Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

Στην σελίδα 32 θα βρεις αυτο που θέλειις για της Μινωικές για τους χειριστές.
 
Μια ερώτηση για τους παλιούς του φόρουμ...
Όταν μια εταιρεία, στην προκειμένη περίπτωση η AEGEAN,σε περίπτωση που χρειαστεί κόσμο παίρνει απο το stand-by list ή ανοίγει νέο selection/screening ;(νοουμένου ότι πάει καιρός απο το προηγούμενο selection.
Το ξέρω δέν μπορεί να γνωρίζει κανένας με σιγουριά, απλά είμαι περίεργος να δώ τί έγινε σε άλλα selections στο πρόσφατο παρελθόν... Ευχαριστώ.
 
pilotathens":1eaqa7jk said:
Αληθεύει πως η Olympic Air θέλει όλοι οι χειριστές της να έχουν τον τύπο και του Α320 και του Dash 8. Και μιλάω για μελλοντικό σχέδιο της εταιρείας δηλαδή όλοι να πετούν όλα τα αεροσκάφη της εταιρείας.

Δέν νομίζω πως η OAir θα ζητούσε κάτι τέτοιο,όταν είναι γνωστό (ακόμη και σε όλους όσους έχουν έστω και λίγες αεροπορικές γνώσεις) πως το να πετάς δύο (και άνω) διαφορετικούς τύπους συγχρόνως έχει πολλάκις αποτελέσει παράγοντα πρόκλησης (ή "υποβοήθησης") συμβάντων,κάποια εκ τών οποίων είχαν και θύματα....
 
Επιτρέπεται να πετάς έως και τρεις τύπους συγχρόνως. Δυο τύποι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο και αρκετές εταιρίες το κάνουν, ειδικά αυτές που έχουν και τσάρτερ τους θερινούς μήνες.
 
Συνάδελφοι καλησπέρα,

Ξέρει κανείς κάτι για τους 10 πιλότους με το rating του A320 που πήραν μέρος στην τελευταία συνέντευξη της Οlympic, πόσοι είναι οι επιτυχόντες ??
Έχει ενημερωθεί κάποιος αν είναι επιτυχών , έχει υπογράψει κανείς πρόσληψη ?? Μήπως το θέμα αυτό των αποτελεσμάτων είναι ακόμη σε εκκρεμότητα ??

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση σας.
 
Απ'οτι εχω μάθει, έχουν πάρει μόνο 3 χειριστές με τον τύπο του Α320. Δεν γνωρίζω αν έχουν υπογράψει σύμβαση, ή αν έχουν ξεκινήσει να πετούν. Ετσι κι αλλοιώς, υπάρχουν 10 ξένοι Κ2 (μέσω ατζέντη) από το Νοέμβριο και μάλλον θα τους κρατήσουν περισσότερο από τους 6 μήνες που διαρκούσε το συμβόλαιό τους. Πιθανά να χρειαστούν κι άλλους Κ2, λόγω αποχωρήσεων Κ2 και Κ1, όμως όλα γίνονται τελευταία στιγμή, χωρίς προγραμματισμό, όπως όλα 'αλλωστε στην ΟΑ
 
Φιλε FL420 είναι από έγκυρες πηγες που γνωρίζεις για τα 3 άτομα η όχι? Και η δικη μου άποψη είναι να πάρουν όλα τα παιδιά που πήγαν μέχρι τις συνεντεύξεις και να φύγουν οι ξένοι!!!
 
Ναι είναι από έγκυρη πηγή για τους Κ2 στα 320. Αλλά δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες. Οταν μάθω θα σας πω. Πρέπει να ξέρεις κι εσύ και οι άλλοι, πως ό,τι συμβαίνει στις αεροπορικές εταιρείες της Ελλάδας, οι χειριστές το μαθαίνουν τελευταίοι. Οπότε ίσως υπάρξει καθυστέριση στην πληροφοριοδότηση αυτού του forum
 
Ότι νέο έχεις FL420 μας ενημερώνεις, εάν μάθω και εγώ κάτι θα ενημερώσω.
 
Top