Προσλήψεις στην Hermes Airlines

Εργαζομαι 3 χρόνια στον χώρο και δυστυχώς η εμπειρία της αδερφής μου απο την HERMES δεν είναι η πιο καλή



Προβλήματα τόσο στις πληρωμές όσο και στην γενικότερη οργάνωση ακόμα και για τα ξενοδοχεία που μένουν τα πληρώματα τα οποία πολλές φορές έτρεχαν για να βρούν που θα διανυκτερεύσουν



Μια συμβουλή μόνο σε όσους και όσες ενδιαφέρονται



Επειδή μιλάμε για ΑΕΡΑ καλό είναι να είμαστε σίγουροι για την Ποιότητα και την Ασφάλεια που κατα κανόνα τα προσφέρουν εταιρίες με χρόνια εμπειρίας στον χώρο. Με την ζωή μας δεν παίζουμε σε καμμία περίπτωση....νομίζω.



Χαμηλό κόστος δεν σημαίνει δυστυχώς πάντα και μόνο οικονομία.



Εταιρίες και ευκαιρίες ευτυχώς πάντα υπάρχουν, μακρυά απο περίεργες καταστάσεις που δεν σου γεμίζουν εξ αρχής το μάτι
 
Εγω παλι, επειδη εχω μιλησει και ξερω ανθρωπους που εργαζονται εκει μου χουν πει πως ειναι ευχαριστημενοι και απο αποψη πληρωμων, και απο ολα. Και γενικοτερα πιστευω πως ειναι λαθος να επηρεαζομαστε τοσο απο γνωμες τριτων, ειτε θετικες ειτε αρνητικες, και αν το θελουμε τοσο δεν ειναι κακο να το τολμησουμε και σχηματισουμε δικη μας . Επισης διαφωνω καθετα με το οτι φθηνη εταιρια σημανει και μεγαλος βαθμος επικινδυνοτητας. Υπαρχουν πολλες εταιριες χαμηλου κοστους που ειναι ασφαλεστατες και απο την αλλη και εταιριες γνωστοτατες που η κακη συντηρηση και τα συναφη, τους εχουν οδηγησει σε τρομερα ατυχηματα. Ειναι λαθος λοιπον να λεμε πως επειδη καποια εταιρια ειναι charter ειναι και επικινδυνη για την ασφαλεια μας.
 
Re: Hermes Airlines

Σημερα μια φίλη μου είπε για το τόπικ και θα πω για μια φορά την εμπειρία μου μόνο για να βοηθήσω τις νέες κοπέλες που θέλουν να δουλέψουν στον χώρο. Το λιγότερο είναι πως πρίν λίγο πληρωθήκαμε για τους τελευταίους 6 μήνες τα εκτός έδρας. Σημαντικό πιο πολύ είναι το γεγονός πως αν δεν θέλετε να σας βλέπουν σαν κοριτσάκια που για να κάνουν την επανάσταση τους μπορούν να δεχθούν τα πάντα βρείτε άλλες πιο αξιόπιστες εταιρίες. Το να δουλεύεις τρελές ώρες και να πληρώνεσαι όποτε θυμούνται δεν είναι πάντα το χειρότερο. Θα μπορούσα να αναφέρω ενα κατεβατό απο περιπτώσεις που θα αποθαρύνουν αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, αν κάποια είναι διατεθειμένη να κάνει τόσες υποχωρήσεις απλά για να πετάει είναι δικό της θέμα

Εγώ ενημερώνω μόνο όσες δεν μασάνε απο τα παχιά λόγια και θέλουν αξιοπρεπή εργασία και ανάλογη αμοιβή

Τα οικονομικά προβλήματα σε συνδιασμό με την Χαμηλού κόστους κατάσταση δεν μπορούν να βγάλουν καλό αποτέλεσμα

ΥΓ το μεγαλύτερο αστείο είναι τα 4αστερα ξενοδοχεία που μιλούσαν κάποιοι στην αρχή...
 
Re: Hermes Airlines

Το φορουμ ειναι για να λεγονται καποιες αληθειες, και οχι για να μπαινει ο καθενας και να γραφει οτι θελει....
Επειδη και γω εργαζομαι σ αυτην την εταιρεια και ναι τα προβληματα ειναι αρκετα οπως σε καθε charter εταιριεα,αλλα τουλαχιστον ο μισθος μπαινει παντα την τελευταια εργασιμη του μηνα και τα εκτος εδρας καθε 40 μερες ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
 
Re: Hermes Airlines

Σε ενα φόρουμ καλό είναι να λέμε αλήθειες κυρίως για ενημέρωση των νέων συναδέλφων. Ας μην αμισβητείται απο ΚΑΝΕΝΑΝ η καθυστέρηση στην καταβολή των εκτός έδρας για να είμαστε σοβαροί. Αναφορικά με τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν δεν είναι αλήθεια πως υπάρχουν σε ΟΛΕΣ τις εταιρίες charter αλλά η οργάνωση της κάθε εταιρίας ρυθμίζει το μέγεθος των προβλημάτων. Τέλος ας είμαστε ειλικρινείς!! Ας αναρωτηθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος γιατί η εταιρία ΑΛΛΑΖΕΙ τοσο συχνά προσωπικό!!! σαφώς και πρόκειται για μια σκληρή δουλεία που απαιτεί πολλές ώρες ορθοστασίας και συνεχή επαφή με κόσμο, απαιτεί θυσίες και υπερβολική υπομονή.. προκαλεί αρκετά ζητήματα στον ανθρώπινο οργανισμό λόγω της συνεχούς αλλαγής ατμοσφαιρικής πίεσης και αρκετά ζητήματα ψυχολογικής φύσης μιας και η ζωή σου περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω απ αυτό.σε τέτοιες συνθήκες ζητάς το αυτονόητο έστω τακτική πληρωμή...
 
xrslflight":nezsev81 said:
Ακριβώς επειδή γνωρίζω, σου λέω πώς όχι αυτό που λες δεν ισχύει και στο λέω με σιγουριά. ( και για να μην παρεξηγουμαστε επειδή είμαι κ πολύ "άσχετη" αναφέρομαι στην πρώτη δημοσίευση σου, περί της κάλυψης του ποσού από την τσέπη του πληρώματος..)

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Αλλες αεροπορικες εταιριες, οπως η Ryan σε απολυει γι αυτο το λογο !!! Δεν μπαινει καν στην διαδικασια, αν πληρωσεις ή οχι ! Καποιες εταιριες σου δινουν sales target, που πρεπει τα τηρησεις καθως εχουν αυστηρο Marketing ! Δεν γνωριζω αν η Hemres, ειναι αυτου του ειδους, αλλα σιγουρα σε καθε εταιρια μετραει σαν προσον ποσο καλος εισαι στο promotion. Επισης μην ξεχναμε, οτι η Hermes δημιουργηθηκε, για να σπασει τους μισθους των Γαλλων, αρα μονο χαλαρη δεν ειναι σε θεματα οικονομικων !

Αυτα και παντα φιλικα :)

ΥΓ
Καλη αρχη σε οσους ξεκινησαν και αντε συντομα Ελλαδα, να μας πατε κι εμας κανενα ταξιδακι :cool: :cool: :cool:
 
Το επαναλαμβάνω λοιπόν γιατί εργάζομαι στη συγκεκριμένη εταιρία πως δεν ισχύει. Δεν έχουμε κάποιο στόχο για τις πωλήσεις. Αν κ εφόσον κάνουμε έχουμε κάποιο ποσοστό συν στο μισθό μας, αλλά δε μας έχουν κάνει κρατήσεις γι αυτό το λόγο! Τουλάχιστον εμένα πρός το παρών δε μου χει συμβεί κάτι τέτοιο.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
Re: Hermes Airlines

Τελικά ξερει κανείς τι πτήσεις κάνουν τα ελληνικά πληρώματα;
 
Re: Hermes Airlines

Να ρωτήσω κάτι άσχετο ....υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρει η Ηermes ιπτάμενο προσωπικό ?? Υποτίθεται πρέπει να γνωρίζεις Γαλλικά και ξέρω άτομα που δουλεύουν εκεί μέσα που με το ζόρι ξέρουν Ελληνικά !!! :?:
 
Re: Hermes Airlines

Aς μη σχολιάσω για τα άτομα που δουλεύουν εκεί...όχι όλα βέβαια, ας μη τους βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι όλους..Αλλά γενικά έχουν προσλάβει τη Σάρα και τη Μάρα..
 
Top