Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

απότι φαίνεται έχεις δίκαιο arizona βρήκα αυτό για όσους ενδιαφέρονται http://www.pilotjobsnetwork.com/jobs/Olympic_Air ουσιαστικά τι λέει είναι πως αν ήθελαν άτομα θα έπαιρναν από το προηγούμενο selection και επίσης λέει για 8 άτομα με τύπο του A320.
 
Αν είναι όντως για 8 άτομα η όλη ιστορία τότε ναι πολύ δύσκολα θα ενδιαφερθούν για άτομα χώρις το τύπο. Πάντως το όλο θέμα είναι αρκετά παράξενο γιατί προσέλαβαν άτομα με τύπο Α320 στα DASH και τώρα ξαφνικά ζητάνε χειριστές για τα 320.
 
πράγματι αν ισχύ κάτι τέτοιο τότε είναι δύσκολα τα πράγματα για όλους αν γνωρίζει κανεις κάτι περισσότερο από άτομα που είδη πήραν δουλειά με την ολυμπιακή ας μας πούνε ποσα άτομα θέλουν για τα A320.
 
Αν πάρει κανέναν... Γιατί φήμες θέλουν την Olympic να ψάχνει ήδη contractors απ' έξω.
Off topic mini quiz: Ποιός είναι ο επόμενος που θα φύγει μετά την Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, τον Σιμιγδαλά, τον Καρακαδά και τον Πασχάλη που έχουν ήδη αποχωρήσει; Η απάντηση λίαν συντόμως...
 
καλά γιατί να πάρει contractors από τι στιγμή που υπάρχουν έλληνες με τον τύπο του 320 δεν βλέπω την λογική και εξάλλου αν πάρουν ξένους θα τους χρυσοπληρώνουνε ενώ αν πάρουν έλληνες θα μας δίνουν κάποιο μισθό ας είναι και λίγος τουλάχιστο να έχουμε ένα εισόδημα....
 
Εμένα δεν θα μου έκανε εντύπωση, ειδικά από την OIympic Air που δυστυχώς είναι ο ορισμός της παντελούς έλλειψης οργάνωσης-σχεδιασμού και των συνεχών αναδιοργανώσεων, ανακατατάξεων, αλλαγών κλπ.
Εδώ λέμε οτι υπήρχαν στο selection που έκανε άτομα με τον τύπο του A320 και τα πήρε για τα Q400 και μετά από 1 μήνα έβγαλε αγγελία για συγκυβερνήτες στα A320. Τι άλλο να πεις μετά; :wall:

Victor Grubbs":3dv7miqo said:
Γιατί φήμες θέλουν την Olympic να ψάχνει ήδη contractors απ' έξω.
Στο site της Parc πάντως δεν υπάρχει προς το παρόν κάτι σχετικό (και πιστεύω οτι από την Parc θα ψάξει πάλι, όπως και στο παρελθόν άλλωστε).
 
Από τα γραφόμενα σας βγαίνει το συμπέρασμα ότι κάποιος που δεν έχει τύπο δεν έχει μέλλον ούτε τύχη σε ελληνικές αερογραμμές.Άρα,αν κάποιος τα βγάζει δύσκολα για τη βασική εκπαίδευση του ATPL,θα δυσκολευτεί ακόμα περισσότερο αφού πρέπει να δώσει ακόμα σχεδόν το 1/3 από αυτά που έδωσε (ή θα δώσει) για τον τύπο ώστε σύμφωνα με εσάς να έχει όσο γίνεται περισσότερες πιθανότητες για πρόσληψη .Έτσι,διαβάζοντας όλα τα παραπάνω,σίγουροι θα είναι κάποιοι οι οποίοι θα αποθαρρυνθούν από το συνολικό ποσό της εκπαίδευσης,και έτσι δεν θα προχωρήσουν,με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να μειώνεται.Τα ίδια μου λένε και χειριστές από μέσα (το έχω ξαναπεί),αλλά δεν δίνω τόσο σημασία.Δεν θέλω να μπω πάλι στη λογική του αν χρειάζεται ο τύπος ή όχι μιας και αυτό συζητήθηκε πιο πριν.Απλά,δεν πιστεύω ότι ξαφνικά άρχισαν να "παραμερίζονται" οι πιλότοι χωρίς τύπο.Οι ικανοί δεν πιστεύω ότι θα χαθούν.
Πρέπει,το επάγγελμα του πιλότου,τουλάχιστον για την Ελλάδα,να είναι το πιο σκληρό επάγγελμα από πλευράς ανταγωνισμού,μιας και δεν θυμάμαι σε άλλο κλάδο να υπάρχει τόση προσπάθειας αποθάρρυνσης από συναδέλφους.
Καλή Χρονιά!
 
Minoan Air
Fokker 50 Captains and First Officers
Greece, Crete

Minoan Air is looking for type rated Fokker 50 pilots and offers, excelled condition.
Home base: Crete
Schedule: two weeks on, one week off
Contract: 3 month with possible extension
Salary: t.b.n
Starting date: Feb. / Mar. 2012

Experience Required
Minimum Qualification:
Capt. 3,000h TT 1.000 Hours P1 on Type
F/O: 1.000h TT, 500 P2 on Type

License and Docs Required
JAA-ATPL
First Class Medical
LPE 4 or higher

Contact: training@minoanair.com
Contact Name: Bert Vaneker

How to Apply: training@minoanair.com
http://www.minoanair.com
 
HeliAlpha Helicopterservice
PIC and Mechanic/Technician (or all in one) Greece

Experience Required
Minimum 2000 flight hours as PIC, thereof minimum 500 on type (AS350);
For Mechanics/Technicians minimum 3 years work experience on type (AS350)

License and Docs Required
Commercial JAR licence CHPL, valid type-rating on AS350B2; JAR 66 license for Mechanics/Technicians minimum level 1B3

Additional Information
Minimum English speaking, additional language is an advantage

office@helialpha.com

http://www.helialpha.com
 
Top