Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

Μόλις μου ήρθε newsletter που διαφημίζει τις προσφορές της ΒΑ για
Τόκυο με 1081 ευρώ ,
Λος Άντζελες / Σαν Φρανσίσκο με 830 ,
Τορόντο (825 ευρώ)
Νέα Υόρκη (674 ευρώ)
Λονδίνο (105, για μονη μετάβαση)
και Κέιπ Τάουν με 726 ευρώ

Επίσης η BA έχει προσφορές για εισιτήρια business/first class προς όλο το κόσμο…

Ομολογουμένως πάντως νομίζω ότι Τόκυο με 1080€ δεν το λες και προσφορά, μια χαρά κανονική τιμή είναι. Ούτε nyc με σχεδόν 700.... Anyway.

Ήθελα να κάνω μια ερώτηση, ελπίζω να μη θεωρηθεί off topic: αυτές οι τιμές (60-80 return) της Aegean έχουν ξαναβγει ποτέ; Ή βγήκαν πρώτη, και πιθανώς τελευταία, φορά (υποθέτουμε λόγω αναγέννησης ΟΑ); Ρωτάω για να δω... πόσο να ανοιχτώ :mrgreen: Δηλαδή αν βγαίνουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή.... μην κάνω και υπερβολές :D :oops: (πιθανώς να αφορά και άλλους :cool:)

Δεν νομίζω οτι μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς συγκρίσεις αφού το κλίμα είναι πολύ διαφορετικό τώρα σε σχέση με μερικά χρόνια πρίν. Το ρευστό λείπει σε μεγάλο βαθμό από τη αγορά κ για αυτό θα έλεγα βλέπουμε τόσες προσφορές. Έκπτωση στην προσφορά (A3) στο καπάκι δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί (εκτός από τη ryanair) ακόμα περισσότερο τώρα που οι ΟΑ συναγωνίζονται σε λιγότερους προορισμούς: η επίθεση γίνεται για το μέλλον θα έλεγα, την άνοιξη ο Βγενό έχει σχέδια για την Γερμανία κ την Μακεδονία, αγορά κλειδί μαζί με Λονδίνο κ Κύπρο.

Η LH βγάζει την (Ε) στα 99 συχνότερα από 1 τον μήνα. Είδαμε την ΟΑ για πρώτη φορά να διαφημίζει τιμές (μαζί κ post-it) στην τηλεόραση. Κ' οποιος αντέξει, σε ενάμιση μήνα έρχονται γιορτές, όλοι ονειρεύονται διακοπές κ οι πιστωτικές χρεώνονται περισσότερο ..

Απλά θυμηθείτε όλους εκείνους, οι οποίοι -ελλείψει αξιόλογου ανταγωνιστή- σας χρέωναν €160 το OW ATHMJT. Θα εξακολουθήσουν να το κάνουν και στο μέλλον, απλά το αντιπαλο δέος θα είναι περισσότερο υπολογίσιμο. Επιπλέον βρισκόμαστε σε χαμηλή περίοδο και οι εταιρείες δεν αναμένουν μεγάλες πληρότητες. Μόλις μπει το καλοκαίρι ή οι γιορτές, θα αρχίσουν πάλι να χρεώνουν τις γνωστές τιμές, κάνοντας "καβάτζα" για τον ερχόμενο χειμώνα κ.ο.κ.

Χθες άνοιξε η ΟΑ τα availabilities για τα διακρατικά του Δεκεμβρίου. Όσοι καίγεστε να πάτε Κωνσταντινούπολη Τίρανα, Κάιρο ή Βηρυτό, ίσως έφτασε η στιγμή να πάτε με €2 συν φόρους.

Προσωπικά ψήνομαι για ένα Τελ Αβιβ, αν και πιστεύω ότι μόνο με την El-Al έχεις τη δυνατότητα να έχεις την απόλυτη πτητική εμπειρία...

Επιπλεον 80.000 θεσεις της AEGEAN για ταξίδια στο εσωτερικο ως το τέλος Φεβρουαρίου με τιμές 24 ή 39 ευρώ.
Λήξη της προσφοράς στις 14 Νοέμβρη.

Χθες άνοιξε η ΟΑ τα availabilities για τα διακρατικά του Δεκεμβρίου. Όσοι καίγεστε να πάτε Κωνσταντινούπολη Τίρανα, Κάιρο ή Βηρυτό, ίσως έφτασε η στιγμή να πάτε με €2 συν φόρους.

Δοκίμαζα για Κων/πολη αλλά μου έλεγε ότι το εισητήριο δεν είναι διαθέσιμο
Τηλεφωνικά ισχύει η προσφορά?

Προσωπικά ψήνομαι για ένα Τελ Αβιβ, αν και πιστεύω ότι μόνο με την El-Al έχεις τη δυνατότητα να έχεις την απόλυτη πτητική εμπειρία...

Για ποιό λόγο ακριβώς? Έχω βάλει και το Ισραήλ στο στόχαστρο αλλά τα εισητήρια της Εβραίας είναι λίγο τσιμπημένα...

Βασικα να ρωτησω κατι;
περσυ υπηρχαν τετοια εποχη προσφορες απο τις ελληνικες εταιριες η φετος εγινε λογω athens airways και νεας ολυμπιακης;

Βεβαίως, είχε προσφορά Χανιά Θεσσαλονίκη 210 ευρώ (με επιστροφής πάντα)! :wall: ενώ τώρα η προσφορά έχει πέσει στα 34 ευρώ. Και τα 2 προσφορές τα ονόμαζαν :D
Το θέμα είναι πόσο θα κρατήσουν! Εγώ θα συνεχίζω πάντως να το λέω, οτι η προσφορά δεν είναι τόσο θεμιτή, όσο είναι η μείωση του μέσου ναύλου!
Αν και βλέπω την Ολυμπιακή, όταν δεν έχει προσφορά, να έχει πάντα όλες τις επιλογές ανοιχτές, (για οικονομική χωρίς περιορισμό, με περιορισμό). Η Aegean πολλές φορές δεν έχει saver, semi-flex, και μπορείς να κλείσεις μόνο flex! και βλέπεις μετά την επόμενη μέρα να παρουσιάζεται ένας saver και να τραβάς τα μαλλιά σου! Μέχρι τώρα η ολυμπιακή δεν μου έχει βγάλει κανένα υπέρογκο εισητήριο, αλλά είναι νωρίς ακόμα!

Επίσης δεν νομίζω να τους απασχολεί προς το παρών η Athens...