Προσλήψεις στην Hellas Airlines

Εως τωρα δειχνουν ολα αυτα οργανωση.απλα λογικο ειναι να ειμαστε "καχυποπτοι" .εγω προσωπικα την εχω πατησει με διαφορες αεροπορικες."οποιος καει με τον χυλο φυσαει και το γιαουρτι".φυσικα ευχομαι ολα να πανε καλα!

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
μια καχυποψια και δυο μην σου πω!! εννοειται πως κραταμε επιφυλαξεις...ο καιρος θα δειξει!!
 
Μαρίνα πολύ γέλασα με το τάπερ (φαντάζεσαι;;)!!! Gioti, δυστυχώς, το ότι ξεκίνησαν να συζητάνε για την έκδοση άδειας δεν σημαίνει ότι την έχουν και στο τσεπάκι τους..... και επειδή κι εγώ έχω άσχημες εμπειρίες εύχομαι να εξελιχθούν όλα καλά!!! Αλλά τα 900 ευρώ στολής σίγουρα θα με τσούξουν αν κάτι πάει στραβά......
 
Να ρωτησω κατι.
Οι στολες κοστιζουν 900 ευρω; σας το ειπαν;
σας ειπαν αν το πληρωνουμε εμεις;
Λογικα αυτα τα εξοδα ειναι της εταιρειας..συνηθως..
Ευχαριστω.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
εμενα παντως προσωπικα, δεν μου ειπαν ουτε για χρηματα, ουτε ποσο κοστιζουν οι στολες, ουτε οτι θα τις πληρωσουμε εμεις...
 
Επί λέξη μου είπαν: ''Το μόνο που σας ζητάμε είναι να πληρώσετε τις στολές σας, που μέχρι τώρα έχει βγει ένα κόστος στα 900 ευρώ. Άλλωστε, πολλές εταιρίες το κάνουν πλέον αυτό'' (και εδώ έδωσε για παράδειγμα την lufthansa). Και επειδή είδαν ότι η κοπέλα δίπλα μου είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα, είπαν χαριτολογώντας: ''Εντάξει, σκεφτείτε απλά ότι όλος ο πρώτος σας μισθός θα πάει στα έξοδα της στολής''.

Παιδιά, δεν το ακούω για πρώτη φορά αυτό.....όντως το κάνουν πολλές εταιρίες στο εξωτερικό κι αυτό επειδή δεν ήταν λίγες οι φορές που κάποιος/α, μόλις τελείωνε την εκπαίδευση και έπαιρνε στολή μετά δήλωνε παραίτηση και έφευγε....με την στολή....
Έχουν αρχίσει και θεωρούν την στολή ''χασούρα'' οι εταιρίες και ίσως να σκέφτηκαν ότι αν την πληρώσει ο κάθε ιπτάμενος θα την πονάει και περισσότερο.... κάπως έτσι. Εμένα, όμως, και φαντάζομαι ισχύει για όλους, θα με πονέσει αν έχω κάνει όλα αυτά τα έξοδα (στολές, ενοίκια, μετακόμιση) και δεν εξελιχθεί καλά το θέμα με την άδεια. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι να ξεκινήσει η εκπαίδευση του πρώτου γκρουπ (Νοέμβριο), θα έχουμε νεώτερα!!!
 
γιατι εχει δυο γκρουπ εκπαιδευσης? εμενα μου ειπαν πως οσες εχουν προυπηρεσια ξεκινανε ιανουαριο κανονικα και οσες ειναι καινουργιες θα ξεκινησουν ιανουαριο εκπαιδευση αλλα δεν μου ειπαν κατι για δυο γκρουπ..κοιτα αν εχουν αδεια λογικα θα ξεκινησουν κ οι πτησεις κ ολα αυτα θα γινουν πριν χρειαστει να μετακομισουμε..οποτε θα ξερουμε μεχρι τοτε..
 
Τα γκρουπ θα είναι 2, μου είπαν. Το 1 γκρουπ, του Νοεμβρίου, αφορά στα παιδιά που έχουν προϋπηρεσία και έχουν τον συγκεκριμένο τύπο στο ενεργητικό τους. Η εκπαίδευση αυτή (recurrent για τους γνώστες) θα είναι σαφώς πιο σύντομη. Το 2 γκρουπ (Ιανουαρίου) αφορά στα παιδιά που έχουν προϋπηρεσία αλλά δεν έχουν τον τύπο και σ' αυτούς που δεν έχουν καθόλου προϋπηρεσία. Η εκπαίδευση αυτή (inicial) θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα.
 
Φυσικα και θα μας πονεσουν τα 900€!!δεν ειναι λιγα...και εχουμε επιπλεον εξοδα οσοι δεν ειμαστε απο βολο.
Δεν ειχα υπολογισει τα εξοδα για τις στολες...
Πφφφφ...

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
οσοι/ες πανε στην εκπαιδευση του νοεμβριου ας μας ενημερωσουν για το τι θα γινει κ εαν θα τους παρεχει η εταιρεια καποια διαμονη οσο διαρκεσει η εκπαιδευση! * τα εξοδα για τη στολη ουτε κι εγω τα ειχα υπολογισει! ελπιζω να μην τα ζητησουν ντουκου!
 
Top