Προσληψεις ιπταμενων συνοδων

  • Thread starter mima
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Γεια σας παιδιά! Είμαι καινούργια στο site ! Επειδή με ενδιαφέρει πολύ το επάγγελμα της ιπτάμενης συνοδού και συνηθίζω να ενημερώνομαι για τις θέσεις που προκηρύσσει η κάθε εταιρεία, μόλις τώρα έμαθα από εδώ για τις δέκα θέσεις στην Ολυμπιακή με βάση την Θεσσαλονίκη ... :cry: Επειδή με ενδιαφέρει πολύ, στενοχωρήθηκα που δεν έμαθα κάτι νωρίτερα αλλά από όσο έψαξα δεν βρήκα κάποια προκήρυξη για αυτές τις θέσεις...Ξέρει κανείς πώς έγινε γνωστό; Η μόνη μου ευκαιρία τώρα είναι οι θέσεις στην Aegean για Κέρκυρα (με προοπτική μετακόμισης εκεί)... Λέτε να προκύψουν σύντομα θέσεις στη Θεσσαλονίκη είτε από την Ολυμπιακή είτε από την Aegean;
 
Πεταχτούλα γνώμη μου κ...κακοπροαίρετα πάντα, επειδή έχασες την θέση σου από ''νέο'' αίμα στον χώρο δεν σημαίνει ότι τώρα όλα είναι μαύρα,υπάρχουν κ νέα κορίτσια που καλώς ή κακώς ονειρεύονται να κάνουν καριέρα στον χώρο κ αν μη τι άλλο έχουν επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί κ απλά κάπου μέσα τους έχουν την ελπίδα για κάτι καλό(όπως όλοι μας άλλωστε)!!!!
 
Vlasi_87,δεν εκλαμβάνω το σχόλιό σου ως κακοπροαίρετο. .

Περιέγραψα καταστάσεις και γεγονότα ,τα οποία μπορεί οποιοσδήποτε να διαψεύσει ,αν γνωρίζει κάτι διαφορετικό σχετικά.
Τα πράγματα τα περιγράφω μαύρα γιατί είναι.Πως αλλιώς θα χαρακτηριζόταν μια κατάσταση απολύσεων,απλήρωτων ιπταμένων κλπ.

Ακριβώς επειδή λαμβάνω υπ'όψιν τα όνειρα των νέων παιδιών ,θεωρώ ότι δικαιούνται να έχουν μια εικόνα όσο γίνεται πιο ρεαλιστική ,για να κάνουν τις ανάλογες επιλογές ,που θα τα βοηθήσουν να ζήσουν το όνειρό τους,εντός ή εκτος Ελλάδας.

Δεν δικαιούνται να ξέρουν ,όταν έχουν στείλει σε μια αεροπορική βιογραφικό και ελπίζουν σε εκείνο το πολυπόθητο τηλεφώνημα που θα τους φέρει πιο κοντά στο να πετάξουν ,ότι η εταιρεία που πρόκειται να τους προσλάβει αφήνει για παράδειγμα τον κόσμο της απλήρωτο?

Δε νομίζω ότι έβγαλα πικρία για το νέο αίμα.Είχα και έχω τα όνειρά μου όπως όλοι,αλλά αρνούμαι να στρουθοκαμηλίζω.Η κατάσταση αυτή τη στιγμη είναι ζοφερή και θα ήταν ανειλικρινές να τη χρωματίσω για να μην κακοκαρδίσω κάποιους.

Η ελπίδα πάντως ,πεθαίνει τελευταία..
 
http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid= ... d=63617201 καλημερα σας.βρηκα αυτο το αρθρο χθες . ισχυει τελικα οτι η αιγαιου θα προσλαβει μονιμους κατοικους σε Ηρακλειο Κερκυρα και Ροδο ή υπαρχει περιπτωση να δεχτουν και αλλα ατομα? Και δευτερον,πιστευετε οτι μεσα στον επομενο μηνα να βγουν και καποιες θεσεις για Αθηνα?
 
ιπταμενο προσωπικο

Γεια σας,ενδιφερομαι εγω και το αγορι μου να εργαστουμε ως ιπταμενο προσωπικο...Εγω θα ηθελα πολυ να γινω αεροσυνοδος..Αυτο που 8α ηθελα να ρωτησω και θα με εξυπηρετουσε πολυ αν το γνωριζετε και μου απαντησετε ειναι το πως μπορουμε να κανουμε μια τετοια αιτηση για να εργαστουμε εκει κ τι χρειαζεται...θα θελαμε πολυ να δουλεψουμε και στο εξωτερικο.Γνωριζεται καποια εταιρια ελληνικη η οχι που να δεχεται προσωπικο και να κανουμε αιτηση?ευχαριστω...
 
ψάξε καλά στην υπάρχουσα κατηγορία και θα βρεις απαντήσεις.
 
Καλησπέρα και καλες γιορτες! διαβασα πως η οα πηρε 10ατομα με βαση την Θεσσαλονικη?? βγηκε καποια αγγελια στο ιντερνετ???γιατι εγω δεν ειδα κατι?!
 
Κι εγώ το ίδιο ακριβώς .. παρακολουθώ προσεκτικά τις αγγελίες που βγαίνουν και δεν είδα κάτι ... Πως είναι δυνατόν;; Μήπως ξέρει κανείς τουλάχιστον αν θα βγούν θέσεις σε οποιαδήποτε εταιρεία με βάση τη Θεσσαλονίκη; Φαντάζομαι πως λόγω της θερινής περιόδου που πλησιάζει όλο και κάποια θα βγάλει ... Αν γνωρίζει κανείς κάτι ας ενημερώσει .. Ευχαριστώ πολύ! :)
 
Κάποιες θέσεις καλύπτονται και ''εσωτερικά'' από τις εταιρίες οπότε δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα βγαίνουν αγγελίες. Επίσης, μπορεί να κάλεσαν κόσμο που είχαν stand by από προηγούμενες συνεντεύξεις.
Αλλά κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να πει ότι...... :shock:

Απαπαπα, δεν γίνονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα και στην ΟΑ.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top