Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Επαγγελμα Αεροσυνοδος

Καλησπερα ειμαι νεο μελος αλλα σας παρακολουθω καιρο....εχω κανει τεσσερις φορες αιτησεις και τις 4 φορες ακουσα το ιδιο πραγμα "μπερδεψες τα καλλιστεια με την εταιρεια" ενω με βρηκαν αψογη σε ολα,απιαστα 4 ξενες γλωσσες,"χαλασε την εικονα μου" οτι ειμαι 1,87(πολυ ψηλη),και το οτι εχω 3 τατουαζ που ουτε καν φαινονται..τις ακουγα που με παρατηρουσαν(ωραιο σωμα,καλλιγραμη,μεταξενια μαλλια,ματαρες) και ηθελα να τσιριξω...στην τελικη γραφουν "πολυ ομορφη κοπελα,απιαστα πανεμορφο προσωπο,....αλλα υπερβολικο ντυσιμο!?!?!?!?!?! Τι ακριβως επρεπε να βαλω δλδ?!?! Κελεμπια?!?! Φορουσα φορεμα οχι μινι πανω απο το γονατο,και τα μαλλια σφιχτα πιασμενα σε πλεξουδα(πειραξε και το οτι τα μαλλια φταναν κατω απο την μεση) .....αδικια μεγαλη αδικια...κ απλα στεναχωριεσαι γτ παρατησες την σχολη σου(ιατρικη) για να ακολουθησεις αυτο που ηθελες απο μικρο παιδακι...το οποιο καταλαβαινεις οτι δεν προκειται ποτε να γινει εφικτο! :cry: :cry: συγνωμη αν σας κουρασα απλα με πιανει αυτο το........σηκωθηκες απο θεσσαλονικη για αθηνα κ οχι μια για να γυρισεις απλα πισω ξανα....
 
Re: Επαγγελμα Αεροσυνοδος

Αν και ελεγα οτι δεν θα ξανα κανω sign in εδω επειτα απο την προσωπικη επιλογη πληρης διαγραφης ημουν παλιο μελος παρακολουθουσα απο εξω εργαζομουν στον τομεα και ομολογω οτι μου εκανε εντυπωση αυτο το 4φορες με τετοιο παρουσιαστικο. Ο λογος; μονο αυτα που αναφερεις;
 
Re: Επαγγελμα Αεροσυνοδος

Οχι,τις δυο πρωτες φορες με θεωρησαν ανευθυνη γιατι "σκαλωσα" καθως δεν ειχα τελειωσει το συμβολαιο με την diesel και την calzedonia και ενταξει η δευτερη ηταν ασχημη καθως ηξερα για πτηση αλλα σηκωθηκα και εφυγα για ισπανια για να κανω ενα spot με τον Valencoso.ισως για αυτο και πλεον μου την μπαινουν μιλωντας για *καλλιστεια* και στο τελευταιο μιλησαμε για τα 3 που τρεχουν και θεωρησαν οτι ο φακος με τον αερα δεν κολλαει.η το ενα η το αλλο ενα πραγμα! Απλα ενταξει ηταν ονειρο ζωης το οποιο δυο φορες το "εκαψα" απο ανωριμοτητα,απλα δεν το μετανιωνω γιατι ειμαι 24 και εχω οτι αλλοι δεν μπορουν να αποκτησουν καν!
Θα μπω μωρε....θα μπω! Ποσο ακομα θα μου αντιστεκονται?!???! :) :) :)
 
:bash: :wall: :rolleyes:

50895048.jpg
 
Δεσποινίς Ελίζα, Το καλύτερο για σένα θα ήτανε να το συζητήσεις με μια πραγματική σου φίλη που να θέλει το καλό σου και να σου πει ανοιχτά πως σε βλέπει και που χάνεις. Μόνο έτσι θα διορθωθείς. Μπορεί να είσαι όπως λες τέλεια, αλλά το τέλειο για σένα δεν είναι και το επιθυμητό για την συγκεκριμένη εργασία. Το ότι εργάζεσαι ή εργάστηκες ως μοντέλο, είναι μειονέκτημα και θα πρέπει να αποφεύγεις να το λες στις συνεντεύξεις. Οι εταιρείες ψάχνουν προσγειωμένα άτομα για να τα κάνουν ιπτάμενα και όχι ιπτάμενα στα σύννεφα. Τα τατουάζ γιατί τα έκανες; καλή η μαγκιά αλλά δεν περνάει παντού. Υπάρχουν κανονισμοί. Προσγειώσου πρώτα και δεν ξέρεις μπορεί να τα καταφέρεις αν πράγματι το θέλεις πολύ.
 
Γιατι ειναι μειονεκτημα? Η δουλεια μειονεκτημα? Απο ποτε?
Τατουαζ=ιδεολογια!!
 
Καλή μου Ελίζα24 ή όπως σε λένε τέλος πάντων, κάτσε σε παρακαλώ και διάβασε ακριβώς και με προσοχή, τι έγραψες στο πρώτο σου ποστ πιο πάνω και διαπίστωσε για ποιο λόγο δεν σε παίρνουν. Μόνη σου θα το καταλάβεις, δεν χρειάζεται να μπεις μέσα σε ένα φόρουμ, γεμάτο άγνωστους (για εσένα, διότι οι περισσότεροι γνωριζόμαστε μεταξύ μας), να γράψεις αυτά που έγραψες και κατόπιν να αναρωτιέσαι γιατί δεν σε παίρνουν. Έπειτα μάθε, ότι κάποιοι από τους/τις recruiters, των ελληνικών αεροπορικών εταιρειών μπαίνουν μέσα σε τούτο το φόρουμ και τα διαβάζουν όλα, όλα όμως.

Για καλό στα λέω, γιατί κατά καιρούς, έρχονται αρκετές εδώ και κάνουν ακριβώς το ίδιο λάθος που κάνεις και εσύ.
 
Ελιζα24":2cmwej50 said:
Τατουαζ=ιδεολογια!!

Έπρεπε να μας το είχες γράψει απο την αρχή. Δεν τους το διευκρινίζεις μάλλον στις συνεντεύξεις πως είναι ιδεολογικό το θέμα για εσένα και για αυτό σε κόβουν οι αδαείς ρικρούτερ!
Καλή επιτυχία στην επόμενη σου συνέντευξη. :with:
 
Καλησπερα....
Θα ηθελα να ρωτησω αποψεις σχετικα με την saudia airlines...
Ειμαι 18 χρονων ταξιδευω συνεχως με αεροπλανα μιας και μενω γερμανια και πανω σε συζητησεις με προσωπικο επεσε και το θεμα της saudia πολυ καλα λεφτα και γενικα πολυ θετικα πραγματα....ισχυει?!?!

Ενδιαφερομαι για αεροσυνοδος....και εχω μπερδευτει αρκετα....γιατι ψαχνω το "καλυτερο" .....

Θα εκτιμουσα την οποια απαντηση :) ευχαριστω για τον χρονο σας :*
 
Ακυρο το παραπανω....δυστυχως ειμαι πολυ μικρη, απο 22 και πανω μου ειπαν! Ωραια πραγματα!

Τους αρεσε πολυ το παρουσιαστικο μου και στo Electra που με ειχαν δει μου χαν πει τα καλυτερα...αλλα η ηλικια....μας εκαψε!

Δεν ηξερα οτι παιζει ρολο η ηλικια :( πφ!
 
Top