Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

εγω ειμαι στην ροδο και περναω την τριτη απο συνεντευξη....το ειχα και στην ολυμπιακη στο τσεκ ιν οταν δουλευα αλλα το καλυπτα με ρολοι και δν υπηρχε προβλημα....δεν θελω να το καλυψω τωρα μην νομιζουν οτι δεν ηθελα να το δειξω,απλα θα τουσ πω οτι μπορω να το καλυπτω με μεικαπ και οτι ειμαι διατεθημενη να το κανω καθε μερα αυτο γτ ειλικρινα μαρεσει πολυ αυτη η δουλεια
 
αφροδιτη πως πηγε σημερα;
 
καλα πηγε...ειχα αγχωθει χωρις λογο...τους εδειξα και το τατουαζ κ ειπα οτι μπορω να το καλυπτω με μεικαπ οπως και εκανα και στην ολυμπιακη οταν δουλευα...τελη της αλλης βδομαδας θα ξερουμε ποιες θα παρουν γτ εδω ξεκινανε γρηγορα τα τσαρτερ
 
αφροδίτη κ μπιάνκα για ποιές αεροπορικές ερωτήσεις περιμένετε απαντήσεις..?
ελπίζω να σας πάνε όλα καλά!
Εγώ περίμενα απάντηση απο την aegean και με μεγάλη μου χαρά,
την πήρα θετική!!! Καλή επιτυχία σε όλες σας !!! :D
 
μπραβο! χαιρομαι για σενα! εμενα μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ μεχρι τελος του μηνα αλλα ακομα τιποτα.για καλαματα εχω κανει αιτηση.εσυ tia.fly ποτε σου απαντησαν και για ποιο μερος?
 
εγω για aegean περιμενω......
 
Γεια σας να ξαναρωτησω παρακαλω...? ειδοποιησαν κανεναν να παει για συνεντευξη για το ηρακλειο...?
Ευχαριστω εκ τςν πρωτερων
 
Για την Aegean αναφέρεσαι έτσι? Δυστυχώς έχουν ειδοποιήσει στο Ηράκλειο.
 
Νέο εκπαιδευτικό τμήμα αεροσυνοδών-Ηράκλειο

Καλησπέρα σε όλους!! θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορείτε να με ενημερώσετε σχετικά με την πρώτη ημέρα εκπαίδευσης ιπτάμενων αεροσυνοδών.. Με ειδοποίησαν πριν λίγες μέρες ότι έχω επιλεχτεί για το πρώτο εκπαιδευτικό τμήμα το οποίο θα αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα στο Ηράκλειο..Τι γίνεται συνήθως στην πρώτη μέρα συνάντησης? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
 
Παιδια ξερεις καποιος αν εχουν καλεσει για συνεντευξεις της aegean στην Αθηνα γιατι δεν εχω δει να γραφετε κατι,αν ξερει καποιος ας μας κατατοπισει παρακαλω.
 
Top