέων ATR, τότε κακώς το εννόησε. Και έρχεται και η απάντηση από κάτω
είναι πολλά τα λεφτά Άρη
. Μπράβο, ωραία συζήτηση ανοίξατε! Έπρεπε λοιπόν να το αφήσουμε για να δείτε τι συνέχεια θα είχε ο Πολιτισμός, η προπέλα, η είδηση και ο... Άρης και για πότε θα έπεφτε κλείδωμα σε ένα topic που οι περισσότεροι θέλουν να πληροφορηθούν 5 πράγματα. Αφού λοιπόν δε σου άρεσε να μας γράψεις αυτό που μας έγραψες από πάνω
εννοώντας φυσικά τις επιδοτήσεις για τις άγονες, οι οποίες, πάλι προφανώς, είναι αρκετά δελεαστικές για να προχωρήσει η Α3 σε ελικοφόρα και να παρακάμψει τις όποιες αναστολές της.
σβήστηκε η χωρίς λόγο συζήτηση στην αρχή της.

Όσο για το αν βλέπουμε τα άλλα posts, σε πληροφορώ ότι όποτε κάνουμε log in τα βλέπουμε. Υπάρχουν εκατοντάδες και χιλιάδες posts που ούτε τα έχεις πάρει μυρωδιά γιατί έχουν σβηστεί πριν κάνεις log in. Είναι φυσιολογικό για τον καθένα να θεωρεί ότι όλα τα posts που γράφει έχουν θέση στο forum (αλλιώς δεν θα τα έγραφε) και είναι επίσης φυσιολογικό να θεωρεί ότι χρίζουν σβησίματος αυτά που κατά τη γνώμη του είναι άχρηστα. Δυστυχώς όμως αυτό είναι κάτι υποκειμενικό για το κάθε μέλος και γι' αυτό το σκοπό υπάρχουν οι συντονιστές που, όσο πιο ουδέτερα μπορούν, κάνουν το συντονισμό ενός τέτοιου φόρουμ. Για να βρεις λοιπόν εσύ και όλα τα άλλα μέλη το forum "έτοιμο" κάποιοι έχουν ρίξει πολύ δουλειά και προσωπικό χρόνο. Και επειδή κανείς δεν είναι αλάθητος, υπάρχει και το κουμπί της αναφοράς σε κάθε post, ώστε αν κάτι ξεφεύγει από τους Συντονιστές, να το βλέπουμε μεμονωμένα.

Τέλος, όσο αναφορά το
Τελικά μήπως κακώς ασχολούμαι?
έχω πει επανειλημμένα ότι σε όποιον δεν αρέσει το φόρουμ και διαφωνεί με τον τρόπο συντονισμού απέναντί του, μπορεί οποιαδήποτε στιγμή θέλει να αποχωρήσει. Αν όμως μείνει, θα αποδεχθεί τους όρους, τους κανόνες και τις παρατηρήσεις των Συντονιστών.
 
Με συγχωρέιτε,

αλλά αν εσείς δεν αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει "πολλα τα λεφτά ...Άρη" και θέλετε αναλυτική επεξήγηση δεν ευθύνομαι εγώ. Αν πάλι μου λέτε ότι το forum είναι τόοοοσο σοβαρό που δε σηκώνει χαλαρό κλίμα τότε ρίξτε μια ματιά στις δημοσιεύσεις και μην παίζετε με τη νοημοσύνη μου.

viewtopic.php?f=14&t=1986&st=0&sk=t&sd=a&start=15

Σ΄αυτές τις δημοσιεύσεις περί πουλακίων που κελαηδούν (τις οποίες εσείς προφανώς βρίσκετε σοβαρές) απάντησα τρία πουλάκια κάθονταν (δεν πιστεύω και εδώ να θέλετε αναλυτική επεξήγηση). Το δικό μου post βρέθηκε στον κάδο. Οι ανοησίες του paneful tales και του fujitsu φιγουράρουν περήφανα. Και πολλά άλλα.
Ακολουθήστε όποια πολιτική θέλετε, δικαίωμά σας. Με την νοημοσύνη μου μη παίζετε.
Χαίρετε.
 
Θα ήταν καλό αν ανοίγαμε μία νέα κατηγόρια:
''Εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης''. Να μπορούμε εκεί μέσα να συζητάμε για τις:
-"Olympic Handling''
-''Goldair handling''
-''Swissport''

Δεν ξέρω αν το βρίσκεται καλή ιδέα αλλά που αλλού θα μπορούσαμε να ανοίξουμε θέμα για κάποια από τις παραπάνω εταιρείες?

Ευχαριστώ!!
Μάνος
 
Re: Εurocypria

GP707":3mo3hbhj said:
valentinovissi":3mo3hbhj said:
δεν σηκωνει την ΓΙΟΥΡΟΣΙΠΡΙΑ
cabincrew4ever":3mo3hbhj said:
πεταξα προσφατα και με την Γιουροσυπρια
Ας γράφουμε γενικά τις αεροπορικές εταιρίες σωστά (στην προκειμένη περίπτωση "Eurocypria") και όχι όπως μας κατέβει με ελληνικούς χαρακτήρες, με "υ", με "ι", με κεφαλαία, με μικρά, με τόνους κλπ. Δεν είναι κόπος. Ένα κλικ για αλλαγή γλώσσας είναι αρκετό.
Ο άλλος γράφει τη Lufthansa "Λούφτι" ή "Lufti" και διάφορα άλλα τέτοια κουλά. Υπάρχει και μια "Αναζήτηση" σε αυτό το site και αν αρχίσουμε να γράφουμε τέτοιες χαζομάρες δεν θα έχει λόγο ύπαρξης.
Προς τι ο αυταρχισμός κι οι προσβολές; Τι θα πει «σωστά», «όπως μας κατέβει», «κουλά» και «χαζομάρες»; Πες απλά ότι το «Eurocypria» βολεύει καλύτερα για την αναζήτηση στο φόρουμ. Εξάλλου, και στο άρθρο της «Σημερινής» η εταιρία αναφέρεται ως «Γιουροσύπρια». Καλός ο συντονισμός, λίγος σεβασμός όμως δε βλάπτει.
 
Δε θεωρώ αυταρχισμό την παρατήρηση να γράφουμε σωστά κάποια πράγματα πέραν φυσικά της χρησιμότητας της "Αναζήτησης".
Cross":1fhtvzoi said:
Τι θα πει «σωστά»?
Σωστά (τουλάχιστον για τους περισσότερους) θα πει να γράφουμε τις αγγλικές λέξεις με αγγλικούς χαρακτήρες. Αν θεωρείς ότι το να γράφουμε ξένες λέξεις με ελληνικούς χαρακτήρες (όπως και το ανάποδο με τα greeklish) είναι σωστό, τότε σαν Συντονιστές έχουμε άλλη γνώμη. Εγώ θεωρώ ότι το Eurocypria (και το κάθε Eurocypria) στα ελληνικά και με διάφορες "ορθογραφίες", είναι γράψιμο "όπως μας κατέβει". Άλλος πχ θα το έλεγε "Γιουροσάιπρια" :? . Θα είναι άσχημο για ένα αεροπορικό forum να φαίνονται στα topics του αεροπορικοί όροι και ονομασίες γραμμένες κατ' αυτόν τον τρόπο πχ Μπρητις Εργουεις, Τρανζαερο, Τάι (ή Θάι), Κουάντας κλπ. Το ότι η "Σημερινή" (ποια είναι αυτή???) το έγραψε σε άρθρο της με ελληνικά δε σημαίνει ότι είναι αξίωμα και πρέπει να το δεχτούμε. Σε αυτό το φόρουμ νομίζω ότι είμαστε οι πρώτοι που κατακρίνουμε τους δημοσιογράφους, είτε γραπτού είτε προφορικού λόγου, για την ημιμάθεια ή την αμάθειά τους σε αεροπορικά θέματα.
Την απάντηση:
valentinovissi":1fhtvzoi said:
Ενταξει πιστευω ολοι καταλαβαινουν τι εννουμε ολο με τα γραμματα παιζεις εσυ...... :mrgreen:
δεν τη συζητώ καν. Επειδή όλοι καταλάβαμε τι εννοούν θα πρέπει να γράφουμε πχ όλοι ανορθόγραφα που και πάλι θα καταλάβουν όλοι. Δυστυχώς όμως με τα γράμματα παίζει (στην κυριολεξία) ο Valentinovissi που γράφει κατ΄ αυτόν τον τρόπο και όχι εγώ.
Όταν έστειλα πμ σε μέλος που είχε γράψει "Λούφτι", δέχτηκε ότι όντως δεν ήταν σωστό. Και ναι, συνεχίζω να θεωρώ ότι ο όρος "Λούφτι" σε ένα αεροπορικό φόρουμ στερείται σοβαρότητας και είναι χαζομάρα. Αυτό δε σημαίνει ότι το μέλος είναι χαζό αλλά ότι ο τρόπος γραφής στον συγκεκριμένο όρο είναι "χαζός" σε σχέση πάντα με το τι είδους forum είμαστε.
Όσο για το σεβασμό, θεωρώ ότι όλα αυτά τα χρόνια όλοι οι Συντονιστές έχουμε δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στη συντριπτική πλειοψηφία των μελών τα οποία μας σέβονται και αυτά το ίδιο.

υ.γ. οι παραπάνω υποδείξεις δεν αφορούν μόνο τα 1-2 μέλη στα οποία έγινε η παρατήρηση αλλά όλο το forum.
 
Nα ρωτησω γιατι πηγε στα σκουπιδια το ποστ για την ΚΤΗΥ, η θα φαω μπαν?
 
Top