Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

καλησπερα κοριτσια μηπωσ ξερετε αν εχει ολοκληρωθει η διαδικασια και αν εχουν καλεσει ολεσ τις κοπελες για την αθηνα? εμενα ακομα δε με εχουν παρει κ αποτι καταλαβα δε θα με παρουν αφου ηταν μεχρι σημερα. αλλα επειδη ακουσα οτι μαλλον δε θα ξεκινησει η εκπαιδευση τη δευτερα τελικα ηθελα να ξερω μηπως εχει αλλαξει κατι?αν μπορειτε γραψτε σασ παρακαλω γτ εχω πολυ αγχος.......ευχαριστω!
 
Η εκαίδευση ξεκινάει Τρίτη του Πάσχα.
Συνεπώς, -λογικά- η διαδικασία συνεντεύξεων ολοκληρώθηκε σήμερα.
 
Καλησπέρα κορίτσια, εμένα με ενημέρωσαν ότι η εκπαίδευση ξεκινά αυτή τη Δευτέρα 29/4...Δεν άκουσα κάτι ότι μπορεί να ξεκινήσει τη Τρίτη του Πάσχα πάντως...
 
Μας ενημερωσανε σήμερα πως η εκπαίδευση ξεκινάει Τρίτη του Πάσχα. Ισως μας χωρίσουν σε γκρουπακια στην εκπαίδευση, ανάλογα με το ποτε κληθηκαμε για συνέντευξη.
 
να σε ρωτήσω, εσάς που δώσατε συνέντευξη στις 26/4 πότε σας είπαν ότι θα σας πάρουν τηλέφωνο για να σας ειδοποιήσουν αν σας επέλεξαν;
 
Καλημέρα,
μας είπανε θα μας ειδοποιήσουν μονο εάν η απάντηση ειναι θετική, μέχρι τη Μ. Πέμπτη
 
Καλησπέρα! Κάλεσαν κάποια κοπέλα απο αυτές που δώσαμε συνέντευξη την Παρασκευή 26/4;
 
Οχι ούτε εμένα. Ελαβα χθες ενα τηλ τους αλλα για αλλο λόγο. Αναμένουμε λοιπόν..
 
Καλησπέρα εγώ είχα δώσει συνέντευξη στις 12-4 και περίμενα για απάντηση μέχρι τις 26 και δεν έλαβα κάποιο τηλεφώνημα οπότε θεώρησα ότι δεν επιλέχθηκα...και σήμερα με κάλεσαν για την Τρίτη του Πάσχα...!!!!!
 
Top