Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

Για ταξίδια από/προς United Kingdom, France, Germany, Austria, Switzerland, Sweden, Denmark, Netherlands, Belgium and Poland.
Χρησιμοποιώντας το παρακάτω link δίνει έκπτωση έως 40%. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέχρι τέλος της χρονιάς, και πτήσεις μέχρι τέλος Μαρτίου 2022

 
Είναι για πτήσεις από τις χώρες αυτές προς Ελλάδα. Όχι το αντίθετο.
 
Έχω ήδη κλείσει 2 δρομολόγια με αφετηρία την Θεσσαλονίκη, με έκπτωση!

Και για του λόγου το αληθές

IMG_20210623_231641.jpg
 
Πάντως αν κάνεις τη διαδικασία και επιλέξεις πόλη και μετά το εικονίδιο της Αθήνας σου βγάζει ως αφετηρία την πόλη του εξωτερικού. Όταν πάτησα τα βελάκια για αντιστροφή αφετηρίας - προορισμού δεν μου έβγαλε έκπτωση. Ίσως έπεσα στην περίπτωση...
 
Το ιδιο ακριβώς έκανα κ εγώ, επιλέγω με αναχώρηση την πολη του εξωτερικού και μετά με τα βελάκια αντιστρέφω τις πολεις. Αν επιλέξεις και τις 2 πτήσεις, μετά εμφανίζει την εκπτωση.
Μάλιστα πριν αλλάξουν τους 'κανονες' η έκπτωση ήταν διαθέσιμη και στην business. Τώρα το σταμάτησαν.
 
Για τον κωδικό με το 50% στις πτήσεις εσωτερικού πρέπει να σου έχουν στείλει mail για να τον χρησιμοποιήσεις; Καλά κατάλαβα; Γιατί δεν μ'αφηνει να προχωρήσω σε κράτηση :(
 
Όχι. Εγώ τον χρησιμοποίησα χειροκίνητα και μπήκε η έκπτωση.
 
Δεν τον δέχεται, όταν προχωράω την κράτηση μετά τα στοιχεία κ πριν την επιλογή θέσης βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο κωδικός.
 
Αυτό ακριβώς ισχύει!! Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα και μου είπαν ότι θα πρέπει να σου σταλεί κάποιο mail!! Και τους λέω ότι έχω 15 mail (δικά μου και φίλων) και σε κανένα δεν έχει έρθει! Άρα κλασική παπάτζα!! Βέβαια μετά από 55 λεπτά κλήσης, αργότερα μου στείλανε ένα κωδικό για 20% στο Viber όπου και έκανα ως τώρα 3 κρατήσεις κανονικά!!
 
Μάλιστα. Νέα τακτική... Η αλήθεια είναι ότι όταν είδα ότι παίρνει την έκπτωση σε κάποιες τυχαίες πτήσεις -και πριν προχωρήσω σε κράτηση - υπέθεσα ότι ισχύει για όλους. Αμ δε...:rolleyes:
 
Top