Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

Μπήκε, βασικά, η ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες είχαν οι standby που είχαν κ το θράσος να έλπίζουν για ένα θαύμα χωρίς να πληρώσουν τον τύπο :rolleyes:
Εκτός και αν είναι τόσα πολλά τα ανοίγματα της εταιρείας κατα την καλοκαιρινή σεζόν που χρειάζονται extra προσωπικό.
Κάποιος με διαφορετική γνώμη?
 
Ίσως και να είναι όπως τα λες Αριζόνα... Δηλαδή να καλύψεις τις ανάγκες σου πάλι με 6μηνα συμβόλαια που είναι μία η άλλη όσον αφορά το κόστος δεν μου φαίνεται πολύ λογική κίνηση. Είναι ασύμφορο οικονομικά, τουλάχιστον μακροπρόθεσμα. Εκτός και αν υπολογίζουν οτι μπορεί να μεσολαβήσει κάποια άτακτη χρεοκοπία στο ενδιάμεσο (όσο απίθανο και να μου φαίνεται εμένα), οπότε που να επενδύεις τώρα...

Άσε που και αν δεν πάρουν τώρα κάποιο μόνιμο προσωπικό, ποιος θα μείνει τον χειμώνα; Απ'ότι ακούγεται οι αποχωρήσεις Κ1 και Κ2 από όλες τις εταιρίες, όχι μόνο από την Αιγαίου, για εταιρίες του εξωτερικού είναι συνεχόμενες και δεν φαίνεται να έχουν σταματημό... Μέχρι πρότινος Εμιράτα, τώρα που μπαίνει και ευρωπαικός αέρας (βλ. Hermes) στο προσκήνιο, ποιος έλληνας πιλότος θα μείνει του χρόνου, που να μην έχει στη εβδομαδιαία δίαιτα του φαλάφελ ή κρουασαν!
 
πιαδιά στην ολυμπιακή πέρασαν ακούγεται οι μισοί για εξομοιωτή και από εκεί πέρασαν λογικά οι μισοί πάλι καλή επιτυχία σε όλους όσους πέρασαν και ας ελπίσουμε πως θα πάρουνε όλα τα παιδιά γιατί το αξίζουν όσοι πέρασαν τες όλες διαδικασίες επίσης η hermes airlines ψάξουν για χειριστες του 320 με λίγες ώρες μάλιστα.
 
Φιλε ΄pilot athens΄ και ολοι οι υπολοιποι φιλοι που γραφουν εδω, ξερει κανεις αν υπαρχει και αλλο σταδιο αξιολογησης τις επομενες μερες (πχ interview) για οσα παιδια περασαν και το simulator???

Εχει ακουσει κανενας ποσους θελουν περιπου να προσλαβουν και ποσα παιδια περασαν το simulator???

Ευχομαι να εισαι ενα απο τα παιδια που περασαν το simulator pilot athens.

Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια.
 
pilotathens":1dstspf7 said:
πιαδιά στην ολυμπιακή πέρασαν ακούγεται οι μισοί για εξομοιωτή και από εκεί πέρασαν λογικά οι μισοί πάλι καλή επιτυχία σε όλους όσους πέρασαν και ας ελπίσουμε πως θα πάρουνε όλα τα παιδιά γιατί το αξίζουν όσοι πέρασαν τες όλες διαδικασίες επίσης η hermes airlines ψάξουν για χειριστες του 320 με λίγες ώρες μάλιστα.

Μιλάμε τώρα για τον διαγωνισμό σχετικά με τους A320 Type Rated που έγινε πριν μία εβδομάδα ή για τον περσινό διαγωνισμό στα DASH Q-400?
 
όχι δεν ήμουνα μέσα σε αυτούς :cry: αλλα απότι ξέρω που είχα φίλους που πέρασαν αυτό μου είπαν. και ναι είναι για τα A320 μπορεί να ακούγεται τρελό αλλα για πρώτη φορα η olympic air κάνει τόσο γρήγορο διαγωνισμό :great: που σημαίνει πως τους θέλει άμεσα η εταιρία για αυτό κάλεσε η εταιρία μονο με τύπο άτομα άντε όπως είπα πριν μακάρι να τους πάρουν όλους όσους πέρασαν για την συνέντευξη γιατί ακούστηκε πως θα γίνει αρχές επομενης εβδομάδας γιατί είναι κρίμα να φτάσουν εδώ και να πάρουν ένα όχι :wall: γιατί ο φίλος μου με βύσμα έχει με τίποτα που σημαίνει πως αρχίσανε πλέον να γίνονται όλα αξιοκρατικά σε αυτό το συγκεκριμένο διαγωνισμό :thx: εντωμεταξύ δεν ξέρουν ούτε η ίδια η olympic air ποσα άτομα θα πάρουν εγώ πάντως θα τους έπαιρνα όλους γιατί αφού φεύγουνε που φεύγουνε χειριστες και ειδικά στα airbus τότε ας τους πάρουνε όλους όσους πήγανε στην συνέντευξη αφού έτσι και αλλιώς θα τους χρειαστούνε λίαν σύντομος.
 
pilotathens":23j3thux said:
πιαδιά στην ολυμπιακή πέρασαν ακούγεται οι μισοί για εξομοιωτή και από εκεί πέρασαν λογικά οι μισοί πάλι καλή επιτυχία σε όλους όσους πέρασαν και ας ελπίσουμε πως θα πάρουνε όλα τα παιδιά γιατί το αξίζουν όσοι πέρασαν τες όλες διαδικασίες επίσης η hermes airlines ψάξουν για χειριστες του 320 με λίγες ώρες μάλιστα.
διάβασα πολλές φορές το μήνυμα και δυσκολεύτηκα να βγάλω νόημα... :wall:
 
Pilotathens πριν κάποια posts κάποιος παρέθεσε ένα λινκ για το τι είναι τα σημεία στίξης και μάλλον δεν κατάλαβες ότι αναφερόταν σε σένα. Ίσως βέβαια να φταίει κάποια μορφή δυσλεξίας που να μην την έχω ξανασυναντήσει εγώ, αν είναι έτσι πάσο. Αν πάλι βαριέσαι να γράψεις σωστά, απλά δεν έχω λόγια...

Όσον αφορά το "βύσμα" που αναφέρεις συνέχεια και την αξιοκρατία, ότι τώρα την είδες μόνο. Είχε καιρό να εκφέρει πάλι κάποιος τέτοια άποψη εδώ, για αυτό μπαίνω στον κόπο να το ξαναγράψω, δεν ΠΑΙΖΕΙ φίλε μου!

Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να φταις έσυ για την πορεία σου; Δεν σε ξέρω προσωπικά, τα μόνα πράγματα που ξέρω για σένα, είναι το θέμα με την γραφή σου (δεν τολμω να σκεφτώ ότι έγραψες με αυτόν τον τρόπο στις εξετάσεις δηλαδή) και το γεγονός ότι πήγες σε μια θεωρητική εξέταση για κατόχους τύπου και δεν είχες προετοιμαστεί για ερωτήσεις πάνω στον τύπο!!!
Και αμέσως το απέδωσες στο ότι οι άλλοι που ήξεραν ήταν "βύσματα", όχι στην κοινή λογική:

Όσο για την Ολύμπιακη σήμερα είμασταν 35 παιδιά μόνο και είχαμε και ενα διάσημο πρόσωπο τον Κ. Μακεδόνα λοιπόν ήτανε 2 τεστ τον 100 ερωτήσεων το ενα για ATPL και για το Α320 αλλα οταν ρωτησα την κοπελα εαν θα εχει του Α320 ερωτήσεις η κοπέλα δεν ήξερε έλεγε... ενώ ήρθαν άτομα τα οποία κατα κάποιο παράξενο τροπο γνώριζαν πως θα είχε και ερωτήσεις του Α320 και μετά μας μιλάνε για αξιοκρατία

Δεν αναφέρομαι σε εσένα, μόνο για να αναφερθώ σε σένα, το κάνω για να πω γενικά ότι το σώφρον είναι να αναλύουμε τις δικές μας αδυναμίες πρώτα και μετά να κατηγορούμε το σύστημα, την τύχη ή οτιδήποτε άλλο.

Ελπίζω να μη με παρεξήγησες, σου μιλάω εντελώς φιλικά και με καμία πρόθεση ειρωνίας, μόνο και μόνο για να ακούσεις και μια αντικειμενική γνώμη για την στάση σου απέναντι στο επάγγελμα. Αν μη τι άλλο, ο ξένος δεν είναι φιλαράκι ή εκπαιδευτής (να σου λένε ότι ΘΕΛΕΙΣ να ακούσεις), είναι αποστασιοποιημένος. Επίσης, γιατί καταλαβαίνω ότι έχεις "σκάσει" ΠΟΛΛΑ λεφτά και είναι μεγάλο κρίμα!

Καλή εξέλιξη στο μέλλον σου εύχομαι, ειλικρινά...
 
pilotathens":238mb2bb said:
σημαίνει πως αρχίσανε πλέον να γίνονται όλα αξιοκρατικά σε αυτό το συγκεκριμένο διαγωνισμό :thx:

Πλεον που εφυγε το μεγαλο "αρχιλαμογιο" που εβαλε ολους τους γνωστους του στα ελικοφορα, μπορει και να υπαρξη μια μικρη αξιοκρατια ΑΛΛΑ και παλι μιλαμε για την Olympic η οποια δεν εχει σε τιποτα να ζηλεψει απο την παλια καλη κρατικη Ολυμπιακη που αν δεν ειχες γνωστο (πιλοτο, στελεχος, βουλευτη, επιχειρηματια) δεν ειχες και μελλον. Περιμενε και θα δεις οταν θα ερθει η ωρα να διαλεξουν ποιους θα παρουν πως θα πανε στα σκουπιδια τα αποτελεσματα των γραπτων, του simulator και τις συνεντευξης και θα με θυμηθεις!
 
Top