Προσλήψεις στην Hermes Airlines

έστειλες στο e-mail που έχουν στο site?
 
Τι σύμβαση θα σου κάνουν σου είπαν; Γιατί πολλές εταιρίες εδώ στην Ελλαδάρα, σε παίρνουν, σε ξεζουμίζουν το καλοκαίρι κ από Οκτώβριο που μειώνεται η κίνηση σε διώχνουν.
 
Λοιπόν παιδάκια μου καλά!!!!

Αν δεν έχετε κάνει το επάγγελμα με τις συνθήκες που έχει μην το επιχειρήσετε!!!! Τα τελευταία 5 χρόνια κάνω αυτή την δουλεία!!! Την κάνω γιατί την γουστάρω και όχι για τις χώρες που νομίζετε ότι βλέπουμε!!!!!!
Η αεροσυνοδός δεν είναι βαλίτσα, φουλάρι και άρωμα!!!! Έχει πιο πολύ δουλειά από οποιαδήποτε άλλη και αν δεν αντέχουν τα ποδαράκια σου και τα νευρά σου μην το κάνεις!!!

Αν σας φαίνονται λίγα τα λεφτά που δίνουν πηγαίνετε σε γραφεία να σας προσλάβουν με 500!!!
Αν επίσης σας πειράζει που 20-25 (σιγά τις πολλές μέρες) θα λείπετε από μαμά, τον μπαμπά, το σόι και το amore σας καθήστε στο σπίτι με τον φραπέ στο χέρι (συγγνώμη ξέχασα είναι passe όπως λένε και οι Γάλλοι ο φραπέ) και γκρινιάζετε που δεν έχετε δουλεία!!!!!
 
kleopatra --> συμβαση αοριστου

Α&F --> δεν ειναι οπωσ τα λες ακριβως....γιατι μπορεις να εχεις μια δουλεια με 1000ε στο χερι και να εισαι το απογευμα στο σπιτι σου καθως και με λιγοτερες ωρες...δεν ειναι απαραιτητο να δουλευεις με 500Ε μην τα εισοπεδωνεις ολα!!!!
 
Αγαπητή flyaway1990,

Αν έχεις βρει μια τέτοια δουλεία εδώ στην Ελλάδα κράτα την και μην την αφήνεις επ'ουδενί λόγο!!! Δυστυχώς δεν ισοπεδώνω εγώ τα πράγματα τα έχουν ισοπεδώσει άλλοι για μας πριν από εμάς!!!!!
Αν κρίνει από το Nickname και το 1990 είσαι 19 ετών!!!
Δεν ξέρω αν έχεις μπει στην αγορά εργασίας.... Είναι χάλια τα πράγματα.... Και ειδικά για νέους κάτω των 25... Γιατροί νεοδιόριστοι και επιστήμονες δεν παίρνουν δυστυχώς 1000 το μήνα... Ο μισθός που λες ανήκει σε εποχές 2006-2007 και πίσω για να παίρνεις αυτά τα λεφτά καθαρά και χωρίς ποσοστά!!!
Σου εύχομαι καλή αρχή σε ότι αποφασίσεις!!!!!!
 
1.ειμαι αγαπητ-ΟΣ και οχι αγαπητ-Η :(
2.ναι ειμαι του 1990 αρα 22 οχι 19. :rolleyes:
3.ναι εχω τετοια δουλεια ,δουλευω απο τα 16 μου. :mrgreen:
4.απλα πιστευω οτι μπορω να βρω πολυ καλυτερες εταιριες.1600ε ΟΠΟΥ ΤΑ 700 κινδυνευεις να μην τα παιρνεις απο οτι βλεπω στ α blogs δεν ειναι ιδανικα! :great:
 
Εφόσον όπως υποστηρίζεις έχεις τέτοια δουλειά, περιμένεις απο αεροσυνοδός να βγάλεις περισσότερα? Αν δεν έχεις αγάπη για το επάγγελμα ουτε βδομάδα δε θα αντέξεις και μετα θα σου φταίει η κάθε εταιρία και τα ωράρια της. 1600 ευρώ σε τέτοιες ηλικίες και στην Ελλάδα ειδικά είναι απο τις ελάχιστες περιπτώσεις. Τόσα χρήματα δε βγάζουν καθηγητές πανεπιστημίων με διδακτορικά και χρόνια σπουδών στην πλάτη τους (σου ανέφερα ένα παράδειγμα). Το θέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση, εφόσον όπως λές έχεις τη δυνατότητα, είναι να αναρωτηθείς πιστεύω για ποιον λόγο θες (εάν θες) να ακολουθήσεις το επάγγελμα αυτό. Είναι καλό φυσικά να μην επαναπαύεσαι και να ψάχνεις πάντα για κάτι καλύτερο, αλλά θα το ξαναπώ είσαι στην Ελλάδα της οποίας η ανεργία κοντεύει να ξεπεράσει το 25% και ανεπίσημα βέβαια το ποσοστό αυτό είναι ακόμη μεγαλύτερο, που σημάινει ότι εισαι τυχερός που έχεις δουλειά γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν και οικογένεις και δε μπορούν να τις ζήσουν
 
Προορισμούς και δρομολόγια της εν λόγω εταιρείας δεν βρήκα πουθενά.Επίσης πώς γίνεται να θέλουν οπωσδήποτε γαλλικά αφού όπως αναφέρεται στα ποστ εδώ, δεν τσεκάρουν στη συνέντευξη τη γλώσσα...
 
Εκτελούν δρομολόγια της Air Mediterranee. Όσο για τη γλωσσα τη ζητάνε καθώς τα πληρώματα μένουν Γαλλία σχεδόν όλο το μήνα και έχουν να κάνουν κυρίως με γάλλους ταξιδιώτες. Τώρα γιατί δεν γίνεται και στα γαλλικά το interview αυτοί το ξέρουν. Πάντως να μην ξέρεις να συννενοήσε στα γαλλικά με αυτά τα δεδομένα είναι λίγο ζόρι, οπότε μάλλον γι αυτό ζητάνε και μια στοιχειώδη γνώση
 
Top